1 Den s VŠE 2. června 2012. 2 FM na sociálních sítích.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Advertisements

Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Výzkumný záměr Kontrolní den prosinec 2006 Vedoucí řešitel projektu: PhDr. Milada Švecová Projekt č.
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 30. a 31. říjen 2013 Bibliotheca academica 2013 Nová témata – nové výzvy.
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. vedoucí katedry
Počítačové praktikum Úvod do předmětu
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Zkvalitnění elektronických služeb Univerzitní knihovny ZČU PhDr.Miloslava Faitová Tematický okruh: E/a.
Ústav pedagogických věd
Infrastruktura a zázemí pro výuku
Úvodní stránka.
Informační centrum a Ústřední knihovna MENDELU
FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VUT v Brně. Škola bývalý klášter Kartuziánského řádu, založen kolem roku 1375.
Univerzita Karlova v Praze KOLEJE A MENZY
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
střední odborná škola služeb
OD FAKULTNÍCH KNIHOVEN KE KNIHOVNĚ CENTRÁLNÍ Dana Lošťáková Knihovna UP Olomouc.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Celofakultní shromáždění
Výuka pro studenty U3V Služby knihovny pátek
KNIHOVNA FAKULTY TĚLESNÉ KULTURY
Fakulta managementu Fakulta Managementu
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
Úvod Proč studovat informatiku?
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
Ústav pedagogických věd
Vysoká škola ekonomická v Praze. Veřejná vysoká škola založená v roce 1953 Cca studentů Studijní programy: –bakalářské (3 roky) –navazující magisterské.
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
I sss I nternet, elektronické informační zdroje a s lužby pro o s oby se s pecifickými potřebami v knihovnách Zlata Houšková, Jana Vejsadová Internet ve.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Výsledky ankety Univerzitní knihovny ZČU Jak hodnotíte služby Univerzitní knihovny ZČU?
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
Úvod Proč studovat informatiku?
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
Office 365 Úvodní seznámení
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
Vilniuská univerzita Vilniaus universitetas 26. května – 15. června 2015 stáž v projektu Okna vědy dokořán Michaela Uchočová Hinc itur ad astra.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
Vědecká knihovna UJEP Prezentace Vědecká knihovna.
CENTRUM CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ S KNIHOVNOU MANŽELŮ TOMANOVÝCH ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM Dana Súlovcová.
Konference knihovníků Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa „SENIOŘI V KNIHOVNÁCH – KNIHOVNY PRO SENIORY V EUROREGIONU NISA“ Městská knihovna Semily 27. až 28.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
Zkvalitnění výuky německého jazyka na Vyšší odborné škole Zahradnické v Mělníku CZ.1.07/2.1.00/
SETKÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ FHS proděkanka pro celoživotní vzdělávání a praxe FHS Anna KRÁTKÁ – tel.:
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do bakalářského studia.
Ekonomická fakulta Úvodní soustředění 1. ročníků 2013/2014.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do navazujícího studia.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Akademický rok 2017/2018 Zápis ke studiu.
SLUŽBY KRAJSKÉ VĚDECKÉ KNIHOVNY V LIBERCI z hlediska technického vybavení Dana Petrýdesová.
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Univerzitní informační systém podpora hlavní činnosti univerzity
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Ročníkový pohovor
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Ústav vědecko – pedagogických informací a služeb Informační den Již po desáté!
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Ústav vědecko – pedagogických informací a služeb Informační den Již po jedenácté!
Knihovnická procházka Prahou Petra Ambrušová a Ivana Šnoblová K1
Přírodovědecká fakulta UJEP
Studijní obor Fyzioterapie
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Studijní obor Management sportu
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

1 Den s VŠE 2. června 2012

FM na sociálních sítích

3 Vedení FM Prof. Radim Jiroušek, DrSc. děkan Prof. Radim Jiroušek, DrSc. děkan PhDr. Miloslava Hiršová, Ph.D. proděkan pro rozvoj PhDr. Miloslava Hiršová, Ph.D. proděkan pro rozvoj Ing. Jiří Přibil, Ph.D. proděkan pro vnější vztahy Ing. Jiří Přibil, Ph.D. proděkan pro vnější vztahy Prof. Ing. Pavel Pudil, DrSc. proděkan pro vědu a výzkum Prof. Ing. Pavel Pudil, DrSc. proděkan pro vědu a výzkum Ing. Vladimír Přibyl, Ph.D. proděkan pro studium Ing. Vladimír Přibyl, Ph.D. proděkan pro studium Ing. Mgr. Miroslav Malec tajemník fakulty Ing. Mgr. Miroslav Malec tajemník fakulty

4 Útvary FM Katedra managementu informací vedoucí Ing. Tomáš Kincl, Ph.D. KMI Katedra společenských věd vedoucí Mgr. Eliška Novotná, Ph.D. KSV Institut managementu zdravotnických služeb vedoucí MUDr. Rudolf Střítecký IMZ Katedra managementu veřejné správy vedoucí Ing. Jana Krbová, Ph.D. KMV Katedra managementu podnikatelské sféry vedoucí prof. Ing. František Kovář, CSc. KMP Studijní oddělení vedoucí Ing. Vladimír Přibyl, Ph.D. STU Ediční oddělení vedoucí Mgr. David Štrobl EDO Centrum výpočetní techniky vedoucí Mgr. David Štrobl CVT Knihovna a studovna vedoucí Pavla Přibylová KNI Centrum celoživotního vzdělávání Vedoucí RNDr. Oldřich Syrovátka, CSc. CCV

5 Studijní oddělení do oblasti jeho působnosti spadá studijní agenda příprava přijímacího řízení imatrikulace promoce tvorba rozvrhů informační systém ISIS

6 Knihovna a studovna velmi dobře vybavená knihovna a studovna s knižním a multimediálním fondem umístěná v prostorách Knihovnického a informačního centra (přístavba FM) studenti mohou využívat meziknihovní výpůjční služby přístup do on-line katalogu s možností rezervace a prohledávání knihovního fondu celé VŠE služby studovny archiv absolventských prací FM periodika

7 Knihovnické a informační. centrum V prostorách knihovnického a informačního centra jsou umístěny knihovna, studovna, nové počítačové učebny.

8 Výstavy v knihovnickém a informačním centru V prostorách KIC jsou pořádány výstavy týkající se života Jindřichova Hradce, fakulty, studentů, zaměstnanců či absolventů. Aktuálně probíhající výstava – „Přes Hradec do světa aneb absolventi se představují“.

9 Ediční oddělení evidence a výdej identifikačních karet studentům a zaměstnancům ISIC a ITIC karty ediční služby kopírování výroba skript audiovizuální služby ozvučení přednáškových sálů fotografování akcí

10 Centrum výpočetní techniky 140 volně přístupných počítačů pro potřeby studentů připojení k internetu s kapacitou 1 Gbit/s možnost připojení k internetu na kolejích prostory fakulty jsou pokryty bezdrátovou sítí eduroam komplexní studijní informační systém s WWW rozhraním ová komunikace, diskusní fóra elektronická distribuce studijních materiálů včetně videozáznamů (e-learningový portál)

11 Centrum celoživotního vzdělávání mimořádné studium účastníci absolvují vybrané předměty z akreditovaného studijního programu prvního nebo čtvrtého ročníku řádného studia a přípravu k přijímacím zkouškám univerzita třetího věku placené kurzy pro studenty (jazyky, matematika a další) kurzy na míru pro firemní týmy kurzy pro veřejnost

12 Společná laboratoř salome Rozvoj vědecké práce na fakultě je spojen se vznikem společného vědeckého pracoviště FM s Ústavem teorie informace a automatizace Akademie věd ČR v roce Společná laboratoř FM a ÚTIA spolupracuje se zahraničními univerzitami Cambridge, Otago, Valencia, Salzburg, Innsbruck, Hokkaido, Nevada.

13 Koleje a menza celková kapacita kolejí je 343 lůžek. stravování zajišťuje menza v objektu Švecovy koleje. ubytovací zařízení: Švecova kolej (304 lůžek) penzion „U tkadlen“ (32 lůžek)

14 Vybavení Švecovy koleje internet na pokojích posilovna, sauna hřiště na basketbal, volejbal skladba pokojů: 50 pokojů třílůžkových 39 pokojů čtyřlůžkových 1 pokoj dvoulůžkový

15 Univerzitní sportovní klub Co je USK? Univerzitní sportovní klub působící na Fakultě managementu. Pořádá různé sportovní a kulturně společenské akce. Nabízí 18 druhů sportovních aktivit každý týden, každý najde svou oblíbenou.

16 USK – jaké nabízíme výhody? Možnost velice levně sportovat. Seznámení s novými lidmi. Vyzkoušet si spoustu nových sportů. Příležitost manažersky nebo trenérsky se realizovat (vítáme aktivní studenty, kteří chtějí pomoci s managementem nebo mají chuť přinést nové sporty).

17 Společenský a kulturní život na FM VŠE

18 Studentský život nejen mezi knihami Jindřichův Hradec - malebné město s krásnými hospůdkami Tour de Pub, Bufet Fakultní kulturní spolek Fakultní divadelní spolek Sometimes

19 Tour de pub, studentský bufet

20 FKS – Fakultní Kulturní Spolek Předvánoční prodejní výstava a Happening Day Reprezentační ples fakulty Besedy, výstavy

21 FaMa – Fakultní divadelní spolek V roce 2010 vzniká na FM fakultní divadelní spolek a to na popud Dany Trefancové, která se zároveň stává režisérkou. FaMa – jméno vychází z názvu Fakulty managementu. První inscenace – pohádka Mrazík.

22 FaMa – Fakultní divadelní spolek Po úspěchu hry Mrazík přichází na řadu adaptace muzikálu Rebelové a pohádky Princezna se zlatou hvězdou na čele.

23 The Sometimes – studentský časopis Historie Časopis vznikl v roce 2002 jako občasník s ostrou zábavnou přílohou Ucho. V září 2009 získal časopis současnou podobu. V březnu 2010 došlo k obměně redakce. Současný stav Vychází jako měsíčník (září-prosinec, únor-květen). Od listopadu 2011 vychází ve formátu A4. Od roku 2009 vydáno 17 čísel (poslední prosinec 2011).

24 The Sometimes – studentský časopis Příprava časopisu Tisk zaštítěn a financován děkanátem Fakulty managementu VŠE. Tisk zajišťuje ediční oddělení FM. Píšeme, sázíme a tvoříme svépomocí. Spolupracujeme při tisku.

25 Kontakty Fakulta managementu VŠE Jarošovská 1117/II Jindřichův Hradec, telefon spojovatelka: studijní oddělení: fax

FM na sociálních sítích