Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1, Všichni jako ovce Všichni jako ovce jsme zabloudili,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1, Všichni jako ovce Všichni jako ovce jsme zabloudili,"— Transkript prezentace:

1 1, Všichni jako ovce Všichni jako ovce jsme zabloudili,
na svou cestu se obrátili a Hospodin uvalil na Něj nepravosti nás všech. R, Vzal na sebe naše bolesti a naše nemoci, jako Beránek k zabití veden byl, aby vymazal náš hřích.

2 2, V Hospodinových rukou je právo
v rukou Hospodinových je moc, Hospodinu patří čest a sláva, Hospodinův je i soud. R, Ty jsi Pán, nad celou zemí. Ty jsi Král vyvýšený!

3 3, Miluju tě Díky milosti Tvé můžu žít, milostí Tvou jsem spravedlivý, Ježíši, já nemám, čím bych zaplatil.    Díky milosti Tvé můžu žít, věřím Ti, žes odnesl můj hřích,  teď v pokoře tu stojím a chci Ti říct,  že milost Tvá je vše, co musím mít! R, Miluju Tě, Bože můj, jen v Tobě je úkryt můj, tak moc Tě potřebuji, jsi všechno, co chci, bez Tebe nemůžu být! 

4 4, Ježíš, Ježíš je Pán Ježíš, Ježíš je Pán, jediná, jediná cesta
k životu, k pravdě, k vítězství, jediná naděje. R, Kéž na mě sestoupí Tvé milosrdenství, kéž na mě sestoupí i Tvá spása, nikdy nezbavuj má ústa pravdy, dál teď poběžím jen cestou Tvou.

5 5, Bůh je síla má Bůh je síla má, i vojska mého.
On působí volnou cestu mou. Neboť dal mi štít, spasení svého, dobrotivost Jeho, zvelebila mne. R, Neboť kdo je Bohem kromě Hospodina a kdo je skálou kromě Boha našeho?

6 6, Pane můj, tys můj… Pane můj, Tys můj Spasitel,
přítel můj, Pán a Bůh.    R, Svatá a mocná Tvá krev, svatá, omývá každý náš hřích. Tvá krev i mě omývá, Tvá krev prolitá.

7 7, Nikdo není jako ty Nikdo není jako Ty, Ty jsi vládce pokoje,
předivný a slavný Bůh, má slavná naděje. Nikdo se ti nevyrovná, jenom Ty jsi hoden chval. Ze všech úzkostí mě vytrhuješ, když tě chválím a uctívám. R, Ježíši jen ve Tvé přítomnosti zapomínám na všechny okolnosti, Tebe uctívám, svět kolem nevnímám. Mocí svou se mě dotýkáš, vím, že veliké věci ještě pro mě máš, můj život proměňuješ, slávou naplňuješ. Chválím tebe chválím, ne mojí silou, ale Duchem Tvým. Uctívám, Tebe uctívám, vím, že právě se děje vůle tvá. Mou důvěru máš a já vím, že mocně jednáš.

8 8, Tobě patří čest i sláva 1, Tobě patří čest i sláva, Tobě patří všechen dík, proto chválu Ti vzdávám a ze srdce chci Ti říct: Ježíši, přišel jsi kvůli mně, abych mohl žít, abych Tě mohl chválit, Ježíši, přišel jsi kvůli mně, abych mohl žít, Tvoje jméno vyvýšit. 2, Tobě patří čest i sláva, Tobě patří všechen dík, proto chválu Ti vzdávám, teď chci Tě chválit víc. Ježíši, chválím Tě! 4x

9 9, Immanuel Svaté jméno máš, Immanuel, Bůh je s námi,
Spasiteli náš, neobstojí pekel brány. Svatou krví Tvou očištěni, vykoupeni, pomazaní jdou ve vítězství dobýt zemi k slávě Tvé.    R, Immanuel, Immanuel, Ješua Immanuel, Ješua Immanuel.

10 10, Je to Tvá přítomnost Je jedno místo, kde jeden den je víc než tisíc. Nádherné místo, kde úkryt mám.  Je jedno místo, kde prožívám utěšení. Nádherné místo, kde pokoj nalézám. R, Je to Tvá přítomnost, ten nádherný čas,  před Tvou tváří na tomto místě Tvou lásku přijímám. Ježíši, miluji Tvou blízkost, ten nádherný čas před trůnem Tvým. Ty ke mně mluvíš a já Tě uctívám. Tvou přítomnost, Ježíši,  nikdy neopustím, jen Ty, Ježíši, jsi pro mě vším.

11 11, On je mocný spasit celý svět
On je Bůh, který křísí mrtvé, On je Bůh, který dává život. On je Bůh, který pozvedá slabé, On je Bůh, co mění temnotu ve světlo.    Nikdo není jako On, nikdo není jako On, nikdo není jako On, na světě žádný není jako ON! On je mocný spasit celý svět, On zachraňuje národy, Zázraky proudí víc a víc na zem, všude je plnost Jeho slávy!

12 12, Díky, že můžu s Tebou být Díky, že můžu s Tebou být, díky, že můžu s Tebou žít, já chválím jméno Tvé. Díky, že můžu po Tvých cestách jít, díky, že můžu z Tebe pít, já chválím jméno Tvé. R, Díky za život v hojnosti, za vítězství, jsem tak vděčný za to, že Tě znám. Učinils mi známou cestu života, sytíš mě a plníš utěšením před obličejem Tvým, já přetékám, radostí přetékám.

13 13, Otče můj drahý 1, Otče můj drahý, svaté je jméno Tvé,
kéž je zjevná Tvoje sláva na zemi / můj Nevyšší. R, Buď vůle Tvá na nebi, buď vůle Tvá i na zemi, buď vůle Tvá v životě mém, Ježíši / můj Nejvyšší. 2, Ježíš, ó Ježíš, v jeho jménu je moc, kéž je zjevná Jeho sláva na zemi /

14 14, Haleluja, sláva, čest i chvála
R, Haleluja, sláva, čest i chvála  s dobrořečením, síla i moc, úcta i dík Tobě navěky náleží. 1, Přišel jsi plamenem zažehnout knoty vírou jen doutnající, změnit pustinu v zahradu rozkvetlou v srdcích bez lásky strádajících, v srdcích bez lásky strádajících. 2, Svatý se dotýkal nečistých, sloužil Ten, kdo měl být uctíván, Král umýval nohy svým poddaným, Nevinný za hřích byl potrestán, Nevinný za hřích byl potrestán.

15 15, Dobrořeč duše má Dobrořeč duše má Hospodinu
a celé nitro mé Jeho svatému jménu.    A nezapomínej na žádné Jeho dobrodiní, On ti všechny tvé nepravosti promíjí, ze všech nemocí uzdravuje tělo tvé,  tebe korunuje svou milostí a slitováním.

16 16, Ty jsi síla má Ze všech úzkostí‘s mě vysvobodil,
všechna pouta má jsi zlomil, není nikdo jiný jako Ty. Nemoci mé jsi uzdravil, celý život jsi mi změnil, víra je mé odpočinutí. Ty jsi síla má, písnička má, ve mně bude žít navěky láska Tvá. Rukou svou vyvýšenou jsi dokázal moc nesmírnou, Spáso má.

17 17, Když Bůh je s námi Když Bůh je s námi (když Bůh je s námi),
kdo je proti nám (kdo je proti nám)? Sňal pouta hříchu (sňal pouta hříchu), smrti zlomil zbraň (smrti zlomil zbraň). Otevřel bránu (otevřel bránu), pozval nás dál (pozval nás dál) dokořán. R, S námi je Bůh, Immanuel. S námi je Bůh, Immanuel.

18 18, Je tady Bůh Je tady Bůh se svou slávou, je tady Bůh se svou mocí,
On je tvůj Král, On je tvůj Pastýř, On je tvůj Bůh, On je tvůj Lékař, právě teď je tady čas zázraků.    R, On se tě dotýká, právě teď dotýká… Jsi Jeho chrám, díky a chválou naplň ústa svá, Jeho sláva teď se tě mocně dotýká. On je věrný Bůh a Jeho Slovo na věky zůstává, On je tvé vítězství, On je síla tvá!

19 19, Ty jsi jediný Bůh Ty jsi jediný Bůh, první a poslední,
nikdy nebyl a nebude více, nikdo jako jsi Ty. Ty máš největší moc, Ty jsi svrchovaný, Jsi největší síle a největší ve své moci, hrozný jsi ve svém hněvu, největší ve svém milování, svatý ve všech svých skutcích, moudrý a dokonalý, nikdy nebyl a nebude více, nikdo jako jsi ty.

20 20, Ještě dřív, než jsi se narodil
1, Ještě dřív, než jsi se narodil, Bůh o tobě věděl. Ještě dřív než si se narodil, Bůh tě miloval. Ještě dřív než jsi se narodil, Bůh po tobě toužil. Ještě dřív než si se narodil, Bůh tě vyvolil: R1, Aby ses Božím slovem stal, abys v lásce před Ním svatý stál, abys Jemu chválu a díky vzdal. Abys byl šťastný, abys byl svobodný, abys měl pokoj zdraví a vítězství, prostě, abys žil jako král. 2, Ještě dřív než jsi se narodil, Ježíš na kříži umíral. Ještě dřív než jsi se narodil, Ježíš sám sebe dal. Ještě dřív než jsi se narodil, Ježíš třetí den z mrtvých vstal všechno to pro tebe udělal. R2, A tak stačí jen srdce otevřít, stačí jen Jeho slovům uvěřit, Vyznat Ježíši: Buď můj Pán. Já nový život přijímám a zpátky už se nedívám. Jsem Boží dítě, znovu žít začínám.

21 21, Jen ty, Pane můj R, Jen ty, Pane můj, jen tys můj štít, má sláva, ty mou hlavu pozvedáš. 1, Mnoho je těch, kteří kolem volají: V Bohu žádnou pomoc nenajdeš. 2, Volal jsem k Pánu svému v úzkosti a on prosbu moji vyslyšel. 3, Ty mi dáváš spánek, novou sílu,v novém dni mne znovu podpíráš.    4, Nebudu se bát ani tisíců těch, kdo mne pronásledují.

22 22, Chci Pane chválit Tě 2, Chci Tebe více znát den ode dne víc,
chci hledat Tvoji tvář a poznávat milost Tvou, chci Tebe chválit. 3, Chci k Tobě lásku mít den ode dne víc,    4, Jen Tobě sloužit chci den ode dne víc, jen Tobě sloužit chci den ode dne víc, chci hledat Tvoji tvář a poznávat milost Tvou, chci Tebe chválit. 1, Chci, Pane, chválit Tě den ode dne víc, chci, Pane, chválit Tě den ode dne víc, chci hledat Tvoji tvář a poznávat milost  Tvou, chci Tebe chválit.    R, Ptáci v oblacích Tobě zpívají, stromy na polích ruce zvedají, i já zpívat chci, své ruce pozvednout k oslavě Tvé.

23 23, Díky za tvůj kříž 1, Díky za Tvůj kříž, jenž nás vykoupil,
když ses nám vydal cele do rukou, ó Pane náš, ó Pane náš. Naše skutky zlé Tys nám odpustil, přikryl krví svou, na vše zapomněl, děkuji, děkuji. R, Pane, mám Tě rád, vážně mám Tě rád, stále poznávám, že Ty miluješ nás, hlubokou radostí těšíš srdce mé, ale největší je to, že mohu znát, Tvou radost z nás.    2, Pro mé nemoci trpěls, Pane náš, abys vzal náš strach, lásku vyléváš, ó Pane náš, ó Pane náš, Skončil úkol Tvůj, Tvé je vítězství, teď nám dáváš růst, z vody živé pít, děkuji, děkuji.

24 24, Pane můj, Ty jediný Pane můj, Ty jediný vzácný.
Pane můj, Ty jediný, svatý Králi.    S láskou Tě chválím, s úctou se skláním, Ty Pán jsi můj, Ty Pán jsi můj jediný.

25 25, Bílá růže 1, Dotykem těch dlaní svých tě Ježíš uzdravil,
pouhým slovem lásky tvůj kříž si teď vzal. Do zahrady v srdci bílou růži zasadil, řek, běž a miluj život, jak jsem ti to přál. R, Víš to, že on byl to ten, kdo nikdy nezradil, i když před Golgotou pošlapanej stál. Víš to, že to říkal, věř mi, já mám dosti sil, na to, abych tobě nový život dal. 2. Co tě mohlo zranit víc, než kdyby nepřišel, nebo zvadla růže, kterou sám ti dal.  Co tě mohlo bolet víc, než kdyby neviděl, jak potřebuješ lásku, kterou ráj už znal.

26 26, Jediný okamžik Jediný okamžik v přítomnosti Tvé
celý můj život proměnil. bych za nic na světě nevyměnil. Jen chvilka ve Tvé přítomnosti způsobí zázraky, já plný lásky Tvé jdu dál v slavném vítězství.

27 27, Jen v Tobě já všechno mám
Jen v Tobě já všechno mám, mám život v hojnosti. Jen v Tobě já všechno mám, já žiju vítězství, Jen v Tobě já všechno mám, jsem naplněn radostí. Jen v Tobě já všechno mám, přetékám radostí. R, Vše co má dech, ať Tě chválí, k oslavě Tvé své ruce zvedám. Co má dech, ať Tě chválí, k oslavě Tvé své ruce zvedám… R2, Uctívám Tebe Ježíši, k oslavě Tvé své ruce zvedám…

28 28, Volám Haleluja 1, Dlouho již hřích Tvým lidem zmítal, dlouho již smrt přinášel, než Tvůj hlas nás do království vítal, než nám brány otevřel, než nám brány otevřel. R, Volám Haleluja, slyším Haleluja, volám Haleluja, Haleluja, Haleluja. 2, Dlouho již lid zraňoval Tvou lásku, dlouho již nenáviděl. Život svůj tak snadno dával v sázku, nářek dětí neslyšel, nářek dětí neslyšel.   3, Dlouho již v beznaději lid se ztrácel, dlouho již Tě odmítal. Přišel čas, aby k Tobě se zas vracel, dík svému Tvůrci aby vzdal, dík svému Tvůrci aby vzdal.

29 29, Králi můj, Tebe hledám 1, Králi můj, Tebe hledám, v tichosti o slovu Tvém rozjímám. Jako jelen dychtí po čistých vodách, po Tobě, po vodě Tvé žízeň mám. R, Proč se tak rmoutíš, duše má? Proč ve mně úzkostně sténáš, duše má? Na Boha čekej, duše má, opět jen Jemu, své spáse, chválu vzdám. 2, Kéž světlo Tvé, Bože, vidím, když nevím, kudy mám jít, veď mě dál. Až před příbytek Tvůj, kde mě čekáš, tam opět radost a mír nalézám.

30 30, Ó Pane, otevři mé rty Ó Pane, otevři mé rty,
ať má ústa zvěstují Tvou chválu.    Jsi velký a mocný Bůh, jen Tobě patří naše chvála. jen Tobě patří chvála.

31 31, Přijď Duchu svatý 1, Přijď již, přijď, Duchu stvořiteli, Duchu smíření, přijď již a proměň svět náš celý v nové stvoření. R, Duchu svatý, nás svou mocí v lásce obnovuj, nezanech nás bez pomoci, daruj pokoj svůj. 2, Probuď svým dechem kosti suché, zažeň temnotu, najdi zbloudilé, oslov hluché, žehnej životu. 3, Probuď svědomí otupené, sbližuj národy, zavěj a přiveď zotročené v říši svobody.

32 32, Toužím víc tě znát Toužím víc Tě znát,
tvou lásku zažívat - Ježíši, toužím víc Tě znát, víc Tebe prožívat. slovem se zabývat -. Ježíši. s Tebou si povídat. R: Víc Tě znát 3x .….je touha má.

33 33 (B), Ježíši, můj drahý králi
33 (A), Sláva Tobě 33 (B), Ježíši, můj drahý králi Sláva Tobě, sláva Tobě, sláva Tobě, Tys nezůstal v hrobě. Ježíši, ty si nádherný, Ježíši, Ty jsi vždy věrný. Ježíši, Tys mi život dal, už si mi požehnal.    R, Živý je můj Pán, živý je můj Pán, On žije, On žije, On žije, On žije! Ježíši, můj drahý Králi, já vyvyšuju jméno Tvé. Jen Tebe vzývám, před Tebou se skláním, Ty jsi můj Pán a Spasitel. Já chválím Tvé svaté jméno a prohlašuji, že jsi Král. Chválím Tvé svaté jméno, to Ty jsi mi svůj život dal.

34 34, Já jsem šťastný Já jsem šťastný ve svém Bohu,
já v něm mám své kořeny. nevadnu jsem zelený. Nesu jeho ovoce, mám je pořád po ruce, lásku radost pokoj věrnost. To a mnohem víc

35 35, Chci jít za Tebou Hledám Tvoji tvář, Pane můj,
hledám Tvoji tvář každý den. Po Tobě touží duše má, očekávám slovo Tvé. R, Chci jít za Tebou, Ježíši, cestou Tvou, chci jít za Tebou, Ježíši.  Za Tebou, Pane můj, chci jít každý den, za Tebou, Pane můj, chci jít.

36 36, Vzdal jsi se slávy nebe Vzdal jsi se slávy nebe,
až na kříž jsi šel, vzdal jsi se slávy nebe, kvůli mně. R, Tebe uctívám, Tebe uctívám, Tebe uctívám, Bože můj.

37 37, Jsme tvůj lid Jsme Tvůj lid, jsme Tvá nevěsta, tak přijď mezi nás,
tak přijď rozdávat. Ať láska Tvá vždy mezi námi přebývá a pokoj svůj znovu vylej mezi nás.

38 38, Když se ráno probouzím Když ráno se probouzím, hned radost mám
své oči na tebe upřené mám Mám tě rád Ježíši, chválu ti vzdám, Ty jsi ten nejbližší, nejlepší Pán.    R, Nejmilejší, nejkrásnější, nejvzácnější, nejmocnější. Se mnou jsi Ježíši, když už jdu spát. Sladké sny nechám si od tebe zdát.

39 39, Já jsem spasen milostí Já Jsem spasen milosti, oděn mocí z výsosti, naplněn tvojí radostí oslavováním Tebe Ježíši. Já jsem spasen milosti, oděn mocí z výsosti, stvořen k dobrým skutkům oslavováním Tebe. R, Ty jsi můj Bůh a můj Pán, já tebe moc rád mám, na své schopnosti nespoléhám. Ty jsi můj Bůh a můj Pán, já tebe moc rád mám, s tebou si celý svůj život užívám.

40 40, Moje malé světélko Moje malé světélko chci, aby svítilo. 2x
Svítilo, svítilo, svítilo. Nikdo mi ho nezhasne, Také u nás …. chci, aby svítilo, 2x

41 41, Přicházíme před Tvoji tvář
1, Přicházíme před Tvoji tvář, klaníme se před trůnem slávy. Ty slova života máš, kam bychom šli pro dobré zprávy. Přicházíme sklonit svou tvář, vzdávat chválu do chrámu Tvého. Ty slova života máš, vyvádíš nás ze všeho zlého.    R, Ty jsi úkryt náš, náruč Tvá je skrýš, lid, co jménem znáš, Ty neopustíš. Ať i dnem i tmou, zpívá Tvůj lid dál, ať pro slávu Tvou, ať zní: JEN TY JSI NÁŠ KRÁL!    2, Přicházíme před Tvoji tvář, skrýt se hloub do stínu Tvých křídel. Ty slova života máš, nádherné je být Tvůj přítel. Přicházíme sklonit svou tvář, vyznat úctu skále své spásy. Ty slova života máš, my jsme Tvůj lid a Ty Král náš jsi.

42 42, Je čas hledat Pána Je čas hledat Pána, je čas znovu povstat,
je čas v Boží zbroji teď stát.  Tak vem štít víry a pozdvihni meč Ducha, buď pevně pravdou opásán.  A s vírou zpívej tu píseň vítězství,  vždyť Hospodin sám kraluje navěky a navždy. R, Vzhůru pojďme, vzhůru pojďme, vzhůru pojďme, obsadíme zemi! Vždyť Bůh je s námi, Bůh je s námi, Bůh je s námi, jistě se jí zmocníme.

43 43, Rozlomte zámky bran 1. Rozlomte zámky bran, otevřte víc svá křídla, brány dnů. Vydejme srdce svá, ať každý dech volá: Sláva! k nebesům.  Vezměme závoj chval, královská roucha místo zoufání. Hvězdy, co září v tmách, vítejte Krále tóny písní svých! R, Kdo je ten Král? Zář ohně v očích má!  Kdo je ten Král, jenž slávou oplývá? On je náš Pán a vládne zástupům!  Vezměte závoj chval, rozlomte zámky bran, pozvěte Krále slávy dál!  2. Zvedáme ruce své, ostrý Meč Ducha dál proráží tmou. Váleční andělé zpívají s námi píseň vítěznou. Kdo je ten bojovník? Zborcen je krví, oděn v bílý háv. Drží od Pekel klíč, vítězstvím lásky září v temnotách.

44 44, Vyvyšuju Tebe, Pane Vyvyšuju Tebe, Pane, nad tímto dnem. Vyvyšuju Tebe, Pane, nad každým člověkem. Vyvyšuju Tebe, Pane, nad vším co stvořeno jest. Vyvyšuju Tebe, Pane, i nad svým životem. R, Vyvyšuju Tvoje jméno nad každé jméno. Vyvyšuju Tvoje jméno nad každé jméno. Vyvyšuju Tvoje jméno, Ježíši, vyvyšuju Tvoje jméno, Pane můj. Svatý… Věrný… Láska…

45 N Jak úžasná musí ta Láska být, co přišla k nám o vše se rozdělit,
dát novou vláhu poušti spálené, přiblížit nám nebe tak vzdálené. Svou slávy říš opustil kvůli nám, nemusel jít a přece chtěl to sám, tvář přátelskou tu nikde neviděl, když proklínán tam k popravišti šel. Tam místo nás život svůj položil, vrátil se zas, aby ho rozmnožil. Vím, abych já moh věčný život žít, musel můj Pán tou cestou kříže jít.

46 46, Řeky Ducha Řeky Ducha proudí k nám, řeky Ducha proudí k nám,
řeky Ducha proudí k nám, právě teď.    Své srdce dávám Ti, své srdce dávám Ti, své srdce dávám Ti, na oltář.

47 47, Byla to láska a Boží dobrota
co mě přivedlo až ke změně života, našel jsem cestu, už vím, kudy jít, poznal jsem pravdu, teď mám pro co žít! Teď přetékám láskou a radostí, teď každý den žiju ve vítězství. Díky Ježíši, jenž si mě zamiloval, pro mě na kříž šel, ničeho nelitoval, On je můj Bůh a Král. On je velký Bůh, pro mě zvítězil, On je mocný Bůh, On mě osvobodil, On je můj Bůh a Král.

48 48, Ježíši, ze srdce Tě uctívám
Ježíši, ze srdce Tě uctívám, toužím Ti vyjádřit, jak moc pro mě znamenáš. Jsi můj nejvzácnější Poklad, má Láska jediná, já navěky budu zpívat: „Jsi to nejdražší, co mám.“ Jsi to nejdražší, co mám, Ježíši, jen pro Tebe dýchám. Jsi to nejdražší, co mám, právě teď lásku svou Ti vyznávám. R, Po Tobě toužím, hlad po Tobě mám, jsi pro mě dražší než všechno, jsi navěky můj Pán.

49 49, Haleluja (Agnes Dei) Haleluja, Haleluja, vládne nám všemocný
Bůh a Král. Haleluja, Svatý, Svatý, Svatý Pán Bůh Všemohoucí, hoden je On sám, Beránek, náš Pán, přijmout chválu, Svatý, Svatý Pán Bůh Všemohoucí, hoden je On sám, Beránek, náš Pán, přijmout chválu. Haleluja, haleluja, vládne nám všemocný Bůh a Král. Haleluja, Svatý, Svatý, Ty jsi náš Bůh Všemohoucí, přijmi, Pane náš, přijmi, Pane náš, naši chválu, Ty jsi náš Bůh Všemohoucí, přijmi, Pane náš, přijmi, Pane náš, chválu.

50 50, Jsi 1, Když dýchám, jsi vzduch do mých plic, když zpívám, jsi to, co chci říct, jsi Láska, která mi dává chuť žít! Jsi úkryt, v němž je bezpečné být, jsi Skála, na ní chci svůj dům mít, jsi Přístav, kde v bouři je mír a klid, kde můžu se skrýt. R, Získal jsi mé srdce láskou. Dal jsem Ti klíč od něj rád. Co mohu Víc než kleknout a vším, co mám, Ti chválu vzdát. A vším, co mám, Ti chválu vzdát. A vším, co mám! 2, Mých přání jsi odpovědí, jsi Přítel, co mě neopustí, jsi Táta, jenž o děti své zájem má.  Jsi Píseň, co v mém srdci zní, Jsi vášeň, která mě pohltí, jsi Vítěz, já po boku Tvém smím stát, svůj boj nevzdávat.

51 51, Tvoje jméno vyznávám Tvoje jméno vyznávám,
rád Ti zpívám svoji chválu, jsem tak vděčný, že Tě znám, jsem tak vděčný za Tvou spásu. Přišel jsi k nám z nebe ukázat směr, dát v oběť sám sebe, jak Bůh to chtěl, z kříže do hrobu byls dán, třetí den jsi z mrtvých vstal, Tvoje jméno vyznávám.

52 52, Ty jsi můj Otec Ty jsi můj Otec , věrný Bůh a Pán,
já osobně tě znám. Já vím komu jsem uvěřil, každý den tě prožívám. R, Ty mě učíš, ty mě vedeš, ty mě miluješ, ze všech úzkostí mě vytrhuješ.

53 53, Dáváš mi lásku vzácnou Dáváš mi lásku vzácnou,
dáváš mi přátelství, vždyť mám teď touhu jasnou jít na Tvé nádvoří. Chválit Tvé svaté jméno, přebývat v Tvých hlubinách, v srdci mít lásku Tvou, jenom s ní žít.

54 54, Nádherný 1, Ve Tvém srdci je soucit a slitování, prapor lásky Tvé nade mnou. S Tebou setkat se toužím tváří v tvář, navždy v blízkosti Tvé pak stát, jak je nádherné víc Tě znát. R, Nádherný, pro mě vším jsi sám, nádherný, čistý, můj jsi Pán, hoden jsi slávy, jsi králů Král, jak je nádherné víc Tě znát. 2, Ve Tvých rukou je právo, jsi spravedlivý, jas Tvé tváře jak úsvit nade mnou, Ty jsi Stvořitel Bůh, mého života Pán, Tobě chválu a díky vzdám, 3, Budem chválit Tvé jméno, ať svaté je v nás, Tebe chválit a vzývat budem dál. Ve Tvé moci a slávě chcem navěky žít, v srdci vděčnost a lásku mít, jak je nádherné blíž Ti být.

55 55, S Tebou se ztrácí (Největší zbraň)
S Tebou se ztrácí všechen čas, chci víc a víc poznávat Tvůj hlas. Když Ti naslouchám, Ty mi odkrýváš velká tajemství. Tvoje láska je tou největší zbraní, zbraní, která všechnu pýchu odzbrojí. R, Obrovskou touhu mám po přítomnosti Tvé, přibližuji se k Tobě vírou i Ty se ke mně blížíš. Chci Tě víc než kdykoliv před tím, dávám Ti všechno a vím, že nic neztrácím.

56 56, Ať srdce mé Tebe vídá Ať srdce mé Tebe vídá, ať srdce mé tebe zná,
po tom já toužím, vídat Tě toužím. R: Vyvýšený jsi nad světem, zářící ve světle slávy, lásku mocně rozlévej, voláme svatý, svatý, svatý. Svatý, svatý, svatý, Svatý, svatý, svatý, Svatý, svatý, svatý, vídat Tě toužím.

57 57, Ježíš, přítel hříšných 1, Je jeden hlas, co měl by znít, je jedna píseň k zpívání, je jedno Jméno hodné vzývání.  Nad zlato poklad vzácnější, Král na trůnu nejvyšším, Jemu chvála celým nebem zní. R, Má jméno Ježíš, přítel hříšných, Ježíš, Ježíš, Přítel můj. 2, Je pokoj, jenž strach zahání, láska, co roste dáváním, naděje, která smrtí nekončí.  Je Bůh, který nám rozumí, Přítel, co nikdy nezradí. Má jediné jméno, v němž je spasení.  Vešel do mého vězení, řekl: Jsi volný, můžeš jít. Jsi svobodný! Jsi svobodná!

58 58, Tebe uctívám, Tobě se klaním
R: Tebe uctívám, Tobě se klaním, tebe vyvyšuju, Tebe chválím, abys byl oslaven, Ježíši, Ty jsi král.  Tvým plánům nebude překaženo, jsem nástrojem Tvým, Tobě náležím. Tvým plánům nebude překaženo, jsem nástrojem tvým pro probuzení. Žádná zbraň, žádný kompromis, žádná okolnost, nic mě nezastaví, po Tvém slovu směle já jdu dál.Tvůj plán slavně naplním, Tvé vůli posloužím ve své generaci, abys byl oslaven, Ježíši. Ty jsi král.

59 59, Buď vládcem mým 1, Zemi v rukou máš, jí vládneš sám, horským potokům, dni i nočním tmám, já však touhu mám, jediný můj cíl je, abys Vládcem mým vždy byl. R, Buď Vládcem mým vládni v síle své, nad vším o čem sním i ve chvíli zlé. Jen Ty jsi Pán, jsem Tvůj, to vím, prosím Tě, buď vždy Vládcem mým. 2, Každým slovem svým, každou myšlenkou,  ať jen odrážím, Pane krásu tvou,  vždyť nikdo není víc, Ty jsi pro mě vším, Ježíši, buď vždy Vládcem mým.

60 60, Sláva našemu Pánu Sláva našemu Pánu, sláva našemu Králi,
sláva, On je Ten požehnaný. Jenom On změnil můj život, vyvedl mne z temnoty, proto s vděčností zpívám: Ježíš mě zachránil, ó Ježíš mě zachránil.

61 61, Díky, žes tak miloval Díky, žes tak miloval, díky, žes nelitoval vydat tělo své, vylít vzácnou krev svou. Díky vzácné oběti, kterous za mě podstoupil, pokoj Tvůj teď znám a stále před očima mám: R, Že mé hříchy a nemoci zůstaly přibité na kříži, já čistý a svobodný jdu dál. Beru si vše, co mi náleží v Kristu Ježíši. To, po čem touží srdce mé, už mám!

62 62, Pane, přijď Pane, přijď s mocí svou,
Pane, přijď, čekáme slávu Tvou, Pane, přijď! Buď vůle Tvá vždy zjevená, posvěť se v nás. Vystroj nás k službě své, Pane, žehnej nám!

63 63, Nádherný vztah (Ty jsi můj svět)
Nádherný vztah s Tebou mám,Tvou lásku vidím, kam se podívám. Hledím na Tvou tvář, Tvůj pokoj prožívám. R, Ty jsi můj svět, jsi moje všechno, za Tebou běžím dál. Jen pro Tebe stojí za to žít. Ty jsi můj dech, jsi moje světlo,  v mém životě vládu máš. Chci jen před Tvým trůnem být.  Všechno jsem ztratil pro Tvůj plán, nic víc než Tebe nehledám. Žiju pro Tebe, tady mě máš, já se Ti, Bože, vydávám.

64 64, Předpověď utrpení Ještě smím tu s vámi být, ještě smím tu víno z kalichu pít, než přijde onen den, pravý k lásky obětem. Ještě smí hlas můj tu znít, ještě říkat smím, co je to věčně dál žít, lásky dar jak dát a proč Otec má nás rád. R, Jeruzalém v dáli ční, tam stát se má, co nikdo neví, jen já a Otec můj, Bože, jen se nevzdaluj. Syn Tvůj chce tam jít, tam, kde budou bičem ho bít, pak ukřižován, po třech dnech zas přijde k vám.

65 65, Miluju Tě, Pane 1, Nejbližší jsi přítel můj, nejlíp mě znáš, přesto dál náruč svou pro mě otvíráš. Žasnu nad láskou Tvou a nad Tvou moudrostí. Běžím, chci Tě potěšit a zpívám radostí. R, Miluju Tě, Pane, miluju Tě víc, miluju Tě stále a znovu toužím říct, jak miluju ty chvíle, kdy Ti blízko jsem, jak moc jsem Ti vděčný, že jsi mým přítelem. 2, Slovo Tvé mi sílu dává říct hříchu dost. Do Tvých rukou odevzdávám svou budoucnost. Veď mě, Pane, ať Tvou vůli dál poznávám.Chci mít srdce jako Ty a vyznávám: R: Miluju Tě, Pane,

66 66, Immanuel 1, Se vším co mám, přicházím s chválou až před Tvůj Trůn, před Tvoji tvář. Toužím tam stát a nechat se slávou naplnit víc, než dosud znám. Připomínám si nádherné dílo. Zázrakem mám výsadu dát jméno….. R, Immanuel na stupeň vítězů, Immanuel, Ty jsi odpověď všech mých dotazů, Immanuel na stupeň vítězů, Immanuel, Ty jsi odpověď všech mých dotazů…. 2, Krásné sny mám, že země Ti zpívá, mohutný chór slyším už znít. Šťastný ten čas, kdy národ Tě vzývá, jen pod Tvou vládou všechno jde líp.

67 67, Tys na kříži už dávno R, Tys na kříži už dávno hříchy zaplatil, Tys na kříži už dávno Ďábla porazil. Tys na kříži už dávno hříchy zaplatil, Tys na kříži už dávno Ďábla porazil. 1. Vím, že nad každou zlou mocí jen Ježíš je Pán, v něm jsem svatý, v jeho jménu vždycky sílu mám. 2. V Jeho krvi ochranu mám, už se nebojím. Já jsem s Ním a v boji se Zlým jistě zvítězím.

68 68, Korouhev chvály Pozvedni výš korouhev chvály a vyznej Slovo vítězství, Bůh slíbil, že bude s námi a nic nás nezastaví. Pozvedni výš ruce své k Pánu a chval Ho za své spasení, temná noc blíží se k ránu, přichází probuzení. R, Od slávy k slávě Bůh povede nás,když v lásce a pravdě dál budeme stát, tak žádná zbraň neobstojí proti nám, žádná zbraň neobstojí proti nám. Ať Boží oheň v nás hoří, Boží zbroj na sebe vem, Ježíš moc ďáblovu zmařil, poslal nás na svoji žeň.

69 69, Raduju se ze Tvé moci… R, Raduju se ze Tvé moci, jásám nad Tvým vítězstvím, raduju se ze Tvé lásky, jsem dítětem Tvým. Můj život jsi mi daroval navěky a navždy, dík Tvému vítězství můžu být v slávě Tvé. Jen Tobě budu zpívat a chválit Tvoje jméno. Tvá radost přichází v přítomnosti Tvé.

70 70, Znám jediné jméno pod nebem
Znám jediné jméno pod nebem dané nám – jméno Ježíš! Spolu s Ním nám Otec všechno dal ze své milosti – jméno Ježíš! Předivný Rádce, silný Bůh, Kníže pokoje, Otec věčnosti, Ježíš….Ježíš! Svaté jméno Ježíš! Mocné jméno Ježíš! Nádherné jméno Ježíš! Vyvýšené jméno Ježíš!

71 71, Píseň spasených R, Hoden je Beránek nejvyšší chvály,
on nás vykoupil svou krví. 1, Jenom Ty jsi na věky Král, jenom Tobě patří sláva, Pane náš. 2, Budeme jásat nad Tvým vítězstvím, prapory pozdvihnem ve jménu svého Boha.

72 72, Mou cestu v rukou máš 1, Mou cestu v rukou máš, jdu s důvěrou,
neselže láska Tvá, jdu s důvěrou. Ať se třeba hory zřítí do moře, jdu s důvěrou, ať i hvězdy padají a svět kolem se hroutí. 2, Když cestu nevidím, jdu s důvěrou, vedeš mě slovem svým, jdu s důvěrou. I když musím projít temným údolím, jdu s důvěrou, vím, že zase postavíš mě pevně na své skále    R, Každý den novou milost z Tvých dlaní smím si brát. Jako strom ve Tvém chrámu v pevných zdech Tvé věrné lásky úkryt mám.

73 73, Ty jsi Pánom mojich dní Ty si Pánom mojich dní, Ty naplňaš ma láskou, Ty si Pánom mojich dní, po svojich cestách vedieš ma. keď Ťa volám, vždy si blízko, Ty si Pánom mojich dní,  Tebe patrím so všetkým, čo mám. R, Príliš dlho som už slúžil pánom falošným, príliš dlho som bol spútaný. Ty si mi putá zlámal, Ty si ma oslobodil, Ty si ma priviedol do víťazných dní.

74 74, Náš Bůh v nebesích Náš Bůh v nebesích kraluje,
velikou mocí všechno uzdravuje, jen ten kdo věří, kdo se nevzdává, jen ten Boží moc zná. Náš Bůh je mocný Bůh, jsme plní radosti, náš Bůh je mocný Bůh jsme plní vítězství vždyť Bůh je Bůh!

75 75, Ať požehnán je Bůh 2, Ať požehnán je Bůh,
když slunce svítí nad hlavou a život zdá se zábavou, požehnán buď Pán! Ať požehnán je Bůh, když dny jsou plné strádání, když žal se skrývá v dávání, 1, Ať požehnán je Bůh, tam, kde je zem úrodná, tam, kde hojnost přebývá, požehnán buď Pán! Ať požehnán je Bůh, tam, kde je zem nevlídná, má duše žízní vyprahlá, požehnán buď Pán! R, Vše co dáváš ze Tvých dlaní s díky přijímám. Všechno měníš v požehnání, chválu Ti vzdám. Buď požehnaný mocný Tvůrce dnů i svaté jméno Tvé, buď požehnaný velký Dárce snů, buď požehnané slavné jméno Tvé! Dáš a vezmeš sám můj pád i vítězství,  v mém srdci stále zní jen slova žehnání.

76 76, Pojď, teď je ten čas jej chválit
pojď, své srdce můžeš Králi dát. Pojď, teď je ten čas Jej chválit,  pojď, před Pánem svým teď můžeš stát, tak pojď … R, Jednou každý jazyk vyzná, že jsi Pán, každý jednou se pokloní, navždy slavný poklad zůstává nám, kdo Tě milují!

77 77, Zpívat píseň lásky smím
Zpívat píseň lásky smím svému Pánu, svému Králi, vděčný jsem, když přijdeš k nám za Tvou přízeň, za Tvou blízkost. Jsem rád, že smím být dítětem Tvým, není nic, co chtěl bych víc, než být v Tvém náručí, ve Tvém náručí, ve ztišení blízko Ti být, ve Tvém náručí.

78 78, Ježíši, Beránku Ježíši, Beránku, čistý a nevinný, nebe jsi opustil jen kvůli nám.  Byl jsi tak poslušný, tichý a pokorný, víc nežli život svůj měl jsi nás rád. Toužím mít srdce Beránka, srdce pokorné, vítám slovo z Tvých úst: ostrý meč, kterým odřízneš to, co ovoci stíní a brání zdravě růst. Být silný slabostí, láskou a mírností, ochotný ke službě bez reptání. Ve všem svém jednání chci Ti být podobný, dojít až k domovu v Tvých šlépějích.

79 79, Vzdáváme Ti chválu Vzdáváme Ti chválu, čest i slávu,
k Tobě zvedáme své ruce, vyvyšujem jméno Tvé. Ty jsi Bůh, Ty jsi náš veliký Bůh, Ty jsi všemohoucí Bůh, všechno můžeš Ty jsi Bůh,  jsi veliký, veliký a nádherný,  není žádný jako Ty, není žádný jako Ty.

80 80, Je jedno místo Je jedno místo, kde jeden den je víc než tisíc.
Nádherné místo, kde úkryt mám. Je jedno místo, kde prožívám utěšení. Nádherné místo, kde pokoj nalézám. Je to Tvá přítomnost, ten nádherný čas před Tvou tváří, na tomto místě Tvou lásku přijímám. Ježíši, miluji Tvou blízkost, ten nádherný čas před trůnem Tvým. Ty ke mně mluvíš a já Tě uctívám.  Tvou přítomnost, Ježíši, nikdy neopustím, jen Ty, Ježíši, jsi pro mě vším.

81 81, Hospodine, sílo, Skálo má
Hospodine, sílo, Skálo má, Ty jsi moje korouhev. Tebe hledám za úsvitu, svoje ruce k Tobě pozvedám. Lala lala…

82 82, Ježíši, jsem tak rád Ježíši, jsem tak rád, že Tě znám, Ježíši, Ježíši Ježíši, jsem tak rád, že Tě znám, Ježíši, Ježíši. Na kříž byl jsi dán, za nás, každý hřích jsi vzal. Svobodu v Tobě mám, v Tobě mám, svobodu v Tobě mám. Já vím, že nejsem sám, nejsem sám, nikdy nejsem sám. Já vím, že nejsem sám, nejsem sám, já nikdy nejsem sám.

83 83, Slavný a veliký Bůh Slavný a veliký Bůh, mocný a nejvyšší Vládce,
milující Otec můj, můj Přítel a nejlepší Rádce. On se tady prochází, toho, kdo Mu věří, hledá, ve chvalách přebývá, tam, kde Ho Jeho lid uctívá. R, On má jméno nad každé jméno, před Ním se každý pokloní! Jeho jméno je slavně vyvýšeno. Jméno JEŽÍŠ národem zní!

84 84, Ježíš je má skála Ježíš je má skála, On je moje spasení,
v Něho doufám, On je štítem mým. R, Haleluja, On je štítem mým. Ježíš je mým Pánem, nikdy mě neopustí, On je věrný, důvěru mou má.

85 85, Milujeme, ač nevidíme 1, Milujeme, ač nevidíme, věříme v Něj a jásáme nevýslovnou radostí plnou slávy, v Něm docházíme cíle víry své.    2, Zlatem a stříbrem On nezaplatil, pomíjivým nás nekoupil, povolal nás do světla svého, skrze Něj máme přístup do bran nebeských! Jsme koupeni krví Beránka na místě zvaném Golgota, otroky hříchu nemusíme déle být. Na kříži svůj život dokonal,  třetího dne však z mrtvých vstal, otroky hříchu nemusíme déle být.

86 86, Nikdy nekončící milost
1, Nikdy nekončící Milost brány srdcí otvírá, nikdy nekončící Milost odpouští a přijímá. Nikdy nekončící Milost nezná strach a zklamání, před ní padá každá touha po vlastním uznání. R, Dokud dýchám, uslyšíš můj hlas, dokud dýchám, nechci ztrácet drahý čas, dokud dýchám, rád se dívám na ten cíl, 1REF, dokud dýchám, že i ve mně Ježíš zvítězil. 2REF, dokud dýchám, žes i ve mně Pane zvítězil. 2, Nikdy nekončící Milost umí vzít a umí dát, nikdy nekončící. Milost mě učí pevně stát. Nikdy nekončící Milost srdci rytmus udává, žiju pro ni, ona ve mně svůj domov má! Bridge: že i ve mně Ježíš zvítězil, On sám!

87 87, Půjdeš-li pouští Půjdeš-li pouští, tvou stopu neztratím,
půjdeš-li vodou, nestrhne tě proud. Půjdeš-li ohněm, plamen tě nespálí, svítím ti na cestu, půjdeš-li tmou. R, Ať jdeš kamkoli, kamkoli, kamkoli, já jdu s tebou, ať jsi kdekoli, kdekoli, kdekoli, já jsem s tebou.

88 88, Sláva, náš Pán je živ Sláva, náš Pán je živ, sláva, je vzkříšený!
Sám nad smrtí zvítězil, sláva, z mrtvých vstal náš Pán!

89 89, Z celého srdce Z celého srdce miluji Tě, Ježíši, sílo má.
Moje budoucnost je v rukou Tvých, jsi zázrak můj, jsi spása má. R, Ty jsi můj nedobytný hrad, pevný štít, jsi Láska, co nikdy nekončí, Ty jsi naděje má, která neumírá, Bůh silný můj, skála má. Útočiště mé...

90 90, Chválu svou Ti teď vyznávám
jenom za Tebou naplno běžím dál, po Tobě hladovím, musím víc Tě znát, UKAŽ MI SLÁVU SVOU.

91 91, I kdybych prošel I kdybych prošel všechny končiny země, nenašel bych nic víc, než to, co žije ve mně. Ten největší poklad už mám jsi to ty sám. I kdybych spatřil všechny zázraky světa chtěl bych vidět divy, které skrývá planeta, ten největší zázrak už mám - jsi to ty sám. R, Jsem přemožen dobrotou Tvou, Ty záříš slávou svou nade mnou. Jsem obklopen přítomností Tvou, přetékám láskou Tvou, jsem pohnut soucitem Tvým, tím soucitem ke ztraceným a prosím Tě za národ náš, za více slávy, kterou právě teď vyléváš.

92 92, Za Tebou jdu dál Ty jsi má síla, Ty jsi má jediná
skála, která je větší než všechno, ty mě vždycky podržíš, Ty vším provedeš. Ty jsi má láska, moje opravdová láska, která je větší než všechno, Ty se nikdy nezměníš, Ty nikomu nestraníš. R, A tak za Tebou jdu dál, nechci nic míň, než ve Tvé slávě žít, Tys mi ukázal svůj plán, já velikou touhu mám Tvou lásku dát.

93 93, V Galilejských pláních
Za to, kdo nyní jsem, vděčím Tobě Pane můj, v galilejských pláních kdysi žil a chodil, uzdravoval léčil, vyháněl zlé duchy. Jmenoval se Ježíš, jmenoval se Ježíš, když mu srdcem uvěříš, hříchy před Něj položíš, On Ti odpustí. Věčný život Ti dá, věčný život Ti dá, nikdy nezahyneš, v Jeho rukou budeš, On se o Tebe postará. Ty jsi náš kráál, ó Bože můj, Ty máš klíč nebes připravený pro nás. Ty jsi náš Páán, ó Bože můj, vím, že jenom Ty jsi hoden chvály, Ty máš, Ty pro nás lásku radost máš. Ty pro nás lásku, radost máš, Ty pro nás vytrvalost máš, Ty pro nás dobro milost máš, Ty pro nás lásku, radost máš!

94 94, Za to, kdo nyní jsem Za to, kdo nyní jsem, vděčím Tobě Pane můj,
Chvála z mých úst právě zní, já zpívám Tobě, Králi můj: /:Nádherný, Ty jsi nádherný, jediná věc po které toužím, je s Tebou být. V lásce tvé, v moci lásky Tvé, kochám se stále a chci pořád víc, slávy Tvé, moci slávy Tvé, jsi hoden vší chvály a já Ti chci říct, že jsi :/ konec: ..že jsi nádherný

95 95, Milostí Tvou jsem to, co jsem
R, Milostí Tvou jsem to, co jsem, milostí Tvou jsem zachráněn. Jsem zachráněn… 1, Vírou jsem uchopil, veliké tajemství, že Ty jsi pro mě žil a strpěl jsi i kříž. 2, S důvěrou dítěte teď ruce zvedat smím a ve svém srdci vím, že jsi Otcem mým.

96 96, Jupíí 1, Ne, to nejsou jenom slova, co si můžem v Bibli číst,
vždyť celá ta kniha znova, ukazuje na Tvůj kříž. Že jsi musel trpět mnoho, Tys to všechno překonal, měl jsi rány v rukou nohou, třetí den jsi z mrtvých vstal. R, Nádherné - každý ráno vstávat, Nádherné - Tobě chválu vzdávat, Nádherné - i když se časy mění, Nádherné - noc čeká k odsouzení, Nádherné - míti život věčný Nádherné - nebýt přebytečný, Nádherné - Bože trojjediný, Nádherné - jupí jsem spasený! 2, Né, to nejsou skutky noci, co bych ti chtěl ukázat, Duchu svatý přijď k nám v moci, Bože pojď uzdravovat. Boží Syn přišel k nám na zem, zrušil vládu temnoty, kdo v něj věří, těm je blaze, Bůh je plný dobroty.

97 97, Celým nebem 1, Víme a tohle všechno známe a znovu poznáváme,
jak nás máš rád. Pojďme a hlasitě zpívejme, k oslavě jména Ježíš, jdeme mu zahrát, zahrát    R, Sláva celým nebem zní, Ježíš ten je vzkříšený, všechny hlasy rozezní, Spasitel náš je živý. Celým nebem, celým světem, celým nebem, celým světem, celým nebem chvála zní, Ježíš je vzkříšený.  2, Jdeme, nikdy nezastavíme, na cestě za Ježíšem a jeho Otcem,  Ježíš je teď naším Pánem, zvítězil nad ďáblem, a tím nás zachránil, zachránil

98 98, Naplňuj 1, Bože, stvoř mi srdce ryzí, vyzkoušené a hořící.
Naplňuj mě Duchu svatý, ať je ve mně více lásky. R, Doplňuj, naplňuj, předávej a dodávej. Obviňuj, odstraňuj, ukazuj a posiluj.  Ruce prázdné mám, srdce otvírám, ruce prázdné mám, srdce otvírám. 2. Duch můj k Tobě, Bože, volá, chci mít srdce Beránka. Duše má po Tobě žízní, přicházíš se svou mocí.

99 99, Provazy 1, Hlídala jsem vinici svých bratří a moje upadla v zapomnění, nechci už tady být, nechci tady živořit. Tvoje láska mě zalévá, jsem jako půda vyprahlá, toužím po tvých komnatách, černá jsem a přece půvabná. R, Provazy tvého milování jsou silnější než mé vzpírání. Táhni mě, půjdeme spolu, pojď, dáme se do běhu. 2, Běžím k Tobě s kopce, roztahuješ pro mě své ruce, jako šťastné dítě jsem, padám do Tvé náruče.  Větrem se zalykám, slávu tvou polykám, skáču do Tvé náruče, vylévá se má duše.

100 100, Oheň, vítr a voda 1, Ohněm, se srdce čistí, někdy to hodně bolí,
mé je zlato a stříbro, přetavené je nejlepší. R, Oheň, vítr a voda, je moc Slova a Ducha. Oheň, vítr a voda, právě sílu teď dává. 2, Větrem se zrno čistí, všechno špatné uletí, letí, letí, odletí, nečisté už v dáli mizí. 3, Voda sebou odnese, to co, duše nesnese, potoky, řeky tečou, všechno zlé odplavujou. R2, Oheň, vítr a voda,  je moc Slova a Ducha. Oheň, vítr a voda, právě sílu teď dává. Všechno ve mně teď volá, Svatý, Svatý je Pán. Slávu provolávám,  Ježíš, Ježíš je Pán.

101 101, Tě hledám 1, Já Tě Bože hledám, ukaž se mi skálo má, Bůh ten nikdy nedřímá.  Vím, vždy jsi se mnou, Ježíši, Králi můj, Pane při mně stůj, při mně stůj. Někdy stačí jenom říct, pojď se s námi pobavit. Hospodine, Bože náš, Ty naše lidské srdce znáš. R, Chválu vzdejme jménu Ježíš, oo-ou. Slávu vzdejme jménu Ježíš, oo-ou. On za nás umíral, naše hříchy sňal, třetího dne z mrtvých vstal, je Pán, je Král. 2, Chválím, Tvoje jméno Ježíši, nikdy mě neopustíš, Ty jsi věrný, dokonalý, spravedlivý. Vím, Ty jsi věčný, jsem Ti vděčný, že můžu mít příbytek svůj v nebesích, v nebesích.  Naplň nás Duchu svatý, budem Tebou objatý. Ježíš to je králů Král, po věčnost kraluje dál.

102 102, Začíná nový den 1, Začíná nový den, jsem na něj připraven,
nikdo z nás nechce mít den plný starostí. Pojď s námi teďka ven, půjdem za Ježíšem, novou cestu nám, vždycky připraví. R, S Tebou žít, to je pěkný, pokoj v nás bude dál. I když nás něco sráží, Ty nás vždycky pozvedáš. S Tebou žít, to je krásný, Duchu Boží kácej nás. Chceme být pokorní, jako Ty jsi Králi náš.  2, Kdo by chtěl s námi jít, měl by se vyzbrojit, Nový zákon číst, Pán tě bude vízt.  V srdci lásku mít, Duchu svatý přijď, pojď nás naplnit, my chcem s Tebou žít.

103 103. Vzdáváme Ti chválu (II)
1. Vzdáváme ti chválu, ty nám zjevuješ svou slávu. Jak ohromný jsi Bůh, jak veliký jsi Bůh. Vzdáváme ti chválu, ty nám zjevuješ svou slávu.  Ó, jak vyvýšené je jméno tvé, ó, jak vyvýšené je jméno tvé. R1: Chvála a uctívání Tobě náleží, chvála a uctívání tobě náleží. R2: Silný a mocný Pán Bůh zástupů, udatný válečník ten slávy Král. Před tebou se skláním Bože zázraků, zjevná je mezi námi sláva tvá.

104 104, Nic není ztracený 1. Nic není nemožný, u Tebe, Králi náš. Nic není nemožný, pokud tu víru máš. Nebudem zámožný, budeme rozdávat a Ty nám odpovíš, jak druhým lásku dát. R, Lásku dát to je dobrý novou cestu pro nás máš. Není špatný, copak pro nás přichystáš. Dary Tvé dostávám, v Tobě vždy ukrýt mám. Ty jsi králů Král, jen v Tobě je spasení, Ježíši Nejvyšší. 2. Nic není ztracený, prodám všechno, co mám. Každou svou představu Ti k nohám pokládám. Chci s Tebou prožívat, každý den, který dáš. Ke cti a slávě Tvé, Ty mi vždy požehnáš.

105 105, Ty máš moc na nebi Ty máš moc na nebi, Ty máš moc na zemi,
Ty máš moc všude Ježíši.  Ze srdce zpíváme, chválu vyznáváme,  Ty při nás stojíš Nejvyšší. Ty jsi musel cestou kříže jít, abys moh hřích odčinit. Tobě patří všechna čest i chvála, od věků až na věky. R, Budeme vzkříšení, spolu s Tebou králi náš. Nebudem sklíčení, z toho co chce nepřítel náš. A když jsme zkoušení, my obstojíme snáz a Ty nás podržíš, protože miluješ nás!  Miluješ nás, Duchu svatý naplň nás.

106 106, Stojím na straně vítěze
1. Stojím na straně Vítěze, žiju v moci a síle Tvé. Stojím na Skále, nehne se, i když vše kolem chvěje se. Stojím za hradbou ohnivou, tou nepřátelé neprojdou. Stojím, Pane, na Slovu Tvém, naplňuj mě teď svým Duchem, Duchem. R, Nespíš, nedřímáš, vždycky bdíš, nade mnou se oslavíš. Nebesa nestíhají, na zemi se hradby bortí. 2. Stojím, padám, zas vstávám, sílu v Tobě vždycky mám. Překážky se rozplývají, jako dým nad ohněm mizí, mizí. Stojím na Hradě přepevném, nepřátel se nelekám. Stojím na straně Vítěze, žiju v moci a síle Tvé, síle Tvé.

107 107, Všechna sláva i čest Všechna sláva i čest i moc tobě náleží,
k oslavě Tvé,Bože můj, svůj hlas pozvedám. Předivné jsou skutky tvé, ohromen jsem tvou velikostí, Bože zázraků jen tebe uctívám. R, My vyvyšujem jméno Ježíš, my vyvyšujem jméno Ježíš,  my vyvyšujem jméno Ježíš nade vším.

108 108, Žízním 1. Pozdvihuji svoje oči k horám, odkud pomoc očekávám.
Tobě patří všechna čest i sláva, milosrdenství nám z nebe mává. 2. Ty jsi Bůh včera, dnes i na věky, Bože můj, mocný a veliký, na Tebe má duše očekává, věřím, že se zjeví tvoje sláva. R, Žízní má duše po Tobě, jako jelen dychtí po vodě. Vodě čisté a průzračné, kterou dáváš jen Ty, Pane!  Žízním, žízním a piju, Tebe, Pane, vyvyšuju. 3. Nebesa jsou plná slávy a moci, Andělé Tě chválí ve dne v noci. Na zemi k nebi své ruce zvedáme, po Tobě toužíme a žízníme. Žízním, žízním a piju, Duchem se teď naplňuju.

109 109, Uctívám tě životem svým
uctívám Tě v pravdě tvé, jenom tobě náleží, všechny chvály mé. R, Ty jsi síla má, ty jsi skála má jsi můj nedobytný hrad, kam se utíkám.

110 110, Následuju tvoje kroky Následuju Tvoje kroky, vedeš mě svou
milostí a já zapomínám na své plány, ať Tvá sláva může proudit. Kamkoli jdu, se mnou jsi, Ty mě neopustíš,  já musím být ve Tvé vůli, chci nechat se použít! Po Tobě žízním, naplň mě, ať přetékám, ať Tvá láska skrze mě proudí k lidem dál.  Před Tebou stojím a děkuju Ti za Tvůj plán,  že jsi Bůh zázraků, silný a mocný Pán.  K Tobě se modlím, zachraň národ náš, Tvá moc se vylévá, Ty sám vládu máš. Tobě se klaním, celým životem Tě uctívám, žiju Tebe, Ty si mě používáš.

111 N 1. Můj Bůh je můj štít, je mou písní. Já vím, On mi odpoví
a mocí svého jména vysvobodí. R, Chci žít ve stínu křídel Tvých, spěchám do stínu křídel Tvých, Smím žít ve stínu křídel Tvých, Teď smím jít v pokoji dál, vím, že jsi mi blízko, haleluja.

112 112, Díky za to cos udělal Díky za to cos udělal,
díky za to co jsi mi dal, já chválím Tvé mocné jméno Ježíš. R, V Tobě zůstávám, v tobě všechno mám, Ty jsi síla má, Ty jsi mé vítězství.

113 113, Každý hledá lásku Každý hledá lásku, ale nemůže jí nikde najít.
Jenom Ježíš tě naplní, jen on Ti svou lásku dá, tak neboj se a pojď,

114 114, Ty jsi naším Spasitelem
Dneska je tak pěkný den, óóóó, Ty jsi naším Spasitelem, óóóó, Pane Ježíši Synu Boží, óóóó, celým srdcem po Tobě boužím, óóóó. Ty jsi zachránce náš všech, hříchy smyla Tvoje krev. Nikdy víc nezahynem, óóóó, Věčný život míti budem. R, Tvoje láska vedla Tě až na kříž, Tvoje láska nezná mezí, Tvoje láska je tak úžasná, Tvoje láska bude s námi s námi dál. 2, Duchu Svatý veď nás dál, óóóó, Čeho bych se s Tebou bál, óóóó, Boží Syn byl již obětován óóóó, Duch milosti byl k nám poslán, óóóó. Ty jsi velekněz navěky, náš drahý Pane Ježíši. Budem s Tebou vzkříšený, óóóó, díky, že jsme znovuzrození.

115 115, Čas Velikonoční Přichází čtvrtek a Ty večeříš, se svými učedníky se pomalu loučíš. V Getsemanské zahradě, Ty se tam modlíš. Opuštěn od lidí, krví se potíš. Zažil jsi zklamání od svých vlastních, nyní jsi vítěz dokonalý. R1, Přichází čas velikonoční, jsi Boží Beránek zabitý, obětovaný za nás, Ty jsi věrný ,jsi náš Bůh veliký, všemohoucí Pán, který je náš život sám. R2, Tys byl pro nás obětován, Ty jsi jediný náš Pán. Chci být Tobě vydán, už nebudu nikdy sám. Nastává pátek a Ty jsi bičován, vlastním lidem jsi proklínán. Nesls těžký kříž pro náš hrozný hřích, nyní přinášíš odpuštění. V Tvé krvi je vítězství pro nás věřící, S Tebou teď můžeme na věky žít.

116 1. Všichni jako ovce 2. V Hospodinových rukou je právo 3. Miluju Tě 4. Ježíš, Ježíš je Pán 5. Bůh je síla má 6. Pane můj, Tys můj Spasitel 7. Nikdo není jako Ty 8. Tobě patří čest i sláva 9. Svaté jméno máš – Immanuel 10. Je to Tvá přítomnost 11. On je mocný spasit celý svět 12. Díky, že můžu s Tebou být 13. Otče můj drahý 14. Haleluja, sláva, čest i chvála 15. Dobrořeč duše má 16. Ty jsi síla má 17. Když Bůh je s námi 18. Je tady Bůh 19. Ty jsi jediný Bůh 20. Ještě dřív, než si se narodil 21. Jen Ty Pane můj, jen tys můj štít 22. Chci, Pane, chválit Tě 23. Díky za Tvůj kříž 24. Pane můj, Ty jediný 25. Dotykem těch dlaní (Bílá růže) 26. Jediný okamžik 27. Jen v Tobě já všechno mám 28. Volám haleluja 29. Králi můj, Tebe hledám 30. Ó Pane, otevři mé rty 31. Přijď Duchu svatý 32. Toužím víc tě znát (D) 33 a+b. Sláva Tobě (D) + Ježíši, můj Králi (D) 34. Já jsem šťastný (D)

117 35. Hledám Tvoji tvář 36. Vzdal jsi se slávy nebe 37. Jsme Tvůj lid 38. Když se ráno probouzím (D) 39. Já jsem spasen milostí (D) 40. Moje malé světélko (D) 41. Přicházíme před Tvoji tvář 42. Je čas hledat Pána 43. Rozlomte zámky bran 44. Vyvyšuju Tebe, Pane 45. Jak úžasná 46. Řeky Ducha 47. Byla to láska a Boží … 48. Ježíši, ze srdce Tě uctívám 49. Haleluja (Agnus Dei) 50. Jsi 51. Tvoje jméno vyznávám 52. Ty jsi můj Otec 53. Dáváš mi lásku vzácnou 54. Nádherný 55. S Tebou… (Největší zbraň) 56. Ať srdce mé Tebe vídá 57. Ježíš, přítel hříšných 58. Tebe uctívám, Tobě se klaním 59. Buď vládcem mým 60. Sláva našemu Pánu 61. Díky, žes tak miloval 62. Pane, přijď 63. Nádherný vztah (Ty jsi můj svět) 64. Ještě smím (Předpověď o utrpení) 65. Nejbližší jsi přítel můj 66. Se vším co mám přicházím (Immanuel) 67. Tys na kříži už dávno 68. Korouhev chvály

118 69. Raduju se ze Tvé moci 70. Znám jediné jméno pod nebem 71.Hoden je Beránek (Píseň spasených) 72. Mou cestu v rukou máš 73. Ty jsi Pánem všech mých dní 74. Náš Bůh v nebesích 75. Ať požehnán je Bůh 76. Pojď, teď je ten čas jej chválit 77. Zpívat píseň lásky smím 78. Ježíši, Beránku 79. Vzdáváme Ti chválu (I) 80. Je jedno místo Hospodine, sílo, Skálo má 82. Ježíši, jsem tak rád! 83. Slavný a veliký Bůh 84. Ježíš je má skála 85. Milujeme, ač nevidíme 86. Nikdy nekončící Milost 87. Půjdeš-li pouští 88. Sláva, náš Pán je 89. Z celého srdce 90. Ukaž nám slávu svou 91. I kdybych prošel… 92. Za tebou jdu dál 93. V Galilejských pláních 94. Za to, kdo nyní jsem, vděčím Tobě 95. Milostí Tvou jsem to, co jsem 96. Jupííí 97. Celým nebem 98. Naplňuj 99. Provazy 100. Oheň, vítr a voda 101. Tě hledám 102. Začíná nový den

119 103. Vzdáváme Ti chválu (II)
104. Nic není ztracený 105. Ty máš moc na nebi 106. Stojím na straně Vítěze 107. Všechna sláva i čest 108. Žízním 109. Uctívám Tě životem svým 111. Můj Bůh je můj štít 112. Díky za to cos mi dal 113. Každý hledá lásku 114. Dneska tak krásný den 115. Čas Velikonoční


Stáhnout ppt "1, Všichni jako ovce Všichni jako ovce jsme zabloudili,"

Podobné prezentace


Reklamy Google