Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hodnocení podílů zdrojů znečišťování ovzduší na imisní situaci na území ČR - projekt ve spolupráci s Českým svazem zaměstnavatelů v energetice RNDr. Jiří.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hodnocení podílů zdrojů znečišťování ovzduší na imisní situaci na území ČR - projekt ve spolupráci s Českým svazem zaměstnavatelů v energetice RNDr. Jiří."— Transkript prezentace:

1 Hodnocení podílů zdrojů znečišťování ovzduší na imisní situaci na území ČR - projekt ve spolupráci s Českým svazem zaměstnavatelů v energetice RNDr. Jiří Bubník Radostovice 2005, 5. – 7. října

2 Důvody zadání projektu
soudní pře mezi Lesy ČR a jednotlivými znečišťovately požadavky Lesů na náhrady z celé republiky vymahání náhrad i malých částek (nad 10 Kč)

3 Zadání studie Hlavním produktem tohoto projektu jsou mapy podílů vybraného zdroje na znečišťování ovzduší znázornění lokalit Lesů ČR s prokazatelným a neprokazatelným podílem znázornění lokalit s překročením a nepřekročením imisního limitu pro ekosystémy

4 zadání studie 2 zpracovává se období 1998 až 2002
znečišťující látky SO2 a NOx za rok 1998 jen SO2 za roky 1999 až 2002 SO2 a NOx

5 Počet referenčních bodů LČR s překročením imisních limitů pro ekosystémy

6

7

8

9

10

11

12

13

14


Stáhnout ppt "Hodnocení podílů zdrojů znečišťování ovzduší na imisní situaci na území ČR - projekt ve spolupráci s Českým svazem zaměstnavatelů v energetice RNDr. Jiří."

Podobné prezentace


Reklamy Google