Fakulťáci.cz Informace, návody, popisky… www.fakultaci.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co na knihovnický web? Aleš Brožek Severočeská vědecká knihovna v Ústí nad Labem.
Advertisements

Kroužek informatiky.
snadná tvorba www stránek zadarmo
Městská knihovna Ústí nad Orlicí
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Tvorba webových stránek
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation VÍTEJTE NA SYMPOSIU 2008! Mediální partneři:
Jak psát tiskovou zprávu?
Nové formy vzdělávání ve veřejné správě Závěrečná obhajoba mé práce Laňková Gabriela LAN0020.
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
Funkce programu Microsoft Word 2010 vhodné pro úpravu studentských prací Petr Křivánek.
školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Tutorial Zobrazení článku na EBSCOhost rozhraní
Školení internetového vyhledavače Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Nadpis prezentace – písmo „Calibri“ varianta Bold, velikost 28bodů, zarovnání na střed Jméno Autora Citát vázající se k projektu, není povinný. Písmo „Calibri“,
Google formuláře.
Online nástroje pro Váš lepší web Helena Šimková.
Školní rádio  Školní rádio je jednou z aktivit, ve které se snažíme informovat žáky ZŠ Kravsko o akcích, aktivitách školy, o úspěchu žáků v soutěžích.
Korespondence a hromadná korespondence Microsoft Office Word 2007 Microsoft Office Word 2010 MSeg 1.
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o elektronické komunikaci, využití u. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci si vytvoří ovou.
Ročníková práce Závěrečná práce e-learningového kurzu ICT technologie a jejich využití v práci učitele 2. stupně a v dalším rozvoji jeho profesních kompetencí.
Macromedia Dreamweaver Software pro editaci kódu Bohuslav Čech3MA381.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009 Odbor komunikace Webový portál CZ PRES České Budějovice,
WWW stránky – Úvod Mgr. Lenka Švancarová.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Základní prvky internetového prohlížeče
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Píšeme Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Základy HTML 1 Odkazy. 2 a aOdkaz (z angl.anchor). Obsah odkazu Vše, co je mezi značkami a bude sloužit jako odkaz (tzn. bude klikatelné). Např. Hlavní.
SEMINÁŘ KRONIKÁŘŮ 2. a 4. prosince PROGRAM 1. Úvod 2. Přílohy ke kronice 3. Zkušenosti z digitalizace kronik 4. Příspěvek paní kronikářky Kramářové.
Povodně 2002 Internetový portál Plzeňského kraje a Geografický informační systém kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Základy práce s PC , SB 104, 9.15 – h doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. kancelář: NB 246.
Zásady tvorby prezentace
Školení internetového vyhledávače
INTERNET INFORMATIKA 5. TŘÍDA. Internet si volně můžeme vyložit jako sít, která vzájemně propojuje počítače po celém světě. Někdy se také internet označuje.
Webové stránky AVL Webové stránky AVL www. avlcr.ic.cz www. avlcr.ic.cz.
Týmový web chovatelského klubu MALÁ OBHAJOBA - 2OP484 ZDEŇKA VESELKOVÁ.
PROSTŘEDÍ MICROSOFT WORD 2003
Databáze MS ACCESS 2010.
Nadpis prezentace – písmo „Calibri“ varianta Bold, velikost 28bodů, zarovnání na střed Jméno Autora Citát vázající se k projektu, není povinný. Písmo „Calibri“,
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Miroslava Tomanová Číslo VY_32_INOVACE_3466 NázevInternet - úvodní pojmy Téma hodinyInternet – úvodní.
Nové stránky vytvořeny v rámci realizace projektu Moderní a efektivně řízená obec Dolní Břežany s reg. č. projektu CZ.1.04/4.1./
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Tvorba www stránek – (01) úvod Autor: Mgr. Josef Motl Datum: , ročník: 7. ročník ZŠ Vzdělávací oblast: Informační technologie Anotace: Prezentace.
Tereza Bělochová, 2009 Prezentace Lyžařské školy Informatika-projekt 2009.
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
Věta 3. ročník ZŠ praktická Mgr. Lenka Šťovíčková 32_INOVACE-04-sada 2-16.
NPDM Národní parlament dětí a mládeže. Co je to NPDM ? Národní parlament dětí a mládeže spadá pod organizaci DUHA participace Byl založen v roce 1997.
POMÁHÁ MASkám PŘI STANDARDIZACI Setkání MAS ULK, Ústí nad Labem
Aktivita „Návštěvy škol“ ICT podpora Seminář Praha 27. května 2010.
Seriály v Souborném katalogu ČR Danuše Vyorálková červen 2009.
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
Žákovský parlament – I. stupeň
turistická oblast v srdci Čech
Martin Plucha, sekretariát RSK JK
Debrief ke komunikační kampani Praha, 13. května 2016
Nový web Souborného katalogu ČR
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
Jméno učitele | číslo kurzu
Tvorba webových stránek na google – Sites (4.)
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
Nová cesta k informacím o opravách
Zpracování a využití informací
Transkript prezentace:

Fakulťáci.cz Informace, návody, popisky…

Jak to začalo Přemýšlel jsem, na co je naše práce, když se o ní skoro nikdo nedozvídá. Když jsem byl na prvním stupni, tak jsem o tvorbě parlamentu nesložil ani dvě věty a co je to CEDU, jsem nevěděl už vůbec. A v tom mě napadla myšlenka Facebook stránky nebo Twitteru. Prodiskutoval jsem to s paní zástupkyní a dohodli jsme se na webu.

Seznámení s webem  Na přiloženém obrázku je rozepsané rozdělení stránky:  1. – Hlavička obsahuje nadpis, úvodní obrázek, SearchBox, RSS, mapu a verzi pro Tisk  2. – Hlavní sloupec představuje „srdce“ každé stránky, obsahuje Úvod, Kontaktní informace a prostor pro dočasné bloky (např. Ankety)  3. – Infoblok obsahuje uvítací text, informace „kde co je“, aktuální stav (např. oznámení o velké akci)  4. – Komunikační sloupec splývající s Infoblokem, odkaz na web školy, Facebook „LikeBox“ Za zmínku stojí vlastní „Favicon“

 V rámci zakoupeného cenového programu jsme měli možnost si vytvořit mail na vlastní doménu:  Tento mail bude mít na starosti jeden ze správců  Mail slouží na shromáždění odpovědí z anket a formulářů a pro otázky návštěvníků stránek Jak se ale přihlásit?

A na co to jako bude?  Na našem webu se budou zveřejňovat zápisy ze zasedání  Bude sloužit na veřejnou prezentaci naší tvorby  Seznámí nižší ročníky nebo žáka, co neví o parlamentu, s námi a CEDU  Bude na něm uložena historie našeho parlamentu  Plánujeme funkce pro parlamenťáky (skryté pro ostatní návštěvníky)

Šance pro tebe!  Máš zájem nám pomáhat s webem? Teď je chvíle to říct! Aktuálně sháníme:  Podporu Požadavky: raději dívka, příjemná, komunikativní, musí mít čas (min. 2x týdně kontrola mailů), orientovat se na našich stránkách, dokázat poradit

Děkuji za pozornost !  Prezentaci připravil: Karel D. Kopecký  Členové AdminTeamu: Karel D. Kopecký Aleš Moravec  Stránky: Fakulťáci.cz Fakulťáci.cz  fakultaci.cz