Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?"— Transkript prezentace:

1 ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
MEDAILONKY

2 STUDENTKY TŘÍDY L3 Jsme studentky 3.ročníku oboru Logistika, je nám 18 let, rády se smějeme, studujeme jazyky, poznáváme svět a nové lidi. Eva Mandincová – mým velkým koníčkem je lidový tanec – za večer v čižmách bych dala vše, co mám. Ráda čtu, není mi cizí ani práce v domácnosti – obzvlášť pečení je radost, a samozřejmě němčina. Veronika Litrbacká – baví mě němčina, ráda zpívám, recituji, mým velkým koníčkem je i cestování, ve volném čase čtu a sleduji televizní programy. Sylvie Stefanovová - mezi mé koníčky patří kočky (čtyřnohé), práce s počítačem a to všechno dělám, když právě nespím. Lenka Michalicová – k mým koníčkům patří folklór a večery strávené s přáteli ve sklípku, kde také občas složím nějakou tu básničku a pak je překládám do němčiny.

3

4 Je nám oběma 17 let. Studujeme moderní obor – Logistika.
Studentky třídy L2 Je nám oběma 17 let. Studujeme moderní obor – Logistika. Markéta Kazderová - Mezi mé koníčky patří němčina a četba románů. V létě ráda jezdím na kole po turistických stezkách Jižní Moravy. Miluji jarní procházky přírodou. O víkendech pracuji na počítači s různými programy. Kateřina Kobzíková – Mezi mé oblíbené předměty patří němčina a angličtina. Již dlouho hraji na housle a velmi mě to baví. Mým koníčkem je hlavně němčina. Ráda čtu, mým oblíbeným žánrem jsou detektivky. Mám ráda procházky přírodou a s kamarády, ráda jezdím na kole.

5

6 Žáci třídy ET1 Studenti prvního ročníku třídy ET. Je nám 16 let. Mezi naše zájmy patří sport, vlaky.. Jakub Pavlů- Mezi mé zájmy patří air-soft, turistické pochody a modelová železnice. Mé oblíbené předměty patří technická dokumentace a německý jazyk. Jiří Daněk- Baví mě sport a vlaky o které se ve svém volnu zajímám. Rád fotografuji. Ve škole mě baví odborné předměty a německý jazyk. Lukáš Podrazil- Mezi mé oblíbené záliby patří již od dětství rybaření. Ve škole mě baví technická dokumentace a německý jazyk. Tomáš Růžička- Baví mě fotbal, který hraji profesionálně již od dětství. Ve škole mě baví chemie a matematika.

7

8 Student třídy D3 Tomáš Rolník – Jsem členem šermířské a divadelní společnosti Memento mori. Ve svém volném čase se věnuji šermu a divadlu. Baví mě technické předměty jako např. matematika. Dále bych chtěl studovat na stavební fakultě ČVUT v Praze.

9


Stáhnout ppt "ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?"

Podobné prezentace


Reklamy Google