Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

„ Hle, činím něco docela nového a už to raší. Nevíte o tom? Já povedu pouští cestu, pustou krajinou řeky.“ Izajáš 43.19.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "„ Hle, činím něco docela nového a už to raší. Nevíte o tom? Já povedu pouští cestu, pustou krajinou řeky.“ Izajáš 43.19."— Transkript prezentace:

1 „ Hle, činím něco docela nového a už to raší. Nevíte o tom? Já povedu pouští cestu, pustou krajinou řeky.“ Izajáš 43.19

2  nejdříve Stan setkávání a svatyně  touha Davida po stavbě chrámu  Boží souhlas pro stavbu Šalamounem

3 Proč důležitý vzhled? Co bylo účelem chrámu? Lipová musí ukazovat na Boha! 1 Královská 6:22 Vůbec celý dům obložil zlatem, úplně celý; také oltář, který patřil ke svatostánku, obložil celý zlatem.

4 1 Královská 8,10 Když kněží vycházeli ze svatyně, naplnil Hospodinův dům oblak,11 takže kněží kvůli tomu oblaku nemohli konat službu, neboť Hospodinův dům naplnila Hospodinova sláva. Bez Boží přítomnosti je chrám jen pěkná budova Bůh musí být základem Lipové!

5  1 Královská 9: 7… zřeknu se domu, který jsem oddělil jako svatý pro své jméno.  Nehemjáš 13:1-9… uvolnil pro Tóbijáše komoru v chrámu – nesmíme uvolnit místo pro Boží nepřítele v našem sboru skrze hřích  Ďábel zaútočí na uctívání, modlitby, oběti, službu…..a oddělí nás od Boha  Pustil jsi ho do nějaké místnosti svého chrámu?

6  Nehemjáš 13:9 – Tóbijáš vyhozen  Očisti svůj chrám!  Obnov smlouvu s Bohem!

7  Udělejme prostory k Boží slávě  Učiňme Boží přítomnost základem Lipové  Obnovme smlouvu s Bohem ….a Bůh povede pouští cestu a pustou krajinou řeky  Nehemjáš 8:12 I rozešel se všechen lid, aby jedli a pili a posílali dárky; uspořádali velmi radostnou slavnost, protože porozuměli slovům, která jim byla zvěstována.


Stáhnout ppt "„ Hle, činím něco docela nového a už to raší. Nevíte o tom? Já povedu pouští cestu, pustou krajinou řeky.“ Izajáš 43.19."

Podobné prezentace


Reklamy Google