Pracovní listy k vytisknutí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Advertisements

KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Před, za, pod, nad aktivita
Dobře se podívej na obrázky v horní řadě.
C O NEPATŘÍ MEZI OSTATNÍ I. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Třídíme podle dvou kritérií Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
KDE JSOU MÍČE – NA, POD, ZA, PŘED aktivita
VYŠŠÍ X NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA VYŠŠÍ CVIČENÍ
CO CHYBÍ? CO NEPATŘÍ? Varianta 1 – Co chybí?
PROVĚRKY Převody jednotek času.
VYBER SPRÁVNOU VĚTU K DANÉMU OBRÁZKU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martina Gřundělová. Dostupné z Metodického portálu.
Kam letí letadlo? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Zelenina a stín Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
TRÉNUJEME PAMĚŤ HRAČKY Prezentace zaměřená na trénink paměti.
Funkce s absolutní hodnotou Využití grafu funkce při řešení rovnic a nerovnic s absolutní hodnotou Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
MLÁĎATA ZVÍŘAT KVARTETO
Řekni, proč se tomu směju?
VYBER, CO NA OBRÁZEK NEPATŘÍ. ŘEKNI PROČ.
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
V každém nákupním košíku se ke skupině potravin zatoulala jedna, která do skupiny nepatří. Poznáš která? Klikni na kolečko a uvidíš. Autorem materiálu.
Sýr a myška Na snímcích 2, 3, 4 a 5 jsou kartičky určené k vystřižení a zalaminování. Dítě pracuje dle pokynů: Podej mi myšku, která je vedle sýra atd.
SVĚT KOLEM NÁS Pojmenuj jednotlivé obrázky, které jsou zobrazeny na každém snímku, a označ je obecným pojmem. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Vyber, co na obrázek nepatří, a řekni proč.
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
KOSTKY I. TŘÍDÍME DLE KATEGORIÍ
ZNÁŠ A POZNÁŠ SAMOHLÁSKY?
HODINY − pexeso Pexeso je navržené tak, aby si každý dle potřeby vytiskl ty snímky, které je třeba procvičit. Ať už celé hodiny, minuty nebo ve tvarech.
HODINY − pexeso Pexeso je navržené tak, aby si každý dle potřeby vytiskl ty snímky, které je třeba procvičit. Ať už celé hodiny, minuty nebo ve tvarech.
Poznávačka - sudokopytníci a lichokopytníci
Třídíme podle dvou kritérií
Řekni, proč se tomu směju?
PŘIŘAZOVACÍ KARTY K VYTISKNUTÍ
Kartičky k opakování slovní zásoby k vytisknutí a pracovní list
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Barvy a tvary logické řady
Najdi dva stejné obrázky
Název učebního materiálu
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
WHAT IS YELLOW? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Kartičky k opakování slovní zásoby k vytisknutí a pracovní list
MLÁĎATA ZVÍŘAT PUZZLE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Jak se řekne… zvířátka Postup práce:
PEXESO – OVOCE francouzsky
Princip magnetoelektrického měřícího přístroje
PEXESO – OVOCE anglicky
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
OBRÁZKOVÁ NÁSOBILKA 1−10 Využití:
Pořadí obrázků – drak Postup práce:
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
ZNÁŠ A POZNÁŠ SAMOHLÁSKY?
Ruský obrázkový slovník I Ovoce − фрукты
Zvířata na statku. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY
Najdi rozdíl IV. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
B a r v y Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
M O T Ý L Í L O T O 2 Najdi stejného motýla!
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
Černý Petr slovní zásoba ovoce - francouzsky
KVARTETO – hláska R Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Domino 1−10 Obrázkové domino se skládá z kartiček, na jejichž levé polovině je napsáno číslo a na pravé polovině je určitý počet stejných obrázků. Hru.
Slož popletené obrázky.
Na které písmenko začíná obrázek?
Tvary – přiřazování Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Orofacionální cvičení III.
Doporučuji snímky, které obsahují vyšší počet, z počátku skrýt.
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Transkript prezentace:

Pracovní listy k vytisknutí Na následujících snímcích jsou pracovní listy určené k procvičení zrakové paměti. Jsou navržené metodou strukturovaného učení. Do šedých okének dáme dítěti čtyři vystřižené kartičky ze snímku 7. Do třetího sloupce děti vybírají kartičky z šedých okének, které tvoří logickou řadu. Kartičky doporučuji zalisovat – déle vydrží. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová . Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

Všechny uveřejněné odkazy [cit. 2010-10-10] Všechny uveřejněné odkazy [cit. 2010-10-10]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: Slide 2: Jablko <http://www.clker.com/clipart-4011.html> Jahoda <http://www.clker.com/clipart-4052.html > Víno <http://www.clker.com/clipart-4039.html> Meloun < http://www.clker.com/clipart-4054.html> Hruška <http://www.clker.com/clipart-4048.html> Broskev <http://www.clker.com/clipart-4046.html> Banán <http://www.clker.com/clipart-12576.html> Citron <http://www.clker.com/clipart-13229.html> Slide 3: Bota <http://www.clker.com/clipart-28031.html> Deštník <http://www.clker.com/clipart-11251.html> Strom <http://www.clker.com/clipart-24015.html> List <http://www.clker.com/clipart-14011.html> Květina <http://www.clker.com/clipart-14014.html> Ruka <http://www.clker.com/clipart-13908.html> Kniha <http://www.clker.com/clipart-9706.html> Auto <http://www.clker.com/clipart-16996.html> Slide 4: Hroch <http://www.clker.com/clipart-hippo.html> Klokan <http://www.clker.com/clipart-kangaroo.html> Žralok <http://www.clker.com/clipart-11230.html> Ovce <http://www.clker.com/clipart-12922.html> Chobotnice <http://www.clker.com/clipart-14385.html> Zajíc <http://www.clker.com/clipart-running-rabbit.html> Slon <http://www.clker.com/clipart-11652.html> Medvěd <http://www.clker.com/clipart-11773.html> Slide5: Strom 1 <http://www.clker.com/clipart-13120.html> Strom 2 <http://www.clker.com/clipart-13122.html> Strom 3 <http://www.clker.com/clipart-13123.html> Strom 4 <http://www.clker.com/clipart-13124.html> Obličej 1 <http://www.clker.com/clipart-12166.html> Obličej 2 <http://www.clker.com/clipart-12218.html> Obličej 3 <http://www.clker.com/clipart-12209.html> Obličej 4 <http://www.clker.com/clipart-12168.html> Slide 6 Kočka <http://www.clker.com/clipart-11768.html> Žirafa <http://www.clker.com/clipart-3410.html> Velbloud <http://www.clker.com/clipart-3405.html> Opice <http://www.clker.com/clipart-3413.html> Slon <http://www.clker.com/clipart-3408.html> Jelen <http://www.clker.com/clipart-2576.html> Kůň <http://www.clker.com/clipart-11689.html> Orel <http://www.clker.com/clipart-2639.html>