Kvalifikace diakona církve. Na základě 1 Tim 3:8-15 diakon má být: 1)Čestný (poctivý/bezúhonný) 2)Ne dvojaký v řeči (ne neupřímný) 3)Nemá být oddán mnohému.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co pro mě znamená RODINA?
Advertisements

Základy práce s textem Prezentační techniky
Podle Motu Prorio Benedikta XVI. PORTA FIDEI
Požehnání skrze autority Židům 13:17 Poslouchejte ty, kteří vás vedou, a podřizujte se jim, protože oni bdí nad vámi a budou se za vás zodpovídat. Kéž.
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
SOFTWARE operační systémy
Co a proč Radka Mužíková. Co stojí v centru mého zájmu? Co hýbe mým srdcem? To je tím CO, tím hlavním CO v mém životě: Život, bytí, existence Člověk jako.
Ilja Hron Výsledek (úspěch?) LidéPodmínkyZáměr 2.
Přírodní společenstvo řeky
Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...
MUDr. Jana Vojtíšková Ústav všeobecného lékařství 1. LF v Praze.
SADA č.22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO DUM č.11
Průběh projektu SLIC 2012 Co jsme se dozvěděli? Posouzení psychosociálních rizik Kampaň Evropské inspekce SLIC 2012 PhDr. Ludmila Kožená SZÚ.
Copyright, 2005 Exodus Global Alliance BOŽÍ DRAMA JEDNÁNÍ PRVNÍ - STVOŘENÍ - pokud sami sebe nejprve nechápeme jako úchvatné dílo, stvořené podle obrazu.
Co je štěští…..
Životní prostředí klady vs. zápory.
Vyrobilo Centrum pro katechezi  Předobraz Krista; Předobraz cesty víry každého křesťana; Vzorem kontemplativní modlitby a současně praktického.
1. Přemohl Ježíš smrti noc, | z hrobu vstal na úsvitu. | Jeho je sláva čest i moc | a on nám kráčí na pomoc, | na pomoc svému lidu.
BOŽÍ DRAMA JEDNÁNÍ PRVNÍ - STVOŘENÍ - pokud sami sebe nejprve nechápeme jako úchvatné dílo, stvořené podle obrazu Božího, všechno ostatní bude pokroucené.
ŽIVOT PO ČTYŘICÍTCE A DÁL … VĚTŠINA LIDÍ OBYČEJNĚ VŮBEC NEVÍ, CO S TÍM, KDYŽ JE JIM PŘES 40 A NAJEDNOU MAJÍ NEČEKANOU SVOBODU A VŠE STÁLE FUNGUJE AMERICKÉ.
DOMÁCÍ NÁSILÍ SEXUÁLNÍ NÁSILÍ OBCHOD S LIDMI
Kdo se má v mužích vyznat? Hodní muži jsou oškliví.
Přijď království tvé… Kam?. Mnoho knih na téma manželství, výchova dětí Nakládání s majetkem je „Časovaná bomba“ v církvi i ve společnosti.
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Délka trvání: 2 roky (4 semestry) Charakteristika kurzu: kombinace kontaktní výuky a samostudia.
1. Jak dobré je žít, Pane, z tvého slova, | jež mezi námi tvoří pouta nová | a ve všech vztazích je nám pomocí | i ve zdraví i v každé nemoci. | Dej, Otče.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Demografická kritéria Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Klára Masařová Název.
1. Jistotu vzácnou v srdci už mám: | spasil mne Ježíš můj Bůh a Pán, | břemeno hříchů z duše mi sňal, | dědicem Božím tak jsem se stal. | Zazvuč již, zazvuč.
Co je to štěstí…..
Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,
Základní pojmy a značky
Klinická pastorační péče a její poskytovatel
Centrum pro katechezi, Olomouc 2013
Letnice Jóel 3:1 I stane se potom: Vyleji svého ducha na každé tělo. Vaši synové i vaše dcery budou prorokovat, vaši starci budou mít sny, vaši jinoši.
© Elena Cristino Hlavní představený P. Pascual Chávez Villanueva.
Je mentorování biblický koncept ?  Výraz není v Písmu  Výraz pochází z řecké mytologie : Odysseus svěřil výchovu a životní přípravu svého syna Telemacha.
1. Tys láska sám, náš Pane! Co bez tvé milosti zde v srdci lidském plane, v tom není stálosti. Ty posvěť, co má býti pro věrnost příslibem, dej nám věrně.
LEVITICUS. Leviticus „lévitský“, „týkající se lévitů“ וַיִּקְרָא ‎ (wajjikrá) Autor: Mojžíš Datum sepsání: 1400 př.n.l. Jazyk: hebrejský.
2. List Korintským. Autor a datum vzniku Pavel - na své 3. misijní cestě - v roce po Kr. - pravděpodobně z Filip.
Fenestra (Okno) Eclessiae (Církve). Page 2 Fenestra Ecclesiae Je projekt studentů Vyšší odborné školy publicistiky v Praze, kteří se zajímají o problematiku.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Martina Černá Název materiálu: VY_12_INOVACE_OS.6.Cer.03_Manzelstvi Datum:
Informační a poradenské centrum VIOLA Pilotní projekt Centra sociálních služeb Praha pro muže a ženy, kteří chtějí řešit konfliktní vztahy se svými blízkými.
Rodina a její funkce Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výukového materiálu:
Děti se učí tím, v čem žijí Žije-li dítě v ovzduší kritizování, učí se odsuzovat. Žije-li dítě v ovzduší nepřátelství, učí se útočit. Žije-li dítě v ovzduší.
FARNÍ CHARITA LITOMYŠL Sídlo: Bělidla 392, Litomyšl.
Latinská Amerika Tento studijní materiál vznikl jako výstup z projektu č. CZ.1.07/2.2.00/ Podpora odborných praxí a stáží studentů ESF MU u budoucích.
VY_32_INOVACE_ČJ.9.A  K svátku jsem tatínkovi koupila vodu po holení.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
* změna chování * nekritičnost vůči partnerovi, partnerce * žárlivost * závislost na partnerovi * podceňování překážek * přeceňování vlastních sil.
POZVÁNKA NA DĚTSKÉ ODPOLEDNE KDY: od 14:00 hod
Jakým chci být mužem, až budu starý ?
Základní informace Škola: Gymnázium a SOŠ Jaroměř, P12
Autor : Pavel Pechr Třída : 6.A
Plánované rodičovství
Tři zaručené způsoby, jak ve sboru vybrat více peněz a nabít si nos
RODINA A JEJÍ POSTAVENÍ VE SPOLEČNOSTI
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
Jirka Pospíšil, KC NADĚJE Bučovice,
Psychologie dospělých
Manželství TGM a Charlotty
autorská čertovská pohádka
Rodinná politika Sociální politika II.
Sčítání lidu domů a bytů 2011
Co je štěští…..
Bývalý ČeskoSlovenský prezident
27 ROVNICE – POČET ŘEŠENÍ.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Kvalifikace diakona církve

Na základě 1 Tim 3:8-15 diakon má být: 1)Čestný (poctivý/bezúhonný) 2)Ne dvojaký v řeči (ne neupřímný) 3)Nemá být oddán mnohému pití vína 4)Nemá být hanebně ziskuchtivý 5)Má mít tajemství víry v čistém svědomí 6)Má být nejprve vyzkoušen, a jeli bez úhony, může konat svoji službu

Na základě 1 Tim 3:8-15 diakon má být: Ženy v této službě: 1)Čestné (poctivé/bezúhonné) 2)Nemají být pomlouvačné 3)Střídmé 4)Ve všem věrné

Na základě 1 Tim 3:8-15 diakon má být: 1)Čestný (poctivý/bezúhonný) 2)Ne dvojaký v řeči (ne neupřímný) 3)Nemá být oddán mnohému pití vína 4)Nemá být hanebně ziskuchtivý 5)Má mít tajemství víry v čistém svědomí 6)Má být nejprve vyzkoušen, a jeli bez úhony, může konat svoji službu 7)Muž jedné ženy (být jednou ženatý – ve smyslu být oddaný svému partnerovy) 8)Má dobře vychovávat své děti a vůbec celou rodinu