Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SATISFACTION Spokojenost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SATISFACTION Spokojenost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu"— Transkript prezentace:

1 SATISFACTION Spokojenost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 kliknutím „ručičkou“ zvol správný anglický překlad české fráze v dolní části snímku na další frázi přejdi kliknutím šipkou na snímku

3 To jsem rád. I'm happy about that. I'm glad to hear that. I'm very pleased indeed. I'm absolutely / entirely satisfied with it. I'm very pleased.

4 Jsem s tím naprosto spokojen. I'm happy about that. I'm glad to hear that. I'm very pleased indeed. I'm absolutely / entirely satisfied with it. I'm very pleased.

5 Udělal jste mi opravdu velkou radost. I'm happy about that. I'm glad to hear that. I'm very pleased indeed. I'm absolutely / entirely satisfied with it. I'm very pleased.

6 Vyhovuje mi to. I'm happy about that. I'm glad to hear that. I'm very pleased indeed. I'm absolutely / entirely satisfied with it. I'm very pleased.

7 To mě opravdu těší. I'm happy about that. I'm glad to hear that. I'm very pleased indeed. I'm absolutely / entirely satisfied with it. I'm very pleased.

8 I'm happy about that. I'm glad to hear that. I'm very pleased indeed. I'm absolutely / entirely satisfied with it. To jsem rád. Jsem s tím naprosto spokojen. Udělal jste mi opravdu velkou radost. Vyhovuje mi to. I'm very pleased. To mě opravdu těší.

9 That's fantastic / superb. Výborně. Very good. / Oh good. You are lucky. Excellent. / Well done. That's marvellous. That's fine / great. It's a piece of luck.

10 That's fantastic / superb. To je prima. Very good. / Oh good. You are lucky. Excellent. / Well done. That's marvellous. That's fine / great. It's a piece of luck.

11 That's fantastic / superb. To je štěstí. Very good. / Oh good. You are lucky. Excellent. / Well done. That's marvellous. That's fine / great. It's a piece of luck.

12 That's fantastic / superb. To máte štěstí. Very good. / Oh good. You are lucky. Excellent. / Well done. That's marvellous. That's fine / great. It's a piece of luck.

13 That's fantastic / superb. To je báječné. Very good. / Oh good. You are lucky. Excellent. / Well done. That's marvellous. That's fine / great. It's a piece of luck.

14 That's fantastic / superb. Vynikající. Very good. / Oh good. You are lucky. Excellent. / Well done. That's marvellous. That's fine / great. It's a piece of luck.

15 That's fantastic / superb. To je senzační. Very good. / Oh good. You are lucky. Excellent. / Well done. That's marvellous. That's fine / great. It's a piece of luck.

16 That's fantastic / superb. Very good. / Oh good. You are lucky. Excellent. / Well done. That's marvellous. That's fine / great. It's a piece of luck. Výborně. To je prima. To je štěstí. To máte štěstí. To je báječné. Vynikající. To je senzační.

17 Zdroje:  cit. 2011-01-07 . Dostupný pod licencí Public domain na WWW:.http://www.clker.com/clipart-12190.html


Stáhnout ppt "SATISFACTION Spokojenost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu"

Podobné prezentace


Reklamy Google