Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Voki.com Tento jednoduchý nástroj oživí výuku anglického jazyka a je i velice oblíbený u dětí, které pracují na projektu etwinningu. Je dostupný na internetu,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Voki.com Tento jednoduchý nástroj oživí výuku anglického jazyka a je i velice oblíbený u dětí, které pracují na projektu etwinningu. Je dostupný na internetu,"— Transkript prezentace:

1

2 Voki.com Tento jednoduchý nástroj oživí výuku anglického jazyka a je i velice oblíbený u dětí, které pracují na projektu etwinningu. Je dostupný na internetu, není potřeba nic stahovat do počítače a existuje možnost volby buď registrace, která je velice jednoduchá a krátká, nebo práce on line bez registrace a následné odeslání emailem nebo uložení do projektu.

3 Po otevření této stránky použijte ikonu CREATE v levé části horní lišty. Po otevření stránky můžete použít nabízenou postavu, nebo můžete použít horní řádek- CUSTOMIZE YOUR CHARACTER.

4 Pokud použijete ikonu BACKGROUND, můžete vybrat z nabídky změnu pozadí. Vždy je potřeba použít zelené tlačítko DONE vpravo dole, abyste mohli pokračovat. Ikona GIVE IT A VOICE nabízí několik možností, jak postava bude mluvit. Nejjednodušší je malá ikona s písmenem T- zde napíšete text, který chcete, aby byl mluven. Může být i delší, nejen jedna věta.

5 Po té si zkusíte hlas z výběru pod psací plochou. Opět nezapomeňte odsouhlasit tlačítkem DONE. Na závěr dáme PUBLISH, pojmenujeme, pokud nejsme registrováni, nevyplníme email v nabídce YOU JUST CREATED A VOKI CHARACTER/ to přeskočíme/

6 Naskytnou se vám různé možnosti- poslat příteli, dát na web, získáte také kód pro vložení do etwinningového projektu. Využítí: různé, to nejjednodušší- procvičování angličtiny- psaní, čtení, poslech zábavnou formou. Děti se raději schovají za imaginární postavu, než ukazovat svou vlastní tvář.

7 Poslechněte si jejich názor na Voki a podívejte se na to, jak s Voki pracovatv praxi. http://www.youtube.com/watch?v=sz44yFekZz4

8 Voki v projektu etwinning Voki jsme použili při představování projektu. http://new- twinspace.etwinning.net/c/portal/layout?p_l_id=123251 57 Ukázka stránky portugalských dětí.

9 Je použití mezinárodního portálu, který se jmenuje, The Image of the Other. http://www.espnet.eu/image/ Tento portál lze použít i pro výuku angličtiny, zejména konverzace.

10 http://girlsceskalipa.blogspot.com/2012/05/voki- topic-school.html Kombinace Voki a The Image of the other

11 http://www.word le.net/

12 Děti tvoří věty, podle vzoru, pak napíší o sobě.

13 Použití interaktivního plakátu www.edu.glogster.comwww.edu.glogster.com Nebo lze totéž použít na www.glogster.comwww.glogster.com http://www.voki.com/mywebsite.php http://hopelesshope.edu.glogster.com/glog-8070/ www.voki.com

14


Stáhnout ppt "Voki.com Tento jednoduchý nástroj oživí výuku anglického jazyka a je i velice oblíbený u dětí, které pracují na projektu etwinningu. Je dostupný na internetu,"

Podobné prezentace


Reklamy Google