Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pronájem nebo prodej objektu bývalé základní školy č.p. 5250 Kamenný vrch v Chomutově.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pronájem nebo prodej objektu bývalé základní školy č.p. 5250 Kamenný vrch v Chomutově."— Transkript prezentace:

1 pronájem nebo prodej objektu bývalé základní školy č.p. 5250 Kamenný vrch v Chomutově.

2 Statutární město Chomutov  Vlastník: STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV, Zborovská 4602, 430 28 Chomutov  Předmět nabídky: pronájem nebo prodej objektu bývalé základní školy č.p. 5250 Kamenný vrch v Chomutově. Jedná se o sídlištní lokalitu v blízkosti panelových domů.  Umístění: Objekt se nachází ve městě Chomutov (kraj Ústecký, obec s rozšířenou působností Chomutov) na sídlišti Kamenný vrch. Objekt je oplocen společně s přilehlými zelenými plochami – konkrétně se jedná o pozemky:p.č. 6002/4 o výměře 5255 m2 zastavěná plocha a nádvoří p.č. 6002/5 o výměře 5289 m2zeleň p.č. 6002/6 o výměře 781 m2ostatní komunikace část p.č. 6002/7 z výměry 1452 m2ostatní komunikace část p.č. 6002/8 z výměry 1220 m2manipulační plocha část p.č. 6023/26 z výměry 5380 m2ostatní plocha vše v k. ú. Chomutov I  Infrastruktura: inženýrské sítě: voda, kanalizace, horkovod, telefon, zemní plyn, elektrická energie. Městská hromadná doprava je vedena po páteřní komunikaci.  Využití objektu dle územního plánu: dle schváleného Územního plánu sídelního útvaru Chomutov – Jirkov je objekt v lokalitě určené jako území s funkčním využitím občanská vybavenost. Z hlediska zastavitelnosti je to území zastavěné. Dle závazné části územního plánu pro toto území platí tyto regulativy: Území pro občanskou vybavenost je určeno k umísťování činností a zařízení poskytujících některé vybrané služby, zejména maloobchodní zařízení do 200 m2 prodejní plochy (výjimečně přípustné je 450 m2), služby zdravotnické, vzdělávací, kulturní, sociální péče a to zejména v uzavřených areálech. Jedná se o tyto funkce: školství, kultura, tělovýchova, sport, zdravotnictví, sociální péče, církev, maloobchod, veřejné stravování a ubytování, zařízení veřejné správy, administrativa, nevýrobní služby pošta, policejní stanice. V okolí bývalého základní školy je území bydlení městského typu, což je území sloužící převážně bydlení v hromadné zástavbě se základní občanskou vybaveností a některými druhy vyšší a specifické vybavenosti pro širší území s možností drobné nerušící výroby, služeb. Tyto funkce musí být v souladu se základní obytnou funkcí území. Upřednostňujeme plánovaný záměr města vybudování parkovacích míst a realizaci rekonstrukce stávajících pavilónů bývalé školy na byty pro seniory, na které je vydané územní rozhodnutí.

3 Statutární město Chomutov

4

5 V případě Vašeho zájmu kontaktujte: Statutární město Chomutov Odbor rozvoje, investic a majetku města majetku města p. Kolářová Pavlína Zborovská 4602 430 28 Chomutov Podrobnější informace, popř. prohlídku objektu lze zajistit na uvedeném odboru – p. Kolářová Pavlína, tel.: 474637472, email: p.kolarova@chomutov-mesto.cz, nebo na internetových stránkách města www.chomutov-mesto.czp.kolarova@chomutov-mesto.cz www.chomutov-mesto.cz Statutární město Chomutov


Stáhnout ppt "Pronájem nebo prodej objektu bývalé základní školy č.p. 5250 Kamenný vrch v Chomutově."

Podobné prezentace


Reklamy Google