Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Také ukládáš peníze do prasátka? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Také ukládáš peníze do prasátka? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu"— Transkript prezentace:

1 Také ukládáš peníze do prasátka? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 P O T R A V I N Y Někdy si Honzík koupil nanuka nebo čokoládu, ale většinu peněz si ukládal do prasátka. Proč si Honzík ukládal penízky do prasátka? Maminka často posílala malého Honzíka na nákup. Byl to malý nákup, aby ho Honzík unesl. Do kapsičky od kalhot mu dala peníze. Honzík si mohl za zbytek peněz něco koupit.

3 Honzík ukládal penízky do prasátka, až se prasátko úplně naplnilo. Co udělal Honzík s tolika penězi?

4 Narozeniny maminka Jednoho dne se v kalendáři objevilo sdělení, že maminka má narozeniny.

5 Honzík se rozhodl, že mamince udělá radost a koupí jí dárek. Rozbil plné prasátko a spěchal do obchodu koupit kytičku a malý dárek.

6 Zdroje obrázků: [cit. 2011-06-01]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW:.http://www.clker.com/clipart-piggybank-pink.html Honzíka nakresli autor Zdeněk Hanzelín pomocí Microsoft PowerPoint.


Stáhnout ppt "Také ukládáš peníze do prasátka? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu"

Podobné prezentace


Reklamy Google