Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Svěcení aktovek Úmluva- čl.18. Svoboda myšlení. My všichni máme právo věřit v to, v co věřit chceme, mít náboženství anebo jej změnit, pokud si to přejeme.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Svěcení aktovek Úmluva- čl.18. Svoboda myšlení. My všichni máme právo věřit v to, v co věřit chceme, mít náboženství anebo jej změnit, pokud si to přejeme."— Transkript prezentace:

1 Svěcení aktovek Úmluva- čl.18. Svoboda myšlení. My všichni máme právo věřit v to, v co věřit chceme, mít náboženství anebo jej změnit, pokud si to přejeme.

2 Datum: Vyučující: Mgr.Čertanova N., Ing.Vítovcová M., Mgr.Broskevičová H., Mgr.Slípková K., Mgr. Vašendová A., Mgr.Smělík J., Mgr.Martinásková R.

3 v kompetencích občanských žák:
uvědomuje si, že pro fungování lidské společnosti je nezbytným předpokladem dodržování práva svobodně projevovat své náboženství nebo víru stejně jako dodržování lidských práv, jak je uvedeno v "Listině základních lidských práv a svobod" respektuje náboženské, kulturní a národnostní odlišnosti jiných národů, se kterými se v rámci migrace setkává, rozlišuje obsah pojmů imigrace a asimilace

4 Navštívili jsme kostel, kde proběhla mše, na které pan farář Darek posvětil školní aktovky

5

6

7

8

9

10

11

12

13 Společně jsme se přesunuli na místní hřbitov, kde pan farář vysvětlil dětem, co obnáší svátek Dušičky

14

15

16


Stáhnout ppt "Svěcení aktovek Úmluva- čl.18. Svoboda myšlení. My všichni máme právo věřit v to, v co věřit chceme, mít náboženství anebo jej změnit, pokud si to přejeme."

Podobné prezentace


Reklamy Google