Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jistota-spolehlivost-bezpečí – to je kredo firmy, která se již 13 let snaží ochránit soukromí a bezpečnost svých zákazníků.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jistota-spolehlivost-bezpečí – to je kredo firmy, která se již 13 let snaží ochránit soukromí a bezpečnost svých zákazníků."— Transkript prezentace:

1 jistota-spolehlivost-bezpečí – to je kredo firmy, která se již 13 let snaží ochránit soukromí a bezpečnost svých zákazníků

2 Nabídka služeb: Dodávka a instalace elektronické zabezpečovací signalizace Dodávka a instalace kamerového dohledu CCTV Dodávka a instalace přístupových a docházkových systémů Dodávka a instalace TV a SAT antén včetně příslušenství Dodávka a instalace domácích telefonů a videotelefonů Dodávka a instalace slaboproudých rozvodů – domácí kina, propojení počítače s TV Dodávka a instalace autoalarmů, imobilizérů, handsfree atd. Dodávka a montáž elektropohonů garážových a jiných vjezdových vrat Instalace předokenních rolet Instalace strukturované kabeláže Záruční a pozáruční servis na všechny tyto činnosti včetně převzetí zakázek Pokud máte konkrétní požadavek nebo dotaz, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám odpovíme. msk2000@volny.cz

3 Nabídka produktů Elektronické zabezpečovací signalizace Ústředna – mozek systému chrání objekt pomocí čidel. Zpravidla je možné ji rozdělit na zapínání celého systému nebo jen její části (zapínání pláště na noc), je doplněna baterií pro zajištění funkčnosti při výpadku proudu. Nabízíme ústředny od jednoduchých až po složitější, které pomocí svého programového vybavení umožňují značně komplikovaný + navzájem provázaný systém dle potřeb uživatele. Může zároveň obsahovat přístupový systém, kterým se může zároveň ovládat. Lze připojit na PC s on-line kontrolou nad stavem jednotlivých zón, jejich nastavováním může být také pomocí programu ovládána. Pomocí sběrnicových modulů lze postupně systém rozšiřovat dle potřeb. Díky inteligenčnímu automatizačnímu modulu lze také spínat různá zařízení – topení, vzduchotechniku, zalévání trávníku atd., a to provázaně dle snímačů a časového nastavení. Ústředna – mozek systému chrání objekt pomocí čidel. Zpravidla je možné ji rozdělit na zapínání celého systému nebo jen její části (zapínání pláště na noc), je doplněna baterií pro zajištění funkčnosti při výpadku proudu. Nabízíme ústředny od jednoduchých až po složitější, které pomocí svého programového vybavení umožňují značně komplikovaný + navzájem provázaný systém dle potřeb uživatele. Může zároveň obsahovat přístupový systém, kterým se může zároveň ovládat. Lze připojit na PC s on-line kontrolou nad stavem jednotlivých zón, jejich nastavováním může být také pomocí programu ovládána. Pomocí sběrnicových modulů lze postupně systém rozšiřovat dle potřeb. Díky inteligenčnímu automatizačnímu modulu lze také spínat různá zařízení – topení, vzduchotechniku, zalévání trávníku atd., a to provázaně dle snímačů a časového nastavení.

4 Nabídka produktů Elektronické zabezpečovací signalizace Ovládání klávesnice – slouží k ovládání systému Ovládání klávesnice – slouží k ovládání systému LED LED PANEL LCD PANEL LCD PANEL GRAFIKA PANEL GRAFIKA

5 Nabídka produktů Elektronické zabezpečovací signalizace Infrapasivní detektor pohybu – snímá pohyb uvnitř hlídaného prostoru - možnost i v eliminaci na domácí zvířata až do 40 kg. V problémových místech (průvan, klimatizace, topení) používáme duální čidla – kombinace infrapasivního a mikrovlného čidla. Infrapasivní detektor pohybu – snímá pohyb uvnitř hlídaného prostoru - možnost i v eliminaci na domácí zvířata až do 40 kg. V problémových místech (průvan, klimatizace, topení) používáme duální čidla – kombinace infrapasivního a mikrovlného čidla.

6 Nabídka produktů Elektronické zabezpečovací signalizace Audiodetektor – snímá zvuk praskajícího skla s dosahem až 9 m. Obvykle stačí 1 ks na místnost. Audiodetektor – snímá zvuk praskajícího skla s dosahem až 9 m. Obvykle stačí 1 ks na místnost. Magnetický kontakt – magnetický kontakt – snímá otevření vrat, dveří, oken atd. Magnetický kontakt – magnetický kontakt – snímá otevření vrat, dveří, oken atd. Požární čidlo – chrání prostor před požárem Požární čidlo – chrání prostor před požárem Plynové čidlo – chrání objekt před únikem plynu. Při zavedení zemního plynu – instalace na strop 20 cm od rohu; při zavedení propan butanu k zemi Plynové čidlo – chrání objekt před únikem plynu. Při zavedení zemního plynu – instalace na strop 20 cm od rohu; při zavedení propan butanu k zemi Tísňový hlásič – skryté tlačítko jehož aktivací se předá automaticky signál o přepadení nebo zdravotních problémech. Tísňový hlásič – skryté tlačítko jehož aktivací se předá automaticky signál o přepadení nebo zdravotních problémech. Trezorové čidlo– instaluje se na trezory - reaguje na otřesy, sváření, pnutí kovu Trezorové čidlo– instaluje se na trezory - reaguje na otřesy, sváření, pnutí kovu Infra závory + venkovní čidla – vysílá a příjímá paprsek - využívá se hlavně při zabezpečení exteriéru. Dosah 100 m. Infra závory + venkovní čidla – vysílá a příjímá paprsek - využívá se hlavně při zabezpečení exteriéru. Dosah 100 m. Venkovní čidlo je složené z několika infra čidel a má možnost akustického předpoplachu (možno namluvit zprávu). Venkovní čidlo je složené z několika infra čidel a má možnost akustického předpoplachu (možno namluvit zprávu). Vnitřní siréna – psychologický efekt – odradí slabší jedince od vniknutí do objektu Vnitřní siréna – psychologický efekt – odradí slabší jedince od vniknutí do objektu Venkovní siréna – vhodné umístění na nepřístupné místo (co nejvýše), vhodné třeba na komín, je možno vybrat dle estetického hlediska. Venkovní siréna – vhodné umístění na nepřístupné místo (co nejvýše), vhodné třeba na komín, je možno vybrat dle estetického hlediska. Volač pomocí tel. linky – pro volání využívá telefonní linku – v případě aktivace ústředna začne obvolávat předem nadefinovaná telefonní čísla, na která opakuje namluvenou zprávu Volač pomocí tel. linky – pro volání využívá telefonní linku – v případě aktivace ústředna začne obvolávat předem nadefinovaná telefonní čísla, na která opakuje namluvenou zprávu GSM volač – pro volání využívá GSM síť – po aktivaci posílá SMS nebo volá. Je bezpečnější. Lze pomocí něho přenášet i další informace (výpadek + obnova proudu, zaplavení sklepu, výtahu atd.), lze pomocí řídící SMS ovládat výstupy (spínání topení, otevírání vrat, vypínání EZS) GSM volač – pro volání využívá GSM síť – po aktivaci posílá SMS nebo volá. Je bezpečnější. Lze pomocí něho přenášet i další informace (výpadek + obnova proudu, zaplavení sklepu, výtahu atd.), lze pomocí řídící SMS ovládat výstupy (spínání topení, otevírání vrat, vypínání EZS)


Stáhnout ppt "Jistota-spolehlivost-bezpečí – to je kredo firmy, která se již 13 let snaží ochránit soukromí a bezpečnost svých zákazníků."

Podobné prezentace


Reklamy Google