Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty vojenského leadershipu Registrační.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty vojenského leadershipu Registrační."— Transkript prezentace:

1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty vojenského leadershipu Registrační číslo projektu: CZ.1.07/2.2.00/28.0326 Řízení zdrojů v ozbrojených silách Podstata, cíle a obsah personálního řízení v rezortu MO PhDr. Ľubomír Kubínyi, Ph.D.

2 Obsah Úvod. 1.Vymezení PŘ v rezortu MO a jeho institucionální zabezpečení. 2.Působnost služebních orgánů při vzniku, průběhu, změnách a zániku služebního poměru. 3.Hlavní formy realizace personálních opatření a úloha velitelů při jejich přípravě. Závěr.

3 Literatura Bílá knihy o obraně. Praha: MO ČR-OKP MO, 2011. RMO č.23/2008 Působnost služebních orgánů v personální práci. RMO č.85/2010 Některá ustanovení o průběhu služby vojáků z povolání. RMO č.27/2008 Personální evidence vojáků z povolání a občanských zaměstnanců. Standardní operační postupy. Praha: AP AČR, 2014. ON č.3/2010 Personální evidence VZP v míru. Zákon č.221/1999 Sb., o vojácích z povolání.

4 Personální řízení v rezortu MO podle Bílé knihy představuje  komplexní manažerský přístup k práci s lidmi,  rozvoji jejich osobnostního a profesního potenciálu ve prospěch organizací v působnosti MO (2011). 1.Vymezení personálního řízení v rezortu MO

5 Výkonný subsystém Koncepční subsystém Subsystém podpory Systém personálního řízení Ministerstva obrany Zdroj: upraveno podle Bílé knihy o obraně. Praha: MO ČR, 2011. s. 79.

6 R MO č. 23/2008 Působnost služebních orgánů v personální práci  v čl. 8 stanovuje služební orgány, které mohou ve stanoveném rozsahu realizovat personální opatření,  ředitel Agentury personalistiky AČR plní personální opatření stanovené v článku číslo 18. 2.Působnost služebních orgánů

7 Personální opatření  veškeré právní úkony,  týkající se vzniku, průběhu a ukončení služebního poměru vojáků z povolání,  realizovaná oprávněným služebním orgánem. 3.Formy realizace personálních opatření

8 Personální opatření jsou realizovány formou  rozhodnutí,  personálního rozkazu  zveřejněním ve výnosu,  opatření zpravidla organizačního charakteru uvedením ve vnitřním rozkazu. 3.Formy realizace personálních opatření

9 Děkuji za pozornost.


Stáhnout ppt "Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty vojenského leadershipu Registrační."

Podobné prezentace


Reklamy Google