Téma prezentace Jméno přednášejícího, funkce

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rusko Polsko Německo Ukrajina Česká republika Slovensko Maďarsko Rumunsko.
Advertisements

Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
Řízení jakosti výrobků ve společnosti TESCOMA s.r.o.
G7, a.s. Litvínov Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Úvodní studie pro Q&X Trading (Technica Solutions)
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Efektivní obchodní portál
Věrnostní program.
Úvodní studie pro Q&X Trading (Tomáš Klinský, Technica Solutions)
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Nově vzniklá firma v oblasti polygrafie  Založena v roce 1997 dvěma společníky  Disponuje ryze českým kapitálem vytvořeným.
AKCENT TISKÁRNA VIMPERK S.R.O. Jan Syrovátka Jiří Hradský.
Svatomartinská konference Trendy a vývoje soutěžního práva 2009 Michal Petr Úřad pro ochranu hospodářské soutěže Ekonomická závislost Stálo 10 let čekání.
O společnosti Založena v roce 1995, ISO 9001 Stabilní pozice v severních a středních Čechách Garance kvality a původu PHM Pobočky – Litvínov, Praha Obrat.
Případová studie internetového projektu Skladuj.cz Praha Tomáš Formánek, Logio.
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Kvalita potravin, příležitost pro české produkty
ŘÍZENÍ RETAILINGOVÉ FIRMY
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
AEV, spol. s r.o. Analýza konkurenčního prostředí společnosti 2012.
Talent marketingových komunikací
Vliv energetické koncepce na obchodníka s energiemi Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
ANECT a.s. – představení společnosti
Analýza odvětví – Kurzy projektového řízení Konkurenti v odvětví - soupeření mezi stávajícími firmami Pavel Netolický Jonáš Petrovský Lukáš Zachoval.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
Cíle přednášky Vymezení trhu z pohledu zákazníků a jejich poptávky
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
1 Ministry of Education, Youth and Sports CZECH REPUBLIC PROGRAM EUREKA – Evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing.Josef.
U&SLUNO a.s., SADOVÁ 28, OSTRAVA | TEL.: | FAX: | České Budějovice, Marta Nováková.
Radioreléové spoje ALCOMA – rychlé spoje
TECHO historie  Český výrobce kancelářského nábytku od roku 1991  Akciová společnost od roku 1998  ISO 9001 certifikace rok 1999  Nejvýznamnější výrobce.
Základní možná schémata pro řízení výroby (množina aproximací grafického znázornění principu) J.Skorkovský, KPH.
Helios Orange Dr. Müller Pharma s.r.o. Prezentace pro společnost
Vybrané manažerské metody: Balanced Scorecard, EFQM
Podnikatelský záměr Název prodejny: Sweet Cupcakes
AMiT, spol. s r.o.. O společnosti 2 Elektronika pro kolejová vozidla a veřejnou dopravu AMiT je společnost s ručením omezeným Vysoce kvalitní výrobky.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Pražská energetika, a. s. Fungování energetických trhů Ohrožení a příležitosti z pohledu PRE Žofín
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Vodíkové aktivity Linde Gas
Behaviorální cílení v kostce Petr Dobroslávek. Značka chce znát své zákazníky. Nic nového. Marketing potřebuje znát svou CS. Nic nového. Internet je část.
KPV/PIS KPV/PIS  Jaroslav Plzák  Lukáš Choulík  Tomáš Kraus Websol s.r.o.
LOGISTIKA LOGISTIKA LOGISTIKA - vychází (z logis, ubytování) znamená původně přechodné ubytování a zásobování vojska - nauka, která se zabývá fyzickými.
Marketingový plán podniku
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
Racionalizace logistických procesů ve vybrané společnosti
Představení společnosti AutoCont CZ a.s.
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Plán obchodního projektu
Transkript prezentace:

Téma prezentace Jméno přednášejícího, funkce

Jsme členem skupiny OVERLACK AG Výše obratu za rok 2013 dle jednotlivých zemí: Germany 259 mil. EUR France, Benelux 68 mil. EUR Hungary, Romania, Serbia, Slovenia 50 mil. EUR Czech Republic, Slovakia 43 mil. EUR Poland, Baltic States 30 mil. EUR Others 7 mil. EUR CELKEM: 457 mil. EUR

EURO-ŠARM V ČÍSLECH Umístění: Česká republika Název společnosti: EURO - Šarm spol. s r.o. Rok založení: 1992 Umístění centrály: Šenov (nedaleko Ostravy) Dceřiná společnost: SLOVCHEMA distribution, s.r.o. Slovensko Obrat v roce 2014: 1,037 mld. Kč Sklady: Plzeň, Slatiňany, Šenov, Sokolov (výroba) Zaměstnanci: 93 Internetové stránky: www.eurosarm.cz, www.persteril.cz

Systém řízení jakosti: Čsn en iso 9001:2009 Systém řízení jakosti: Čsn en iso 9001:2009 Čsn en iso 14001:2005 Certifikát responsible care

NÁŠ VÝROBNÍ PROGRAM V SOKOLOVĚ Řada PERSTERIL® /4%, 15%, 36%/ Kyselina octová Technická kvalita: 60%, 80%, 98% Farmaceutická kvalita 99% Vysoká čistota: čistá 99%, 80% PV Peroxid vodíku Technická kvalita: 30%, 35%, 50%, 59% Speciality: 30% farmaceutický, 35% potravinářský Vysoká čistota: 20%EG, 30% - p.a., PV, VLSI, ULSI

Skladové zázemí a logistika Optimální rozmístění skladů Garantujeme dodání zboží do 3 dnů kdekoliv v ČR (platí u zboží skladem) Software PLANTOUR umožňuje optimalizovat rozvozové trasy objednávek Součástí skladů jsou železniční vlečky

VÝVOJ OBRATU V MIL. KČ ● rosteme se spokojenými dodavateli

Klíčové segmenty zákazníků – z hlediska obratu Zdroj: EURO – Šarm spol. s r.o., 2015

Zákaznická podpora Více než tři tisíce aktivních zákazníků Roční prodej cca 90 000 t chemikálií Unikátní katalog produktů na www.eurosarm.cz Specifikace, bezpečnostní listy a další informace o produktech volně ke stažení Portál pro zákazníky - kompletní, aktuální a přehledně uspořádané informace o svém obchodování s námi REACH Existence REACH pointu na www.eurosarm.cz Zvolený REACH koordinátor Vlastní před-registrace 74 látek

NAŠI DODAVATELÉ Dobrá platební morálka vůči dodavatelům Nákupu se věnují komoditní manažéři, kteří neustále pracují s informacemi typu - volný potenciál, kvalita, cena, konkurence, technologie a trendy Komoditní manažer – odborník na vybranou oblast Rozumí tomu, co nakupuje Dokáže poradit a řešit specifické požadavky a další…

Chcete maximalizovat svůj příjem z rozvíjejícího se trhu? Vyberte si silného, spolehlivého a flexibilního partnera Vyberte si EURO – Šarm spol. s r.o.