KOMUNIKACE ON-LINE VY_32_INOVACE_63. CHAT komunikace dvou nebo více lidí prostřednictvím komunikační sítě. Textem Zvukem - audiochat Zvukem a obrazem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_33 I AM YOU ARE JÁ JSEM TY JSI.
Advertisements

VY_32_INOVACE_38 IT IS ….
VY_32_INOVACE_27. What colour is it? VY_32_INOVACE_27.
VY_32_INOVACE_35 HE IS …… SHE IS …...
Rychle hádej - co je to? A B CD EFGH IJKL MNO P Q R S T UV W X.
Elektronická komunikace
MS OFFICE - WORD TITULNÍ STRANA A OBSAH Ing. Petr Hanáček
MS OFFICE - WORD ZÁHLAVÍ A ZÁPATÍ Ing. Petr Hanáček
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
VY_32_INOVACE_40. A BEAR VY_32_INOVACE_40 AN ELEPHANT.
MS OFFICE - WORD ŠABLONY Ing. Petr Hanáček
AnotacePrezentace, která se zabývá opakováním rotačních těles. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci procvičí rotační tělesa. Speciální.
Elektronická komunikace
Typy elektronické komunikace
Identifikátor materiálu: EU
MS OFFICE - WORD TEXTOVÉ EDITORY Ing. Petr Hanáček
AnotacePrezentace, která se zabývá opakováním znalostí o zlomcích. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci opakují znalosti o zlomcích.
VY_32_INOVACE_23_07 Základní vzdělávání – Jazyk a jazyková komunikace – Anglický jazyk Název materiálu – How many…………? Anotace – Žáci se seznámí se základní.
ANOTACE Šablona: ICT Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Český jazyk a literatura Tematický okruh: Jazyková výchova.
Žáci procvičují znalosti o stavbě věty,souhlásek, samohlásek. Autor
VY_32_INOVACE_23_01 Základní vzdělávání – Jazyk a jazyková komunikace – Anglický jazyk Název materiálu – Animals Anotace – Žáci za pomoci programu budou.
AnotacePrezentace, která se zabývá smíšenými čísly. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci převádí smíšená čísla. Speciální vzdělávací.
Komunikace – internet (chat, skype) Bohumil Bareš.
ROZLOŽENÍ STRÁNKY Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
ILUSTRACE VE WORDU Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
AnotacePrezentace, která se zabývá výpočtem úroku AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci vypočítávají úrok. Speciální vzdělávací potřebyNe.
AnotacePrezentace, která se zabývá porovnáváním zloků se stejným a různým jmenovatelem na číselné ose. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný.
ANOTACE ANOTACE Šablona: ICT Šablona: ICT Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací.
AnotacePrezentace, která se zabývá grafem funkce. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci tvoří grafy. Speciální vzdělávací potřebyNe.
Vzájemná poloha dvou kružnic
Fyzika 6. ročník Fyzikální veličiny Anotace
MS OFFICE - WORD VYTVOŘENÍ TABULKY Ing. Petr Hanáček
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
ÚPRAVA TABULKY VE WORDU
MS OFFICE - WORD POZADÍ STRÁNKY Ing. Petr Hanáček
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Multimediální elektronická komunikace
AnotacePrezentace, která se zabývá násobením a dělením racionálních čísel. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci násobí a dělí zlomky.
Anotace Žáci zvyšují slovní zásobu, učí se naslouchat krátkému textu a dále jej reprodukovat… AutorMgr. Eva Dvořáková Jazyk Čeština Očekávaný výstup Naslouchat.
AnotacePrezentace, která se zabývá násobením zlomků přirozenými čísly. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci násobí zlomky s přirozenými.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Otázky osobní, sociální zralost Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec.
TEXTOVÉ OBJEKTY Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
ANOTACE Šablona: ICT Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Český jazyk a literatura Tematický okruh: Jazyková výchova.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
AnotacePrezentace, která se zabývá násobením desetinného čísla číslem přirozeným. AutorPavel Pavlas JazykČeština Očekávaný výstupŽáci vynásobí desetinné.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
AnotacePrezentace, která se zabývá porovnáváním, sčítáním a odčítáním smíšených čísel. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci porovnávají,
AnotacePrezentace, která se zabývá porovnáváním, sčítáním a odčítáním smíšených čísel. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci porovnávají,
AnotacePrezentace, která se zabývá úvodem do čtyřúhelníků. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci rozpoznají čtyřúhelníky. Speciální.
česká abeceda obsahuje 42 písmen pořadí písmen nelze měnit
AnotacePrezentace, která se zabývá rozšiřováním zlomků. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci rozšiřují zlomky. Speciální vzdělávací.
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ DO DOKUMENTU VY_32_INOVACE_70. Do textového dokumentu lze vkládat obrázky. 1.OBRÁZEK – vlastní (naskenovaný) nebo uložený v PC 2.KLIPART.
IdentifikátorVY_32_INOVACE_vaše číslo AnotaceŽák se seznámí s početními výrazy a s výrazy s proměnnou AutorJMÉNO PŘÍJMENÍ, Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem.
AnotacePrezentace, která se zabývá racionálními čísly-zlomky. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci využívají znalostí se zlomky u.
Anotace Žáci si zvyšují slovní zásobu, učí se soustředěně naslouchat mluvenému textu, reprodukují text, probíhá asociace dle obrázků Autor Mgr. Eva Dvořáková.
Anotace Žáci pomocí návodných hesel hádají název pohádky, relaxační část hodiny sloužící ke změně práce a motivace AutorMgr. Eva Dvořáková JazykČeština.
PROSTŘEDÍ MICROSOFT WORD 2003
ODSTAVEC Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
Anotace Prezentace pro žáky k finanční gramotnosti, seznámení se s bezhotovostním platebním stykem AutorHolomková Lenka JazykČeština Očekávaný výstup Vyjasnění.
AnotacePrezentace, která se zabývá dělením dvou zlomků. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci dělí zlomky. Speciální vzdělávací potřebyNe.
AnotacePrezentace pro žáky k finanční gramotnosti, seznámení s podobou měny EURO AutorHolomková Lenka JazykČeština Očekávaný výstup Vyjasnění pojmů k finanční.
Co je to skype ? je peer-to-peer program, umožňuje provozovat Instant messaging, internetovou telefonii(VoIP), videohovory a přenos souborů instalace.
Anotace Prezentace pro žáky k finanční gramotnosti, seznámení s podobou českých mincí Autor Čekalová Sylva Jazyk Čeština Očekávaný výstup Vyjasnění pojmů.
Sčítání a odčítání do zpaměti VY_32_Inovace_01KJ-1
Matematické rozcvičky (písemné násobení) VY_32_Inovace_05KJ-1
RÝSOVÁNÍ KOLMIC A ROVNOBĚŽEK
VY_32_INOVACE_38 IT IS ….
SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

KOMUNIKACE ON-LINE VY_32_INOVACE_63

CHAT komunikace dvou nebo více lidí prostřednictvím komunikační sítě. Textem Zvukem - audiochat Zvukem a obrazem - videochat I´m a girl. VY_32_INOVACE_63

VÝHODY CHATOVÁNÍ Rychlost – probíhá okamžitě Zdarma – žádné poplatky VYBAVENÍ Počítač připojený k internetu Zvuková karta, mikrofon, sluchátka, webová kamera – pro případ přenosu obrazu Program – např. ICQ, SKYPE Registrace v chatovací síti VY_32_INOVACE_63

SKYPE Zahájit volání Zahájit videohovor Chat Uživatel on-line Uživatel off-line VY_32_INOVACE_63

ICQ Seznam kontaktů Kanály přátel Příchozí oznámení SMS Vidoekonverzace Hlasová konverzace Zahájit konverzaci VY_32_INOVACE_63

NEZAPOMEŇ NA ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI PŘI ELEKTRONICKÉ KOMUNIKACI DŮLEŽITÉ VY_32_INOVACE_63

Citace obrazového materiálu: Snímek 2 Sluchátka[cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW:. Chlapec[cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW:. VY_32_INOVACE_63

Název materiálu: Anotace:Prezentace je určena k základnímu seznámení s on-line komunikací pomocí internetu. Autor:Ing. Lenka Čekalová Jazyk:čeština Očekávaný výstup: základní vzdělávání – 1. stupeň – Informační a komunikační technologie – 2. období – komunikuje pomocí internetu či jiných běžných komunikačních zařízení Speciální vzdělávací potřeby: - Klíčová slova:on-line komunikace, internet, Skype, ICQ, chat Druh učebního materiálu: prezentace Druh interaktivity:výklad Cílová skupina:žák Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání – 1. stupeň – 2. období Typická věková skupina: 10 – 12 Celková velikost:406 kB VY_32_INOVACE_63