Krátké povídání o 10 letech našich modelů, webu a teamu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
WEDOS slaví třetí narozeniny
Advertisements

Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Městská knihovna Ústí nad Orlicí
Cesty za poznáním! Stále nás má co překvapit… Březen měsíc Internetu 2008 byl i na kolejíchČD a.s.!
Licenční politika Pro výuku devátého ročníku ZŠ Vypracoval: S.V.
Škoda auto Mladá Boleslav
7. setkání HELIGONKÁŘŮ Brno-Bosonohy
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
JEDI KNIGHT ™ JEDI ACADEMY ™ FAST & EASY ™ Licencováno na LucasArts 2003.FAST & EASY je obchodní známka uživatele Rodian.
Fascinující svět minerálů a hornin
Jirka, Marek, Vašek, Honza
PREVENTIVNÍ KURZ ZŠ ÚPICE-LÁNY
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Konference Pneu & Business 2014
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku 8/9/ S Babičkou z Třemošné do Horní Břízy přes Hromnici.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Věčný brouk a jeho příbuzenstvo
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
Poslední trendy a vývoje soutěžního práva Soukromé prosazování soutěžního práva v České republice Michal Petr Úřad pro ochranu hospodářské soutěže 12.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Představení nové verze OPSI Kamil Malinka Martin Lebeda PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Michael.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
ČEŠTÍ LYŽAŘI - KLASICI.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina, slovo: Marek.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Nicole.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky, ale pouze 5 % z obratu  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování příspěvek na.
ZŠ a MŠ České Velenice. Stručný obsah 1. O naší škole 2. Tým PROJEKTU ŠVNS 3. VNS České Velenice.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Marek.
76. zasedání Rady ředitelů (Brno, 2. června 2011)
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jiří Valeš.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jiří Valeš.
Česká republika: poloha, historický vývoj a obyvatelstvo a sídla
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Marek.
Realizované aktivity v roce 2013 Komise pro technické vzdělávání Sekce Marketing Ing. Pavel Duchek.
©Fanservis Brno 2009 TABLO 1 …těžké bylo poznat kdo je kdo …některé jsme museli oželet již navždy.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Marek Halfar.
O NÁS smlouvy Naše auta v Jablonci nad Nisou Ulice-Arbesova 440.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Daniel.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Marek.
Česká pošta a využití CNG
9. KRAJSKÉ SETKÁNÍ METODIKŮ R O B O T I K A DUBEN 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI CZ.1.07/1.1.00/
Miroslav Nečas Tomáš Vybíhal
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Jan Obrtel.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
„náš školní časopis“ Gymnázium a Obchodní akademie, Orlová, p. o.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
EVVO aktivity pro školy
V prostorách Kulturního domu v Ostravě Petřkovicích se uskutečnil dne již 11. ročník krajského dne seniorů. Toto setkání se neslo v duchu 25.
3.3 SLOVNÍ ÚLOHY - lineární rovnice Mgr. Petra Toboříková.
Kloubové a speciální autobusy, přívěsy Prototyp kloubového autobusu Š 706 RTO-K z produkce Karosy Vysoké Mýto okolo roku Prototyp kloubového.
RČENÍ O UČENÍ. VTIPY. Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Konference projektu NOE Zmocnění a uvolnění vedoucích Seminář 1: Prostředí a výzvy Seminář 2: Tři duchovní hodnoty zdravého vedoucího Seminář 3: Kde získám.
Název projektu: Rozvoj technického vzdělávání v Jihočeském kraji Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Projekt 3D planetárium, Techmania Plzeň.
Přijímací řízení - náhradní termín
Infrastruktura ve Středočeském kraji
Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním.
SDRUŽENÍ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ KŘIŠŤANOVICE
Internet - historie.
Regionální integrovaná doprava
nastavení holí účastníkům, rozcvička – zahřátí,
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_07 Vlastnictví majetku
BSE České Budějovice o. s.
Transkript prezentace:

Krátké povídání o 10 letech našich modelů, webu a teamu

Začátek… – Spuštěna první verze stránek, postupně budou doplňovány jednotlivé miniboxy – Nové modely typu minibox od Ivana ChmelyNové modely typu minibox od Ivana Chmely – Přidány modely zemědělské techniky včetně možnosti objednání od autora a další „zemědělský“ model Lexion 580modely zemědělské technikyLexion Papírové Království BrnoPapírové Království Brno Nové modely osobních vozidel VB (v Dalších modelech) od Colonela32Nové modely osobních vozidel VB 2006 – Ronoath, V. Zadák, Lukáš Dvořák, PTF Petr Sychra, PM Modely ;-) upravovači, přebarvovači… POZOR - OD ZÍTŘKA PŘÍSTUP POUZE PO ZAPLACENÍ ČLENSKÉHO POPLATKU!!! Oficiálně přidány modely Richibox, momentálně k dispozici prvních 8 modelů,modely Richibox FORUM

Spidibox v sešitu 1:32 Martin Happy – MTX Ayats v Photoshopu LBS systém další čtyři modely: První soutěž – Actros Nepřidáváme nové modely, lepíme ty zveřejněné ;-)

Jeden z posledních Paper Case – 6x Magnum Soutěž Velice povedený kamion Scania v provedení Škoda Motorsport! K narozeninám nové modely od nového autora: FE 342 a F x Renault Saviem Army FE Bus Heuliez GX 117 5x VW Transporter a 4x Zastava 11002x Renault Saviem ArmyBus Heuliez GX 117 5x VW Transporter4x Zastava 1100

1. rok webu Naše stránky už za sebou mají rok historie - proto bych tímto chtěl poděkovat všem lidem, bez kterých by to nešlo, ať už to jsou pravidelní návštěvníci, pomocníci, kritici a samozřejmě v první řadě tvůrci modelů: Ing. arch. Milan Weiner, Ivan Chmela, Michal Kovařík, Stanislav Libiš, Michal Rozínek, Petr Sychra, Vladimír Zadák, František Běhounek, Richi, David Fejgl, Colonel32, Lukáš Dvořák, Marek Dvořák, Martin Tolar, Tomage, Jiří Mohyla, M. Havlín, J. Gajdušek Spida, Ondra Vítek, Hynek a Kamila, Frenkye, Petr Vávra, Pitris, Jirka Vejnar, Stiro, Budulman, Noltha, Behringer69, Vašek a všichni další, jmenovitě neuvedení

Slibované novinky v osobních autech - první čtyři modely série Triple M - VW Golf, Porsche 944, Lancia Delta HF Intergrale a Fiat 126p Maluchsérie Triple M Le6n – postavečky 2007 – 708 / 718 kousků MEGA FDS VÍKEND ZAČÍNÁ - na páteční noc tu máme americké trucky, o které si často píšete - skvělé doplnění původní série Minibox:

3. Kolo soutěže – Koncepty, prototypy Dnes pro vás máme ukázku ze sbírky pana Ašenbryla z Brna, Oktan A další dobrá zpráva - máme dostatek volného místa na modely - od už modely umisťujeme na nový hosting celé nové stránky budou spuštěny později, momentálně jsou ve vývoji). Děkujeme všem, kteří svými příspěvky umožnili takto rychlé vyřešení problémů s místem pro web! Forum na novém hostingu a nové adrese spuštěno! Nová adresa V současnosti největší 1:100 série se opět rozrůstá - další kousky do FDS série: Nový, dlouho očekávaný, Minimodel TATRA 111 Afrika Korps 1943

Mercedes Benz Actros 8x AK od nového autora! Na výběr modelový nebo krabičkový podvozek - model z nové série Bucobox. Určitě vyzkoušejte!

Soutěž 4 Man 1:300 – začátek bláznovství s miniaturami?

2008 Petr K., FIREBOX tištěný sešit č. 1 Lepení modelů bez novinek na webu První větší série bonusů, reedice Soutěž 5. kolo - Autobusy

2009 Rawen Fireboxy 2, 3 Ridermann Soutěž 6. kolo – Stavební stroje

2010 – Méně modelů i autorů, ale kvalitnějších JJM46 – TECHNIK Pohár Minimodelů – Muzeum PČR Praha

Letem světem 2011 – 2015

Prezentace modelů: Modelářské akce, Dvůr Králové, Muzeum Vysoké Mýto, byl zájem i odjinud (Polsko, Slovensko, menší akce) Modely na zakázku: Hasiči Šlapanice, BestDrive, Český Rozhlas, Budovy škol Praha, Hasiči Hřensko – vydáno jako Firebox 8, Hasiči Ústeckého kraje, Darebáček.cz, spousta bonusů a limitek pro DK či web, soukromé úpravy autorů na zakázku, PMHT – Škoda 706 od Schrouba, ?: Modelářské akce, MPMPM, prezentace podobná Vysokému Mýtu, Setkání buď v rámci akce (Ostrava) i s výstavou nebo sami někde opět bez výstavy.