Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní."— Transkript prezentace:

1 Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní náročnosti.

2 Orga nizační uspořádání

3 Jednotlivé pracovní pozice Generální ředitel - jeho funkce spočívá především v komunikaci se zahraničními obchodními partnery, domlouvání podmínek vzájemné spolupráce, uzavírání obchodních smluv a vyhledávání nových partnerů pro budoucí spolupráci. Ředitelka pro ČR – její funkce spočívá v řízení a organizování podniku v rámci České republiky. Zajišťuje spolupráci s obchodními partnery a dodavateli v rámci ČR, zajišťuje všechny úkony související s rozsahem a různorodostí nabízených zájezdů, propagaci podniku. Velmi často dochází k prolínání funkcí generálního ředitele a ředitelky pro ČR. Ředitelka pro outgoing – její funkce spočívá v komplexní péči o klienty a zajišťování činností související s jejich odjezdem do zahraničí, komunikace se zahraničními partnery zajišťující ubytování a doprovodné služby pro klienty. Vedoucí poboček – její hlavní činností je zajišťovat fungující chod poboček, vytvářet pracovní plány pro jednotlivé pobočky, kontrola vykonávané práce, dohled nad provizním a internetovým prodejem, komplexní péče o internetové stránky. Referent prodeje – jeho hlavní činností je prodej zájezdů a administrativa s tím související, péče o své klienty, odbavování klientů na letišti. Mimo tuto organizační strukturu v podniku působí i řada externích zaměstnanců, především účetní, programátor webových aplikací a delegáti pracující v zahraničí.


Stáhnout ppt "Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní."

Podobné prezentace


Reklamy Google