CENA UZS ČR ZA INOVACI V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH 2009 / 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 2. ročník Regionální konference cestovního ruchu Karlovy Vary 16. prosince 2013.
Advertisements

Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Od eTwinningu Od eTwinningu Národní konference eTwinning, Most, 11. května 2012 k eTwinningu? k eTwinningu?
Kolektivní správa práva nakladatele na odměnu podle § 87 AZ
Financování sociálních služeb
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
EKONOMICKÉ STUDIE A STRUKTURÁLNÍ FONDY EU Ing. Patrik Sieber KPE VŠE Praha
Databáze projektových výstupů OP VK MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Mgr. Šárka Glatzelová Oddělení publicity a archivace Odbor řízení OP VK.
Rozdělení sektorů Neziskový sektor Může existovat na základě funkčního ziskového sektoru Ziskový sektor Plně zde působí tržní prostředí cíl = zisk.
Národní konference kvality ve veřejné správě – Brno 2013
Prevence násilí na pracovištích 1. 2 šikana mobbing zastrašování urážky výhrůžky sexuální obtěžování rasové ponižování diskriminace fyzické napadení STRES.
Asociace výzkumných organizací EUREKA evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing. Václav Neumajer výkonný předseda.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
SPRÁVNÁ PRAXE Malé a střední podniky. Evropský týden BOZP (EW BOZP) Evropský týden BOZP každý rok vrcholí prezentací výsledků programu SPRÁVNÁ PRAXE 
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
Role ceny zdravotní péče – ekonomický pohled PhDr. Lucie Antošová Všeobecná zdravotní pojišťovna ČR.
Český systém kvality služeb Prezentace projektu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR na podporu cestovního ruchu Velké Losiny –
1 Strategie NASKL, systémy posuzování kvality laboratoří podle NASKL Ing. Alena Fischerová Národní autorizační středisko pro klinické laboratoře při České.
Příprava zákona o elektronických komunikacích Jaromír Šiška, CSc. náměstek ministra - ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb Konference.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Podpora integrace příslušníků sociálně vyloučených romských lokalit v Pardubickém kraji II Registrační číslo CZ.1.04./3.2.00/B
„Elektronické“ Veřejné zakázky Vladimír Šiška náměstek ministra ředitel sekce ISVS.
Evropská jazyková cena Label Praha, Historie programu iniciativa vycházející z dokumentu vydaného EK v roce 1992 – „White Paper“ v ČR od.
13. ročník mezinárodní konference Investment & Business Forum, Ostrava Role FDV v rámci dalšího profesního vzdělávání Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách.
1. Zkvalitnění služeb státních organizací pomocí strukturálních fondů příklad Technologické agentury ČR Marie Stehlíková vedoucí Projektové kanceláře.
Nástroje daňových úlev
1 1 Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR KOMISE PRO SOCIÁLNÍ OTÁZKY ASOCIACE KRAJŮ ČR , Olomouc.
Financování sociálních služeb pro města a obce
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji. DŮLEŽITÉ INFORMACE K EKONOMICKÉ STRÁNCE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
 Smlouva o poskytnutí účelové dotace čl. V., odst. 14 (Pověření poskytováním SOHZ čl. IV., odst. 13) a dále Metodika PK část XIII., odst. 13  mezní.
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Monitorovací systém sociálních služeb města Plzně k podpoře dotační politiky Mgr. Karolína Vodičková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – 26.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s. Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, Úvodní plenární sekce INOVACE 2015.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
Databáze projektových výstupů OP VK MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Mgr. Jiří Mikeš, M.A. Oddělení publicity a archivace Odbor řízení OP VK.
Informační schůzka k podávání žádostí o finanční podporu z rozpočtu JMK v souladu s ustanovením § 105 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách
Olomoucký kraj Mgr. Yvona Kubjátová náměstkyně hejtmana.
Možnosti sledování konkurenceschopnosti destinací turismu na úrovni regionů a míst Monika Palatková Výroční konference ATIC ČR Turistická informační centra.
Analýza poskytovatelů sociálních služeb na území Ústeckého kraje s důrazem na problematiku související s absorpční kapacitou prostředků EU jako součást.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
Postup pro aktualizaci sítě sociálních služeb v Olomouckém kraji Pracovní setkání Olomouc
AKTUÁLNÍ INFORMACE MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ („MZ“) – „Bílý dům“ Mgr. Aleš Kapucián Oddělení vědy a výzkumu (odbor VLP/1)
JUDr. Ing. Robert Szurman ředitel odboru předseda Rady kvality ČR 8. Národní konference kvality ve veřejné správě, Praha Národní konference.
NKK Praha CAF-Externí zpětná vazba ověření efektivního fungování úřadu Mgr.Stanislav Loskot, MBA Mgr.Stanislav Loskot, MBA AQE advisors a.s.
Podpora profesního rozvoje učitelů Programové prohlášení vlády Vláda bude prosazovat následující priority rozvoje ČR: Rozvoj kvalitních a všeobecně dostupných.
Mgr. Petr Hanuš KOORDINÁTOR ODBORNÝCH SEKCÍ ASOCIACE POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR ŘEDITEL SEKCE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB UNIE ZAMĚSTNAVATELSKÝCH SVAZŮ ČR.
Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost.
Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb - konference MPSV Radka Soukupová Transformace a deinstitucionalizace prizmatem sociálních reforem.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
Publikace vydané RVDA Martina Smetanová.
Krajský úřad Ústeckého kraje 9. února 2009
Děkan Fakulty bezpečnostního inženýrství vyhlašuje
Program MŠMT VIII v roce 2017
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
REFORMA VEŘEJNÉHO ZDRAVOTNÍHO POJIŠTĚNÍ Z POHLEDU ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNY
Právní pohled: marginální skupiny pacientů ve zdravotnictví
Řešitel: doc. MUDr. Vladimír Vurm, CSc.
Sociální práce TEĎ a TADY II
Databáze projektových výstupů OP VK
Role SVAZU při podpoře městské mobility
Kontrola činnosti oprávněných osob v praxi
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020
POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Poskytování sociálních služeb a ekonomika církevních nestátních neziskových organizací Konference APSS Praha,
Vyúčtování dotací za rok 2013 Rozdělení dotací v roce 2014
Transkript prezentace:

CENA UZS ČR ZA INOVACI V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH 2009 / 2010.

PREAMBULE Kvalita a inovace jsou rozhodujícími faktory úspěšnosti veškeré lidské činnosti, poskytování sociálních služeb nevyjímaje. Unie zaměstnavatelských svazů ČR vyhlašuje cenu za inovaci v sociálních službách jako nástroj podpory a udržitelnosti kvality sociálních služeb v situaci, kdy rozsah jejich financování z veřejných zdrojů je nejistý a kdy sdílení dobré praxe může přinést podstatný efekt nejen poskytovatelům sociálních služeb, ale také v nemenší míře jejich uživatelům.

ÚVODNÍ USTANOVENÍ Posláním této soutěže je ocenit nové netradiční nápady a řešení přispívající ke zlepšování činnosti organizace či ke zvyšování kvality, výkonnosti či efektivnosti poskytovaných veřejných služeb, které se mohou stát příklady dobré praxe a sloužit jako inspirace dalším organizacím. Základním principem inovace je, že stejné služby ve stejné kvalitě dokážu poskytovat efektivněji neboli za stejných nákladů dokážu poskytovat větší rozsah služeb nebo kvalitnější služby.

CENA Unie zaměstnavatelských svazů ČR je připravena poskytnout či organizačně zabezpečit částku Kč. Očekává se, že budou uděleny dvě hlavní ceny po Kč. Odborná porota může navrhnout rozdělení částky odlišným způsobem, příp. i mezi více účastníků. Odborná porota může navrhnout také udělení čestných uznání dalším účastníkům.

ÚČASTNÍK SOUTĚŽE Účastníky soutěže mohou být jen řádně registrovaná zařízení sociálních služeb ve smyslu zákona o sociálních službách, vždy se souhlasem zřizovatele.

PŘIHLÁŠKA Pro přihlášení do soutěže vyplní uchazeč přihlášku. Formulář přihlášky bude k dispozici na webových stránkách Unie zaměstnavatelských svazů ČR a členských svazů sdružených v sekci sociálních služeb. Vyplněné přihlášky je nutné nejpozději do 15. května 2010 zaslat v listinné podobě na adresu: Unie zaměstnavatelských svazů ČR, Českobratrská 9, Praha 3 a zároveň v elektronické formě na

CENA ZA INOVACI Cenu za inovaci získá ta organizace, která prokáže původní v praxi uplatněné inovativní řešení s odpovídajícími výsledky, příp. převzaté řešení uplatněné novým způsobem. Toto řešení by mělo být zároveň uplatnitelné i v dalších organizacích veřejného sektoru, tzn. mělo by být příkladem dobré praxe a sloužit jako inspirace dalším organizacím.

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ Vyhlášení výsledků ceny Unie zaměstnavatelských svazů ČR a předání ocenění bude součástí společenského večera u příležitosti II. výročního kongresu poskytovatelů sociálních služeb na podzim 2010.

STATUT SOUTĚŽE bude publikován na webových stránkách UZS ČR i členských svazů sekce sociálních služeb a také v nejbližším čísle časopisu SOCIÁLNÍ SLUŽBY

Doc. Ing. Jiří Marek, CSc. výkonný ředitel UZS ČR DĚKUJI ZA POZORNOST