Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VÝRAZ OBLIČEJE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VÝRAZ OBLIČEJE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"— Transkript prezentace:

1 VÝRAZ OBLIČEJE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 Klikni na obrázek, který vyjadřuje:
SMUTEK

3

4

5

6

7 Klikni na obrázek, který vyjadřuje:
HNĚV

8

9

10

11 1 2 3

12 Klikni na obrázek, který vyjadřuje:
RADOST

13

14

15

16

17 Klikni na obrázek, který vyjadřuje:
STRACH

18

19

20

21

22 Dokresli do obličejů výrazy, které vyjadřují:
RADOST, SMUTEK, HNĚV, STRACH

23 RADOST, SMUTEK, HNĚV, STRACH
Dokresli do obličejů výrazy, které vyjadřují: RADOST, SMUTEK, HNĚV, STRACH

24 Citace obrazového materiálu: Snímek 1
Dívka [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Chlapec [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Snímek 2, 7, 12, 17 Veselý [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Smutný [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Vystrašený [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Rozzlobený [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Snímek 3, 4, 5, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 18, 19, 20 Smutný obličej [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Snímek 6 Slunce [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Dívka [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Muž [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Chlapec [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Snímek 11 Žena [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Muž 1 [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Muž 2 [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Muž 3 [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Snímek 16 Slunce [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Chlapec [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Dívka [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Muž [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Snímek 21 Chlapec [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Obličej [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Želva [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Muž [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <


Stáhnout ppt "VÝRAZ OBLIČEJE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"

Podobné prezentace


Reklamy Google