Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zhodnocení rizikovosti území ČR podle okresů Součást Strategie prevence kriminality v České republice na léta 2012 až 2015.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zhodnocení rizikovosti území ČR podle okresů Součást Strategie prevence kriminality v České republice na léta 2012 až 2015."— Transkript prezentace:

1 Zhodnocení rizikovosti území ČR podle okresů Součást Strategie prevence kriminality v České republice na léta 2012 až 2015

2 Zhodnocení rizikovosti území ČR podle okresů Území republiky bylo hodnoceno podle okresů – dosud platných územních celků. Jako hodnotící kritéria byla použita následující data za rok 2010: 1.Data o kriminalitě – zdroj Policie ČR 2.Data o počtu nezaměstnaných – zdroj MPSV 3.Data o počtu vyplacených sociálních dávek závislých na výši příjmu – zdroj MPSV Uvedené ukazatele byly přepočítány na počet (10 000) obyvatel, aby bylo umožněno porovnání s údaji v ostatních okresech. Jako poslední byla vytvořena souhrnná mapa, která mapuje území z hlediska součtu všech tří výše uvedených ukazatelů.

3 Území ČR podle okresů - kriminalita

4 Území ČR podle okresů – počet nezaměstnaných

5 Území ČR podle okresů – sociální dávky

6 Území ČR podle okresů – souhrnná mapa


Stáhnout ppt "Zhodnocení rizikovosti území ČR podle okresů Součást Strategie prevence kriminality v České republice na léta 2012 až 2015."

Podobné prezentace


Reklamy Google