Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Centrum pro katechezi v Olomouci 2014. porušuje smlouvu, odvrací se od Boha, ztrácí jeho otcovskou péči. porušuje smlouvu, odvrací se od Boha, ztrácí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Centrum pro katechezi v Olomouci 2014. porušuje smlouvu, odvrací se od Boha, ztrácí jeho otcovskou péči. porušuje smlouvu, odvrací se od Boha, ztrácí."— Transkript prezentace:

1 Centrum pro katechezi v Olomouci 2014

2 porušuje smlouvu, odvrací se od Boha, ztrácí jeho otcovskou péči. porušuje smlouvu, odvrací se od Boha, ztrácí jeho otcovskou péči. NOE důvěřuje Bohu, získává dar nového začátku a Boží požehnání. důvěřuje Bohu, získává dar nového začátku a Boží požehnání.

3 Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 ABRAHÁM Naprosto důvěřuje Hospodinu, Je ochotný obětovat to nejcennější, co má. Hospodin jej zadrží a ukazuje na beránka. Naprosto důvěřuje Hospodinu, Je ochotný obětovat to nejcennější, co má. Hospodin jej zadrží a ukazuje na beránka. Hospodin Abrahámovi „vrací“ syna A namísto něho „nabízí“ svého Syna. Hospodin Abrahámovi „vrací“ syna A namísto něho „nabízí“ svého Syna. 1.nová země 2.potomstvo 3.požehnání 1.nová země 2.potomstvo 3.požehnání

4 Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 JAKUB DAVID Vytrvalost - věrnost Zachovával Hospodinova přikázání.

5 Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Liturgie bývá spojena s velkými Božími činy. Především Velikonoce. Hospodin se vždy zjevoval mocnými činy v dějinách izraelského národa: Mojžíš, Proroci, Dějinné události … Mojžíš, Proroci, Dějinné události …

6 Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Oslavuje nejmocnější z Božích činů: ustanovení SMLOUVY NOVÉ A VĚČNÉ.

7 Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Vychází z židovské tradice společných modliteb a Poslední večeře: „To konejte na mou památku.“ Vychází z židovské tradice společných modliteb a Poslední večeře: „To konejte na mou památku.“ První křesťané se scházeli po domech, chválili Boha a lámali chléb.


Stáhnout ppt "Centrum pro katechezi v Olomouci 2014. porušuje smlouvu, odvrací se od Boha, ztrácí jeho otcovskou péči. porušuje smlouvu, odvrací se od Boha, ztrácí."

Podobné prezentace


Reklamy Google