CO JE NOVÉHO od firmy ASAM Iris Cosmetic v roce 2015

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZVÝŠENA HLADINA CHOLESTEROLU
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
Lidské zdraví a potrava - pokračování
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
Nová řada Herbal Aloe Připravila: Křížová Vlaďka.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
Lipidy estery alkoholů a vyšších mastných kyselin
Lipidy estery alkoholů a vyšších mastných kyselin.
Periorální dermatitida
Organické a anorganické sloučeniny lidského těla
„EU peníze středním školám“
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Ročníková práce Péče o kůži 2013/14 Honza Sokolář 6. Třída Obr. 1.
VÝŽIVA – MÝTY A SKUTEČNOST
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
Tužka na vyhlazení vrásek
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Sacharidy ve výživě ryb
Tuky = Lipidy Přírodní látky
TUKY.
Zdravotně sociální fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.
LIPIDY 1.
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
IMMUBLEND.
Biologie člověka.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
KOSMETIKA.
Speciální vánoční balíčky
Přírodní látky Bílkoviny = Proteiny –přírodní látky složené ze 100 – 2000 molekul aminokyselin (AK) → makromolekuly –obsah – C, H, N, O, S, P –vazby mezi.
Základní přípravná péče
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
Zdravá výživa I Dagmar Šťastná.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Potraviny poživatiny s výživovou (nutriční) a energetickou hodnotou.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_493_OŠETŘENÍ A REGENERACE VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola.
Vitamíny rozpustné v tucích  Mezi vitamíny rozpustné v tucích řadíme: Vitamín A Vitamín D Vitamín E Vitamín K.
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Regenerační přípravky II.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Buňka  organismy Látkové složení.
Aloe Vera Speciál.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Maso a masné výrobky Dodatky.
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Tuky = Lipidy Přírodní látky
Bílkoviny = Proteiny Přírodní látky
Transkript prezentace:

CO JE NOVÉHO od firmy ASAM Iris Cosmetic v roce 2015 Nové výrobky značky KRÄUTERHOF Frank Richter Manažer prodeje

KRÄUTERHOF Obličej kyselina hyaluronová + fytokomplex NOVÉ VÝZVY Inovativní výrobky KRÄUTERHOF KräuterhoF Gel s výtažkem z hlemýždě Tělový liftingový gel KräuterhoF Urea Tělové mléko s 10% Urey KRÄUTERHOF Obličej kyselina hyaluronová + fytokomplex

Gel s výtažkem z hlemýždě KRÄUTERHOF Gel s výtažkem z hlemýždě Účinná přísada – POLY-HELIXAN® Čištěný a koncentrovaný výtažek z hlemýždě Polyaktivní kosmetická přísada, získaná ze sekretu hlemýždě kropenatého (Helix Aspersa, Müller) postupem s kontrolovanými stresovými faktory Přírodního a ekologického původu, etické zacházení se zvířaty a životním prostředím Prokázané výsledky První pozorování za účelem ověření účinnosti výtažku z hlemýždě v kosmetice: 1961, Madrid 1981, Chile

Gel s výtažkem z hlemýždě KRÄUTERHOF Gel s výtažkem z hlemýždě POLY-HELIXAN® Složení: Allantoin - stimuluje regeneraci kůže. Působení na hojení a vyhlazení pleti a proti jejímu podráždění Proteiny - výživa pleti. Zlepšuje strukturu pleti a její zdravý vzhled Vitamíny А, C, E- podporují syntézu kolagenu a obnovu pleti Alfa-hydroxylové kyseliny- exfoliační účinek Mukopolysacharidy – hydratace a ochrana Proteolytické enzymy– pomáhají k nastolení rovnováhy mezi proteázou a antiproteázou Kolagen a elastin- nacházejí se přirozeně Helix Aspersa – druh, který přežívá navěky Extrémní podmínky životního prostředí? Tento živočišný druh zvládne vše. Po více než 600 miliónů let!

Gel s výtažkem z hlemýždě KRÄUTERHOF Gel s výtažkem z hlemýždě Potenciál krásy ze slizu hlemýždě kropenatého (Helix Aspersa, Müller) POLY-HELIXAN® Exfoliační účinek - pomáhá k obnovení starých a mrtvých buněk Antibakteriální účinek Redukuje zanícení (po slunění, holení, depilaci...) Zlepšuje elasticitu kůže (podporuje syntézu vláken fibroblastu: kolagenu a elastinu) Poskytuje a podporuje syntézu vody obsahující glykosaminoglykan a kyselinu hyaluronovou Antioxidant (ochrana před UV zářením a volnými radikály) Poskytuje účinné řešení pro strie, jizvy, nepravidelnou pigmentaci, akné, popáleniny

Urea Tělový krém s 10% Urey KRÄUTERHOF Urea Tělový krém s 10% Urey Speciální péče o suchou a extrémně suchou pleť Co způsobuje suchou pleť? Podmínky životního prostředí Nesprávná/nepravidelná péče o pleť nebo agresivní faktory Nevyvážená strava, nedostatečný příjem vody Určité choroby a onemocnění kůže, jako je atopický ekzém, psoriáza Určitá léčba medikamenty Suchá pleť není jen estetický problém. Je to stav, který vyžaduje dostatečnou péči! Suchá pleť znamená: oslabenou ochrannou funkci pleti; podráždění a přecitlivělost; riziko předčasného stárnutí; pocit napětí pleti; loupající se, hrubou a šupinatou kůži...

Urea Tělový krém s 10% Urey KRÄUTERHOF Urea Tělový krém s 10% Urey Urea - přírodní pleťový hydratační prostředek Tvoří až kolem 7 - 8 % našeho přirozeného hydratačního faktoru Extrémně hydratující a zvlhčující Exfoliant. Aktivně pracuje na odstranění mrtvých kožních buněk, podporuje buněčnou obnovu Protizánětlivý účinek Udržuje aminokyselinovou rovnováhu kůže СН₄N₂O Urea je první uměle syntetizovaná organická sloučenina.

Urea Tělový krém s 10% Urey KRÄUTERHOF Urea Tělový krém s 10% Urey Láskyplná péče a spolehlivá ochrana pro suchou pleť s ureou a vzácnými rostlinnými oleji Urea Jojobový olej Bambucké máslo Olej ze sladkých mandlí Allantoin, panthenol, vitamín E. Žádné minerální oleje, parabeny, potenciální alergeny!

Silné složení se zeštíhlujícím, zpevňujícím a anticelulitidním účinkem KRÄUTERHOF TĚLOVÝ LIFTINGOVÝ GEL Silné složení se zeštíhlujícím, zpevňujícím a anticelulitidním účinkem L-karnitin a Zeštíhlující komplex® - rostlinný komplex 7 výtažků s prokázanou účinností v léčbě celulitidy, podkožních tukových zásob, nedostatečné elastické a pevné kůže Jemné hypoalergenní složení Tepelně neutrální (nemá zahřívací účinek) Pro dokonalý tvar těla!

KRÄUTERHOF TĚLOVÝ LIFTINGOVÝ GEL 3. faktor! 1 3 2

KRÄUTERHOF TĚLOVÝ LIFTINGOVÝ GEL L-karnitin, nenahraditelný! Syntetizován z aminokyselin lysinu a methioninu Poprvé izolován Gulevichem a Krimbergem v roce 1905 Dopravuje mastné kyseliny v mitochondriích, kde jsou "spáleny", aby vytvářely energii Lokálně aplikovaný L-karnitin - vysoká koncentrace a cílený účinek na problémové partie

KRÄUTERHOF TĚLOVÝ LIFTINGOVÝ GEL Zeštíhlující komplex® Guarana Přírodní zdroj kofeinu, drenážující, lipolytický, tonizující účinek. Hnědé řasy Silné antioxidanty. Detoxikační, drenážující, stimulující regenerační procesy. Protizánětlivý a anticelulitidní účinek. Garcinia Cambogia (garcinie kambodžská) Obsahuje HCA (kyselinu hydroxycitrónovou), která zabraňuje ukládání tuků.

KRÄUTERHOF TĚLOVÝ LIFTINGOVÝ GEL Zeštíhlující komplex® Citrónová tráva Anticelulitidní účinek - napíná pleť a zvýrazňuje její barvu, stimuluje tok krve. Equisetum arvense (přeslička rolní) Vysoký obsah křemíku - podporuje tvorbu kolagenu, posiluje pojivové tkáně. Břečťan Vysušuje a tonizuje pleť a podkožní tkáně, zabraňuje vytváření strií při hubnutí. Spirea (tavolník) Protizánětlivé vlastnosti (salicyláty), odvádí vodu z tkání.

KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX KRÄUTERHOF KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem

KRÄUTERHOF Kyselina hyaluronová - krása a zdraví! KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Kyselina hyaluronová - krása a zdraví! Unikátní biopolymer, součást extracelulární matrix škáry (dermis) Váže a zadržuje molekuly vody, absorbuje více než 1 000násobek své váhy ve vodě Podporuje tvorbu kolagenu Pomáhá podporovat ochranou bariéru kůže KRÄUTERHOF Dva druhy kyseliny hyaluronové pro maximální účinnost!

KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX KRÄUTERHOF KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Vitamíny, panthenol, vitamín E ad. Kyselina hyaluronová Křemík - důležitá součást struktury tkáně s více účely Bambucké máslo Fytokomplex se silným antioxidačním účinkem: magnolie, heřmánek, vrba, zelený čaj, thujopsis, grapefruit, propolis

KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX KRÄUTERHOF KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Denní krém intenzivní vyhlazovací účinek Cell-Active® Komplex s výtažkem z mangostany, hydratačním gelem ze semen kdoule a faktorem podporujícím buňky Stimuluje syntézu lipidů Udržuje pružnost kůže Přináší kůži novou energii tím, že podporuje adhezi buněk Dermaconsult®: o 39% vyšší hladina vlhkosti kůže po 14 dnech, o 49 % - po 28 dnech

KRÄUTERHOF Noční krém Regenerační KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Jojoba Sladké mandle Hroznová jádra Pupalka Makadamie Intenzivní noční péče s aktivní regenerační složkou Podporuje přirozené funkce ochrany kůže Vyživuje, hluboce hydratuje, osvěžuje, rozjasňuje pleť Dermaconsult®: zlepšení kapacity kůže k zadržení vody o 13 % a funkce ochrany kůže o 83 % Speciální hydratační komplex - Komplex sacharidů, podobný tomu, jaký se přirozeně nachází ve stratum corneum; brání ztrátě vlhkosti, přispívá k ochraně kůže

KRÄUTERHOF Oční krém super hydratující KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Oční krém super hydratující Skvalen Pomáhá chránit lipidy v pleti před oxidativním zničením Hydratační intenzivní péče pro jemnou pleť okolo očí Jemná struktura podobná krémovému gelu Bez parfemace, vhodná pro jedince s citlivou pletí 24hodinový komplex NMF (Natural Moisturing Factor - přirozený hydratační faktor) Urea, laktát, aminokyseliny

Intenzivní sérum na obličej KRÄUTERHOF KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Intenzivní sérum na obličej s technologií Aquaporin Aquaporin - maličké proteinové kanálky v buněčné membráně, rozhodující význam pro hydrataci pleti. Nobelova cena pro Petera Agreho, 2003. Ženšenové aquaporiny - aktivují aquaporiny pleti. Výsledek: obnovují hydrataci pleti zevnitř ven. Zlepšují elasticitu pleti, poskytují vyšší ochranu, novou svěžest ... Skvalen Pomáhá chránit lipidy v pleti před oxidativním zničením Urea Speciální hydratační komplex - Komplex sacharidů, podobný tomu, jaký se přirozeně nachází ve stratum corneum; brání ztrátě vlhkosti, přispívá k ochraně kůže

KRÄUTERHOF Hydratační čisticí gel nesmírně jemný, bez sulfátů KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Hydratační čisticí gel nesmírně jemný, bez sulfátů Zbavuje důkladně pleť nečistot a make-upu. Jemné složení, vhodné pro citlivou pleť Hydratuje, osvěžuje, dokonale připravuje Vaši pleť na další krok ve Vašem kosmetickém rituálu péče o pleť

Bezpečnost, účinnost a spolehlivost KRÄUTERHOF KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Bezpečnost, účinnost a spolehlivost od německé firmy ASAM, obdivované pro svou kvalitu Pečlivě vybrané přísady s prokázanou účinností a výbornou snášenlivostí pro pleť Veškerá výroba v jednom závodě Bezpečnost a spolehlivost, garantovaná renomovaným výrobcem a uznávanými dermatologickými institucemi Firma ASAM nikdy netestovala na zvířatech. Od roku 1963 dodnes. Vhodné jak pro muže, tak pro ženy Jemná struktura a svěží aroma, žádné parfémové alergeny Skvělá hodnota za peníze