VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ DO DOKUMENTU VY_32_INOVACE_70. Do textového dokumentu lze vkládat obrázky. 1.OBRÁZEK – vlastní (naskenovaný) nebo uložený v PC 2.KLIPART.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_27. What colour is it? VY_32_INOVACE_27.
Advertisements

Rychle hádej - co je to? A B CD EFGH IJKL MNO P Q R S T UV W X.
AnotacePrezentace, která se zabývá kuželem. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci poznají kužel a potřebné vzorce. Speciální vzdělávací.
MS OFFICE - WORD TITULNÍ STRANA A OBSAH Ing. Petr Hanáček
MS OFFICE - WORD ZÁHLAVÍ A ZÁPATÍ Ing. Petr Hanáček
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
MS OFFICE - WORD ŠABLONY Ing. Petr Hanáček
ICT VL Pískovcové útvary ČR 4.R
AnotacePrezentace, která se zabývá kvadratickou funkcí. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci poznají a sestrojí kvadratickou fúnkci.
AnotacePrezentace, která se zabývá výpočtem obsahu trojúhelníka. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci vypočítávají obsah trojúhelníka.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
MS OFFICE - WORD TEXTOVÉ EDITORY Ing. Petr Hanáček
AnotacePrezentace, která se zabývá opakováním znalostí o zlomcích. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci opakují znalosti o zlomcích.
Obvod čtverce a obdélníka ICT2_1/1
Žáci procvičují znalosti o stavbě věty,souhlásek, samohlásek. Autor
AnotacePrezentace, která se zabývá smíšenými čísly. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci převádí smíšená čísla. Speciální vzdělávací.
ROZLOŽENÍ STRÁNKY Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
ILUSTRACE VE WORDU Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
Identifikátor materiálu: EU
AnotacePrezentace, která se zabývá výpočtem úroku AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci vypočítávají úrok. Speciální vzdělávací potřebyNe.
Anotace Žák se seznámí s aplikací MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže spustit aplikaci MS Word Speciální vzdělávací potřeby.
Automatické tvary Mgr. Ludmila Faltýnková EU OPVK ICT2-4/Inf02 Základní škola Olomouc, Heyrovského 33 Určeno pouze pro výuku Žádná část ani celek nesmí.
AnotacePrezentace, která se zabývá porovnáváním zloků se stejným a různým jmenovatelem na číselné ose. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný.
AnotacePrezentace, která se zabývá grafem funkce. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci tvoří grafy. Speciální vzdělávací potřebyNe.
ACCESS ÚVOD DO PROGRAMU - 02 Ing. Jana Horáková IKT MS Office
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Fyzika 6. ročník Fyzikální veličiny Anotace
MS OFFICE - WORD VYTVOŘENÍ TABULKY Ing. Petr Hanáček
Anotace Seznámení nebo opakování tvorby času. – 2.část Autor Mgr. Ladislava Cagášková Jazyk Angličtina Očekávaný výstup Žáci zvládnou vyjádřit „anglický“
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Textový procesor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
ÚPRAVA TABULKY VE WORDU
MS OFFICE - WORD POZADÍ STRÁNKY Ing. Petr Hanáček
Ing. Bohuslava Vitekerová
Sloh - pohádky Hádej pohádku
AnotacePrezentace, která se zabývá násobením a dělením racionálních čísel. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci násobí a dělí zlomky.
Anotace Prezentace, která se zabývá navzájem opačnými čísly. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci rozpoznají opačná čísla. Speciální.
Anotace Žáci zvyšují slovní zásobu, učí se naslouchat krátkému textu a dále jej reprodukovat… AutorMgr. Eva Dvořáková Jazyk Čeština Očekávaný výstup Naslouchat.
AnotacePrezentace, která se zabývá násobením zlomků přirozenými čísly. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci násobí zlomky s přirozenými.
ACCESS SESTAVY Ing. Jana Horáková IKT MS Office
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
AnotacePrezentace, která se zabývá soustavou lineárních rovnic se dvěma neznámými.. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci zapisují.
AnotacePrezentace, která se zabývá opakováním a doplněním znalostí o shodnosti. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci poznají shodnost.
Otázky osobní, sociální zralost Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
TEXTOVÉ OBJEKTY Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
AnotacePrezentace, která se zabývá násobením desetinného čísla číslem přirozeným. AutorPavel Pavlas JazykČeština Očekávaný výstupŽáci vynásobí desetinné.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
AnotacePrezentace, která se zabývá porovnáváním, sčítáním a odčítáním smíšených čísel. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci porovnávají,
česká abeceda obsahuje 42 písmen pořadí písmen nelze měnit
KOMUNIKACE ON-LINE VY_32_INOVACE_63. CHAT komunikace dvou nebo více lidí prostřednictvím komunikační sítě. Textem Zvukem - audiochat Zvukem a obrazem.
AnotacePrezentace, která se zabývá rozšiřováním zlomků. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci rozšiřují zlomky. Speciální vzdělávací.
Anotace Žáci si zvyšují slovní zásobu, učí se soustředěně naslouchat mluvenému textu, reprodukují text, probíhá asociace dle obrázků Autor Mgr. Eva Dvořáková.
Anotace Žáci pomocí návodných hesel hádají název pohádky, relaxační část hodiny sloužící ke změně práce a motivace AutorMgr. Eva Dvořáková JazykČeština.
PROSTŘEDÍ MICROSOFT WORD 2003
ODSTAVEC Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Sčítání a odčítání do zpaměti VY_32_Inovace_01KJ-1
Matematické rozcvičky (písemné násobení) VY_32_Inovace_05KJ-1
RÝSOVÁNÍ KOLMIC A ROVNOBĚŽEK
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Obvod obdélníku VY_32_Inovace_09KJ-1
Transkript prezentace:

VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ DO DOKUMENTU VY_32_INOVACE_70

Do textového dokumentu lze vkládat obrázky. 1.OBRÁZEK – vlastní (naskenovaný) nebo uložený v PC 2.KLIPART – obrázková databáze, která je součástí textového dokumentu 3.TVAR – čáry, geometrické tvary, šipky, hvězdy, popisky… 4.ORGANIZAČNÍ DIAGRAM – předdefinované grafické objekty 1. OBRÁZEK 2. KLIPART 3. TVAR 4. ORGANIZAČNÍ DIAGRAM

VY_32_INOVACE_70 1. OBRÁZEK VLOŽITOBRÁZEKZE SOUBORU

VY_32_INOVACE_70 2. KLIPART VLOŽITOBRÁZEKKLIPART ZADAT NÁZEV OBRÁZKU HLEDEJ MYŠÍ PŘETÁHNOUT VYBRANÝ OBRÁZEK

VY_32_INOVACE_70 3. TVAR VLOŽITOBRÁZEK AUTOMATICKÉ TVARY Čáry Spojovací čáry Základní tvary Plné šipky Vývojové diagramy Další automatické tvary Hvězdy a nápisky Popisky

VY_32_INOVACE_70 Ukázka některých automatických tvarů. ZÁKLADNÍ TVARYPOPISKY

VY_32_INOVACE_70 4. ORGANIZAČNÍ DIAGRAM VLOŽITOBRÁZEK ORAGNIZAČNÍ DIAGRAM

Název materiálu: Anotace:Prezentace je určena k seznámení žáků s možnostmi vkládání obrázků do textového dokumentu. Autor:Ing. Lenka Čekalová Jazyk:čeština Očekávaný výstup: základní vzdělávání – 1. stupeň – Informační a komunikační technologie – 2. období – pracuje s textem a obrázkem v textovém a grafickém editoru Speciální vzdělávací potřeby: - Klíčová slova:obrázek, klipart, automatický tvar, organizační diagram, textový editor Druh učebního materiálu: prezentace Druh interaktivity:výklad Cílová skupina:žák Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání – 1. stupeň – 2. období Typická věková skupina: 10 – 12 Celková velikost:601 kB VY_32_INOVACE_70