Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ
Advertisements

Stavba patentových nároků (b) Topné těleso pro pračku
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Příběh ZKUŠENÉHO ???? podnikatele
Využití ICT technologií pro posílení ekonomické a finanční gramotnosti
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Jak na to, aniž bychom se zničili
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Hospodaření domácnosti Rodinný rozpočet
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
VY_32_INOVACE_ Osobní finance.
Jak se uplatnit na trhu práce
Dobrý den, Chci Vám nabídnout možnost podílet se na novém, celosvětovém projektu GLOBAL ONE.
Jak na úspěšné projekty Ivana Brabcová
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Pozornost Přednáška s prezentací nebo prezentace s přednáškou (Zapněte si prosím zvuk a sami přecházejte na další snímky.) © Radka Mužíková.
Staň se rozhodčím softballu. Pojď se stát rozhodčím softballu Chceš se věnovat softballu jinak než jen jako hráč? Chceš být součástí důležitých zápasů?
Domácí rozpočet Poměr mezi příjmy a výdaji
Název firmy/nápadu Jméno a příjmení všech spolumajitelů firmy/nápadu
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Bc. Jitka Hošková. pomáhá určit, který uchazeč bude pro firmu tím nejlepším zaměstnancem, a zároveň která firma bude tou nejlepší pro uchazeče. Nalézt.
Finanční plánování Základy ekonomiky a účetnictví – 9. ročník Autorem materiálu je Jitka Fialová, ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace.
Jak vybírat školu a obor?. Víte, že? Víte, že… V Plzeňském kraji je téměř 60 středních škol Všechny důležité informace o oborech SŠ v Plzeňském kraji.
Profesionálové, se kterými je radost pracovat. Prodávejte CRM snadno a levně Logos a.s., 23. dubna 2008 – Jan Žáček.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
INTERNATIONAL BANK BANKOVNICTVÍ- PORADENSTVÍ-INVESTICE.
„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo n áměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_19_JAK.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Jen málo lidí si uvědomuje, jak důležitá v podnikání je dobrá nálada a pozitivní atmosféra kolem Vás.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/8.
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora V předchozích prezentacích jsme si řekli, jak zdarma vytvářet síť prostřednictvím Open-Pre-Launch a jak vytvářet.
TOTO JE ČÍNSKÝ TANTRICKÝ TOTEM.
NÁVRATNOST INVESTICE DO VAŠEHO PODNIKÁNÍ. VÝŠKA INVESTICE 470 EURO KČ (DLE KURZU ČNB) ZDROJE RODINA KAMARÁDI KONTOKORENT BANKA KČ NA PŮL.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Chcete-li vydělávat prostřednictvím síťového marketingu, potřebujete síť spolupracovníků.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky 1.
Absolventi na trhu práce
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Franchising VY_62_INOVACE_ ledna 2014
Finanční gramotnost ROZPOČET Pan Kouřil je svobodný, bydlí sám v nájemném bytě a má ze zaměstnání pravidelný měsíční příjem korun. Jednou za tři.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 15 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 9. Vzdělávací.
 Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov  Autor : Mgr. Irena Nešněrová  Datum.
Jak se dělá firemní image Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
VoIP – internetová telefonie Technická řešení © Mgr. Petr Loskot
VoIP – internetová telefonie Úvodní seznámení © Mgr. Petr Loskot
Jak si zajímavě přivydělat a splnit si tak svoje sny a cíle Chcete zvýšení vaší životní úrovně a pomoc druhým lidem? Možná ještě není příliš pozdě...
Anotace Materiál je určen pro žáky středních odborných škol a středních odborných učilišť v rámci výuky finanční gramotnosti v bloku ekonomických a příbuzných.
Psát není tak složité, aneb pojďte s námi tvořit Metodický portál.
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
Čím chci být ,až vyrostu.
Kvalitou a cenou Čím se u Essens lišíme? REGISTRACE JE ZCELA ZDARMA
Zkušenosti se zpřístupněním českých e-knih (Flexibooks) po roce
KDO VLÁDNE A JAK VLÁDNE? Lekce 4A.
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
Jak na PR (absolutní základ)
Klasické fotoalbum.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Plánované rodičovství
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
HYPOTÉKY ODHAD SNÍŽENÍ ZDARMA SAZEB
Název společnosti Obchodní plán.
IS FAČR II Osvěta.
Transkript prezentace:

Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti na něm z důvodu zlepšení své vlastní finanční situace a chtějí dosáhnout příjmů ve výši alespoň ,- Kč měsíčně. Tento program není integrální součástí projektu OpenEconomy, jen využívá jeho jednotlivých modulů a funkcí k vytvoření pravidelného a stále rostoucího příjmu. Účast na programu je zcela dobrovolná a jeho využití závisí pouze a výlučně na samotných uživatelích. Využíváme filozofii síťového marketingu!

Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Jak vydělávat s OpenEconomy Jednoduše Rychle Levně

Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Je možné vydělávat jednoduše? ANO OpenEconomy nabízí nástroje, které může využívat opravdu každý, bez ohledu na dosavadní zkušenosti či znalosti.

Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Je možné vydělávat rychle? ANO První výsledky se mohou dostavit již během prvních několika dnů a integrovaný reklamní systém OpenAdvert dokonce umožňuje vydělat své první odměny ihned po registrací!

Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Je možné vydělávat levně? ANO Každé podnikání vyžaduje nějaké investice. S OpenEconomy můžete tyto investice omezit na minimum (cca 200,- Kč). Dokonce můžete začít vydělávat s investicí ve výši 0,- (nula) Kč!

Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Tento program je určen lidem, kteří chtějí: Vydělávat z domu Vydělávat pravidelně Vydělávat alespoň ,- Kč měsíčně

Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Položím Vám nyní 3 otázky: Chcete vydělávat? Opravdu chcete vydělávat? Jste si tím absolutně jistí, že chcete vydělávat?

Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Proč Vám pokládám 3 stejné otázky? Protože lidé tvrdí, že chtějí vydělávat. Registrují se do spousta různých systémů. Když ale mají něco udělat, vycouvají z toho a nakonec jen nadávají, že všechno je podvod.

Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Svůj úspěch máte ve svých rukou! OpenEconomy Vám dává nástroje. Tento program Vám řekne, jak je využít. Jen Vy ale rozhodnete, jak naložíte s těmito nástroji, možnostmi a svým životem.

Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Využijeme následujících nástrojů: Open-Pre-Launch OpenBlog OpenAdvert OpenAurum

Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Vy pak dodáte: Vaše pevné rozhodnutí Váš čas Vaši energii Finanční investici ve výši max. 200,- Kč

Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Proto se Vás zeptám naposledy: Opravdu chcete začít vydělávat?

Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Pokud ještě nejste uživateli projektu OpenEconomy, registrujte se zdarma na stránce a začněte měnit svůj život už dnes!

Pokud již jste uživateli projektu OpenEconomy, věnujte pozornost další prezentaci s názvem „Jak vydělávat s OpenEconomy - Open-Pre-Launch“.