To bylo první nebe, které jsi mohl spatřit Byla sobota, Saturn jsi dostal do vínku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Malí andělé.
Advertisements

…za vším hledej tělo ženy
Pro někoho něco znamenáš
Planetky, měsíce planet
Už ses narodil, tak žij !.
Jen tak … Život se sestává z mnoha malých mincí,
Sluneční soustava Slunce
KDYŽ RODIČE ZESTÁRNOU 8 Clickar.
Sluneční soustava je planetární systém hvězdy známé pod názvem Slunce.
PLANETY ZKOUŠÍM, BÁDÁM … ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org.
FIRMEN – CONSULTING… nVe Vaší firmě dojde v blízké době k několika důležitým změnám… nV následujících 3 lekcích se naučíte, jak tyto změny můžete snadněji.
A ty, Betléme efratský, ačkoli jsi nejmenší mezi judskými rody, z tebe mi vzejde ten, jenž bude vládcem v Izraeli, jehož původ je odpradávna, ode dnů.
Foto tvého narození Vítej ! Příchodem internetu, nástroje genealogického výzkumu udělaly velký pokrok. Nyní, můžeš najít své foto když jsi byl miminko.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
B Ů H
Vesmír.
To funguje..…   Ať mají Tvé ruce vždycky co dělat, Ať je v Tvé peněžence vždycky.
které je stále třeba brát v úvahu !
Sluneční soustava – 5. ročník
Vypracovala:Klára Utišilová
VesmírVesmír Je nekone č ní sv ě t. Sluneční soustava Sluneční soustava je planetární systém hvězdy známé pod názvem Slunce, ve kterém se nachází naše.
Planety.
VY_52_INOVACE_PRV.3.24_Sluneční soustava_pracovní list
Realizace – leden 2013 ZŠ KUJAVY 4., 5. ročník
Dopis od Boha.
Vesmír a sluneční soustava
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
Jakou událost si Židé o Velikonocích připomínají?
MILUJI TĚ MILUJI TĚ PANE, MILUJI TĚ MNOHEM VÍC,
Sluneční soustava 5. ročník
Upozorňujeme, že se šíří nový virus... CNN. JEDINÝ ČLOVĚK HO DOKÁŽE ODEVZDAT MILIÓNŮM, PROTOŽE SE PŘENÁŠÍ OHROMNĚ RYCHLE Z JEDNÉ OSOBY NA DRUHOU.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Země je třetí planeta sluneční soustavy, zároveň největší terestrická planeta v soustavě a jediné planetární těleso, na němž je dle současných vědeckých.
1. Chci tebe milovat, má sílo, | můj skvoste, jímž se oději, | a z lásky konat každé dílo | vždy vroucněji a věrněji! | Chci milovat tě, jasný dni, | i.
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
Sluneční soustava.
Planety sluneční soustavy – Velké planety
VESMÍR A MY Radek Šipka.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_32_INOVACE_D3 – 19.
Sluneční soustava.
Vzdejme Pánu díky Ref.: Své kroky rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej, láskou je rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej. 1. Vzdejme Pánu díky za vše co nám.
1.
To k tobě promlová Bůh … prostřednictvím Ducha Svatého.
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
VY__III/2__INOVACE__203 FYZIKA. Autor DUMMgr. Jarmila Borecká Datum (období) vzniku DUM Ročník a typ školy 9. ročník ZŠ praktické ŠVP„Učíme.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR:Mgr. Jolana Navrátilová NÁZEV:VY_32_INOVACE_09_Sluneční soustava TÉMATICKÝ.
Sluneční soustava. Sluneční soustava (podle Pravidel českého pravopisu psáno s malým s, tedy sluneční soustava) je planetární systém hvězdy známé pod.
Sluneční soustava. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Sluneční soustava NÁZEV MATERIÁLU VY_32_INOVACE_7B_Př5_02_Sluneční.
Jméno autora výukového materiáluSoňa Maruničová Datum (období, ve kterém byl vytvořen)11/2011 Ročník, pro který je výukový materiál určen5. ročník Vzdělávací.
Vesmír, Slunce a Země Základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu VY_12_INOVACE_01_33_Člověk a příroda.
Sluneční soustava.
Příručka TRPĚLIVOSTI Hudba: Songbird – Barbara Streisand.
Malí andělé.
PRV 3 – Neživá příroda Název školy Plavská škola Autor
Pro někoho něco znamenáš
. I Moudra v zapadu slunce.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Ing. Iva Hlásková Číslo
Název školy: Speciální základní škola Louny, Poděbradova 640,
Jen tak … Život se sestává z mnoha malých mincí,
To bylo první nebe, které jsi mohl spatřit
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Malí andělé.
které je stále třeba brát v úvahu !
PLANETY SLUNEČNÍ SOUSTAVY
Malí andělé.
. I Moudra v zapadu slunce.
Foto tvého narození Vítej !.
On.
Transkript prezentace:

To bylo první nebe, které jsi mohl spatřit

Byla sobota, Saturn jsi dostal do vínku

Saturn pro Tebe obíhá pomaloučku, ale zato má hodně satelitů

Den narození V antických dobách lidé věřili, že každá ze sedmi planet, která ovládá den jeho narození, dává člověku něco ze sebe. Každý, kdo se narodí v určitý den, dostane do vínku povahu a ochranu určité planety a stane se jejím „dítětem”. Sedm dní v týdnu je spojeno se sedmi planetami, které ovlivňují život každého z nás - Měsíc, Mars, Merkur, Jupiter, Venuše, Saturn a Slunce. 5 7 dní v týdnu vyjadřovalo mimo jiné "obíhající objekty“ tehdy známé astronomům. Cit. z Wikipedie

Lidé pod vlivem Saturnu jsou duchaplní, ale pesimisticky ladění. S trpělivostí dokáží čekat na ten svůj správný okamžik. Nepříliš ochotně berou na vědomí něco nového. 6 Lidé narozeni v sobotu jsou trpěliví a rezervovaní. Lpí na přesnosti a preciznosti, zpravidla bývají i dost šetrní. Mnohé děti Saturnu žijí pozpátku. Rodí se staří a každým uplynulým rokem mládnou jak na těle, tak i na duchu. Děti Saturnu platí za vše vysokou cenu, přesto nakonec jejich vytrvalost a síla, s nimiž dokážou zdolat překážky i protivenství, je dovedou k vytouženým úspěchům a přinesou pocit zadostiučinění. UH – nemocnice 1944 Co se první květnovou sobotu roku 1944 se stalo? Možná v této nemocniční budově? Cit. z různých pochybných zdrojů

Uherské Hradiště - Mariánské náměstí datum: květen 1944 Tohle jsi možná viděl, když Tě nesli v náručí přes náměstí …

Před hotelem Uherské Hradiště 1944 Na automobily jsi koukal s nedůvěrou

Takhle Tě vítalo evropské jaro

UH max minsr á žky °C3 °C0.6 mm °C5.9 °C0.6 mm °C8.3 °C3.2 mm °C9.5 °C0 mm °C4.8 °C0.6 mm °C6.4 °C0 mm °C8.7 °C1.5 mm °C7 °C0.5 mm °C3.3 °C0 mm °C4.7 °C0 mm °C2.4 °C0 mm °C8.2 °C0 mm °C6 °C0 mm °C8.8 °C0 mm °C12 °C0.6 mm °C8 °C10.8 mm Ten den trochu pršelo …

Další den přišli Zmrzlouni, pořádně Tě zabalili do peřinky,

A ve světě vyšly sobotní noviny

Gandhiho propustili z vězení …

Býkem pokračuje jaro. Vládcem Býka je Venuše Živlem je pro něj Země Astrologové se začali přít o „Znamení“, v němž stálo Slunce v době Tvého narození tropický zvěrokruh siderický zvěrokruh Beranem začíná jaro Vládcem Berana je Mars Živelem je pro něj oheň

Narodil ses v roce Opice a tvůj živel je dřevo Opice báječné znamení … pro opici je život jen hra Povaha Obratná, hbitá a bystrá Síla Jang - pozitivní Opice ve dřev ě je šibal, je schopna kritiky, uzavřená, pravdomluvná a bojovná. Za každých okolností se snaží udržet si svou čestnost, solidnost a poctivost. Bývá také nejvěrnější ze všech Opic, za své blízké se dokáže bít. Čínané měli o Znamení, v němž byla Luna v době Tvého narození, jasno 雅恩 Dřevo symbolizuje jaro a smyslnost. Potřebuje vodu a má dvě rovnocenné citové síly: hněv a altruismus. Čínský lunární kalendář

Tvé životní číslo bude navždy = = 29 = = 11 JaNe, letošní pondělí oslav, jak se takové dny v životě slaví. Vše nejlepší přeje J. Není snadné splnit očekávání bohů naznačené číslem 11 …