Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV - Stolničení Ročník: III. Téma: Odborné gastronomické soutěže - číšníci Vypracoval:Bc. Somrová Hana Materiál: VY_32_INOVACE_389 Datum: Anotace: Barový inventář – soutěž Slouží k opakování dovedností a vědomostí. Obor: 65 – 51 – H/01 Kuchař – číšník
Co si barman pořídí?
POZOR! Inventář je ukryt pod zelenými čtverečky, které se budou odkrývat. Urči název inventáře. K jakému účelu slouží?
T en, kdo první vše správně zodpoví, dostává …
Odměrka oboustranná
Rozbíječ ledu - hrabičky
Barová podložka
Boston shaker
Barové sítko - strainer
Kleště na led
Stříkací lahev
Zdroje fotografií: