Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
Advertisements

„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Dotační možnosti pro obce a města
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Podporované zaměstnávání - metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením III reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Evropský sociální fond v ČR
Příležitost dělá(t) zaměstnance
Regionální individuální projekt OSOBNÍ ASISTENCE A PRÁCE V OBLASTI SOCIÁLNÍ PÉČE zkrácený název „Pomoc potřebným“ Reg. č. CZ.1.04/2.1.00/
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Možnosti monitoringu pracovního trhu v systému práce ÚP ČR: Současný stav a výhledové možnosti Josef Pitner, ÚP JmK Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní.
Projekt: Analýza dalšího profesního vzdělávání v Pardubickém kraji Návrhy a doporučení Kolektiv autorů: Institut rozvoje evropských regionů,o.p.s. Univerzita.
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov Číslo.
P R O J E K T C E N T R A 50+ CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o. CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
Národní tématická síť E Rovné příležitosti žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR.
Kariérové poradenství v Tranzitním programu pro neslyšící APPN, o.s. Projekt Tranzitní program pro neslyšící je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
Regionální individuální projekt OSOBNÍ ASISTENCE A PRÁCE V OBLASTI SOCIÁLNÍ PÉČE (CZ.1.04/2.1.00/ ) Informační seminář pro poskytovatele sociálních.
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů.
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
Situace na trhu práce /Plzeň – město/ Únor Tato prezentace vznikla v rámci projektu „Systém kariérového poradenství pro studenty vysokých škol v.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ………………………………………………………………… Číslo a název operačního programu:
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
S handicapem zpět do zaměstnání
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
Konference Net ZP – Síť péče o osoby se zdravotním postižením Včasná pracovní diagnostika pro tělesně postižené CZ.1.04/5.1.01/B Mgr. Martin Korych.
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Podpora zaměstnanosti v Jihočeském kraji
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
OP LZZ Operační Program Lidské Zdroje a Zaměstnanost PODPORUJEME VAŠI BUDOUCNOST Evropský sociální fond Úřad práce v Liberci Oddělení.
Rytmus Liberec, o.p.s. Agentura pro podporované zaměstnávání Antónia Dechťarová Monika Pietroszová září 2008.
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
Informační a poradenské středisko Mgr. Jindřiška Dvorská Mgr. Markéta Severinová.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Politika zaměstnanosti Krajská pobočka v Olomouci.
PLÁNOVANÉ REGIONÁLNÍ INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY PRO KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014 – 2020.
Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 1609/18 Ústí nad Labem-centrum Ústí nad Labem
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
Kariérové poradenství a úřad práce Současná situace a perspektivaSoučasná situace a perspektiva.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
PROJEKTY ZAMĚSTNANOSTI V REGIONU HRANICKO Ing. Marcela Tomášová 25. listopadu 2014 Nástroje podpory zaměstnanosti ve venkovských oblastech Olomouckého.
Projekt „Rozvoj místního partnerství a trhu práce“. CZ.1.04/5.1.01/ realizováno O.S. „Rozkvět zahrady jižních Čech – místní akční skupina“ a partnery.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Ing. Dagmar Prošková.
TRANSFER Výzva 03_15_116 Ústí nad Labem,
Podpora začleňování cizích státních příslušníků na trh práce, reg. č
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Regionální projekty krajské pobočky ÚP ČR v Ústí nad Labem
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Prezentace pro účely informační schůzky s cílovou skupinou
INNOSTART Výzva 03_16_055 Ústí nad Labem,
Program na podporu zaměstnanosti znevýhodněných osob na území Brna
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
Komunitární program PROGRESS
Transkript prezentace:

Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na trhu práce nás motivovaly zrealizovat tento projekt, který je určený především

...zveme Vás do projektu Cesta k zaměstnání Tento projekt Vás provede od aktivizace, motivace a poradenství přes vzdělávací aktivity až po získání nového pracovního uplatnění a jeho udržení prostřednictvím nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti. Rozvoj spolupráce se zaměstnavateli, kteří podpoří nejen vytváření pracovních míst, Vám umožní výkon odborné praxe v rámci profesního vzdělávání a podpoří zvýšení orientace na regionálním trhu práce. Číslo projektuCZ.1.04/3.3.05/ Doba realizace projektu – (24 měsíců)

uchazečům o zaměstnání:  osobám starším 50 let věku;  osobám z jiného sociokulturního prostředí, etnické menšiny.

 Poskytnout Vám poradenské a vzdělávací služby dle Vašich individuálních potřeb

 Odstranit nebo alespoň minimalizovat Vaše znevýhodnění na trhu práce a podpořit Vaši šanci na získání udržitelného zaměstnání

 Prostřednictvím diagnostických služeb podpořit Vaše kariérové rozhodování, aktivizovat a motivovat Vás k získání a přijetí udržitelného zaměstnání

 Umožnit Vám vykonat odborná praktika v rámci profesního vzdělávání u zaměstnavatelů

 Vytvořit pro Vás vhodná pracovní místa pomocí intenzivní spolupráce se zaměstnavateli

Zapojte se do aktivit, které zmobilizují Vaše úsilí žít plnohodnotný život i ve vyšším věku

 Pracovní a bilanční diagnostika  Motivační a aktivizační program  Finanční gramotnost  Funkční gramotnost  Profesní vzdělávání  Průběžného individuálního podpůrného poradenství  Spolupráce se zaměstnavateli  Zprostředkování zaměstnání a podpora uplatnění na trhu práce formou příspěvku na úhradu mzdových nákladů zaměstnavatelům

 Zachovávejte si duševní zdraví  Využívejte k tomu všech příležitostí  Vyměňujte si zkušenosti  Osvojujte si nové znalosti a dovednosti

Realizátorem projektu a příjemcem podpory je obecně prospěšná společnost Naděje – M, o.p.s. Báňská 287, Most IČ Projekt bude realizován na regionální úrovni, v Ústeckém kraji, v regionu Most a Litvínov

Spolupracující organizace pro oslovení a výběr cílové skupiny Úřad práce České republiky – krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 1609/18, Ústí nad Labem IČ Kontaktní pracoviště v Mostě tř. Budovatelů 1989, Most Kontaktní pracoviště v Litvínově U Zámeckého parku 2000, Litvínov 1

„Tento projekt je spolufinancován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu České republiky“. Tato prezentace byla vytvořena pro potřeby realizace informačního semináře k oslovení cílové skupiny projektu Cesta k zaměstnání na Úřadu práce ČR – krajská pobočka v Ústí nad Labem, kontaktní pracoviště v Mostě a Litvínově. Více informací najdete na oficiálních webových stránkách ESF ČR Děkujeme za pozornost