Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Preventivní, léčebná a represivní opatření přijatá městskou konferencí KADEMF v r. 2005 prosadit nápis na všech dveřích prodejen a provozoven o neprodávání.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Preventivní, léčebná a represivní opatření přijatá městskou konferencí KADEMF v r. 2005 prosadit nápis na všech dveřích prodejen a provozoven o neprodávání."— Transkript prezentace:

1 Preventivní, léčebná a represivní opatření přijatá městskou konferencí KADEMF v r. 2005
prosadit nápis na všech dveřích prodejen a provozoven o neprodávání a podávání cigaret a alkoholu osobám mladším 18 let podpořit programy posledního ročníku MŠ a prvního stupně ZŠ propagující zdravý životní styl podpořit vznik Klubu pro děti a mládež – bez cigaret a alkoholu navázat spolupráci s Českou obchodní inspekcí zlepšit informovanost oddělení sociálně právní ochrany ze strany škol uskutečňovat více kontrol restauračních zařízení ze strany PČR – alespoň 1x týdně


Stáhnout ppt "Preventivní, léčebná a represivní opatření přijatá městskou konferencí KADEMF v r. 2005 prosadit nápis na všech dveřích prodejen a provozoven o neprodávání."

Podobné prezentace


Reklamy Google