Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KVARTETO – hláska R Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KVARTETO – hláska R Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"— Transkript prezentace:

1 KVARTETO – hláska R Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 RAK REK RÝČ RET PRAK DRAK HRAD KRAB

3 RŮŽE ROBOT RÉVA RUKA KLAVÍR KOMÁR JAVOR PAPÍR

4 R R R R R R R R

5 Všechny uveřejněné odkazy:
ROBOT [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < RŮŽE [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < HRAD [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < REK [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < KRAB [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < DRAK [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < PRAK[cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < RAK [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < RÝČ [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < RET [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < RÉVA [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < RUKA [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < KLAVÍR [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < KOMÁR [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < JAVOR STROM [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < JAVOR LIST [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < PAPÍR [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <


Stáhnout ppt "KVARTETO – hláska R Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"

Podobné prezentace


Reklamy Google