Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anakolut Chlapci, když přišli ráno do školy, byla jim zima. Poslední podmínkou je zhlédnutí pěti filmů, z toho tři filmy české a dva zahraniční. Víme,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anakolut Chlapci, když přišli ráno do školy, byla jim zima. Poslední podmínkou je zhlédnutí pěti filmů, z toho tři filmy české a dva zahraniční. Víme,"— Transkript prezentace:

1 Anakolut Chlapci, když přišli ráno do školy, byla jim zima. Poslední podmínkou je zhlédnutí pěti filmů, z toho tři filmy české a dva zahraniční. Víme, že člověk často, když dělá jistou práci poprvé, nejde mu dobře. Kontaminace Diskutující se vyjadřovali k problémům týkajících se životního prostředí. Je třeba se vyvarovat možným problémům. Proti nepřátelům demokracie je třeba čelit důslednější osvětou. Odchylky od pravidelné stavby věty

2 Zeugma Pozitivní výsledky nelze očekávat před nebo během mírových jednání. Nadčlověk opovrhuje a nenávidí slabošský soucit. Nemůžeme dobře rozumět a chápat vývoj, nevidíme-li jeho souvislosti.

3 Byl to právě J.V., kdo donutil svědka, aby věc oznámil a dohlédl na to, že policie koná. Byl to právě J.V., kdo donutil svědka, aby věc oznámil, a dohlédl na to, že policie koná. Jel rychle a to ho stálo život. Zboží můžete reklamovat a to do tří dnů. Řekl že přijde a pokud bude mít čas pomůže nám. Přijď jen když budeš mít čas. V souvislosti s rizikem vstupu organizovaného zločinu do ekonomické sféry ministr vnitra zvýraznil roli Služby ochrany ekonomických zájmů.


Stáhnout ppt "Anakolut Chlapci, když přišli ráno do školy, byla jim zima. Poslední podmínkou je zhlédnutí pěti filmů, z toho tři filmy české a dva zahraniční. Víme,"

Podobné prezentace


Reklamy Google