Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

V čem jsme jiní? 1. Zpravodajsko populární web s velkou dávkou virálu 2. Originální zprávy s vlastním pohledem 3. La dolce Vita celebrit 4. Pozitivní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "V čem jsme jiní? 1. Zpravodajsko populární web s velkou dávkou virálu 2. Originální zprávy s vlastním pohledem 3. La dolce Vita celebrit 4. Pozitivní."— Transkript prezentace:

1

2 V čem jsme jiní? 1. Zpravodajsko populární web s velkou dávkou virálu 2. Originální zprávy s vlastním pohledem 3. La dolce Vita celebrit 4. Pozitivní bulvár: méně krve, více dobrých zpráv! 5. Sociální web o emocích se společenskými tématy 6. Interaktivní prvky pro hravé čtenáře 7. Zábavní svět pro mobilní "děti" 8. Web, kde si trendy určují čtenáři!

3 1 Články, obrázky a videa o lidech, kteří se stali hrdiny všedního dne 2. Politicky motivované příspěvky 3. Názorový sport 4. Life style: jídlo, móda, cestování 5. Celebrity z backstage 6. Pohyblivá infografika 7. Každodenní hra O čem píšeme?

4 Po Obsah, který chci číst a SDÍLET! Virál Zprávy 4 pilíře: Celebrity Sport

5 Na koho míříme? Generace X Y Z 14 až 48 let

6 Hashtagy Spolu se socíální sítí, SEO, spojování článků do kauz a stories Štítkování Interakce uživatelů, crowdcurating, malá každodenní hra Pozitivní virální obsah Ze všech oblastí jenom to, co chci, aby mi ostatní sdíleli #šílenývedro Co jinde nenajdeš?


Stáhnout ppt "V čem jsme jiní? 1. Zpravodajsko populární web s velkou dávkou virálu 2. Originální zprávy s vlastním pohledem 3. La dolce Vita celebrit 4. Pozitivní."

Podobné prezentace


Reklamy Google