Ročník:3./4. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Advertisements

Strukturované učení PROJEKT EU
CATERING.
Informační systém hotelu
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Didaktické prostředky
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_219.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
Osnova kurzu – modulu A3 PŘÍPRAVA PROJEKTU
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ PŘÍPRAVA A ÚPRAVA SLAVNOSTNÍ TABULE
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_576 Ročník: 1. Vzdělávací obor: L/51 Podnikání Téma: Odpisy-degresivní způsob.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_578 Ročník: 1. Vzdělávací obor: L/51 Podnikání Téma: Odpisy-souvislé příklady.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_379 Ročník: 2.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Výhody modulu POS Jméno autora:Jaroslav.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_565 Ročník: 1. Vzdělávací obor: L/51 Podnikání Téma: Skladní karta zásob-příklad.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_135
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW POS pracovní postup Jméno.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_361 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_362 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_134
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_385 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_365
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_614 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Výsledkové účty – souvislý.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_367 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_391 Ročník: 1.
Ro č ník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kucha ř - č íšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Praktická část kalkulace.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Ro č ník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list sklad.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_393 Ročník: 1.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list rezervace.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_566 Ročník: 1. Vzdělávací obor: L/51 Téma: Skladní karta zásob-příklad Jméno autora:
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_619 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Souvislý příklad na zaúčtování.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Obsah modul REC Jméno autora:Jaroslav.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_618 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Souvislý příklad na zaúčtování.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list kalkulace.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_394 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_124
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_390 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_388 Ročník: 1.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_602 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Změny rozvahových položek.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_617 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Souvislý příklad na zaúčtování.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Šablona:III/2Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_TOS_404 Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Barmanství Téma:Druhy.
MĚSTO ROŽNOV POD RADHOŠTĚM NÁVRH ZMĚNY FINANCOVÁNÍ PROVOZU ŠKOL (PO)  důvody  cíle  záměry  způsoby provedení.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Řízení investičních projektů DSZ DÚR DS ZBV RS DVZ DSP Systém Aspe.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_HOSTINY_OBJEDNAVKA_HOSTIN_PREZENTACE_05 Název školyStřední škola služeb,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_BANKETNI_MENU_PREZENTACE_12 Název školyStřední škola služeb,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_RAUT-1_PREZENTACE_13 Název školyStřední škola služeb, obchodu.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Didaktické prostředky
RAUT II. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
RAUT III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Kalkulační systém a jeho využití v řízení
ROZDĚLENÍ HOSTIN Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Kalkulace ceny zájezdu
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb
Trasování a sestavení programu zájezdu
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_139
Kalkulační systém a jeho využití v řízení
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_392 Ročník: 1.
Název projektu: ICT ve výuce
CENTRALIZACE ÚSTAVNÍ LÉKÁRNY V PODMÍNKÁCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB
Transkript prezentace:

Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – seznámení s modulem pro tvorbu banketingu – náležitosti a postup zpracování ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_HOP_122

BANKETING Tvorba podkladů pro společenské akce

Proč použít modul banketing Rychlá orientace v obsazenosti prostor Aktuální přehled o rozložení sálů Jednoduché vkládání požadavků Dosažení tvorby uceleného dokladu Formulář vhodný pro komunikaci s klientem Tvorba kalkulace pro gastro a ostatní služby Propojenost s celím systémem

Rezervace prostor Možná rezervace dle časové návaznosti mezi akcemi Možnost dělení prostor dle potřeb klienta Volba různých časových pásem s růzností ceny Přímé vložení požadavku na stolovou úpravu Konkretizace požadavků na technické vybavení

Vkládání požadavků na uspořádání Při sestavování podkladu konkretizujeme uspořádání stolů a židlí. -Školní -Divadelní -Stolové dle požadavku -Kruhové -Restaurační

Dopracovaný doklad Hotový upřesněný doklad slouží k finální komunikaci - mezi klientem ke korektuře - mezi zainteresovaným úsekem - mezi subdodavatelem

Příprava kalkulace gastro služeb Konkretizace pomocí popisu / zkratky / - oběd, večeře, raut, coffebreak atd. Upřesnění času požadované služby a datum Upřesnění počtu osob Uvedení speciálních požadavků

Konkrétní skladba Minimalizace rizik neúspěchu - pestrost skladby - dostatečná rezerva cca 20% - zhodnocení skladby hostů - jednoduchost servisu a přípravy - korektura klientem a i personálem

MARŽE Co vše musíme zhodnotit při stanovení finální ceny – pro dosažení optimální marže - vstupní náklady - počet osob - cena / osoba - požadovaný sortiment - potřebný počet personálu - cenu subdodavatelů

Co uděláme – Váš úkol kontrolní samostatná práce Sestavte raut pro 100 osob Dodržte prodejní cenu 500,- Kč / osoba Stanovená marže 350% / pozor na vstupní náklady Zařaďte i teplý sortiment a welcome drink Pronájem a květiny dle Vašeho úsudku

zdroje =FyxZeDsh9AqAfM:&imgrefurl= =FyxZeDsh9AqAfM:&imgrefurl= m=isch&tbnid=2DxBOOohyD-6GM:&imgrefurl= m=isch&tbnid=2DxBOOohyD-6GM:&imgrefurl= m=isch&tbnid=Umnp24u_8nfDeM:&imgrefurl= m=isch&tbnid=Umnp24u_8nfDeM:&imgrefurl= rl= rl= :&imgrefurl= :&imgrefurl= bnid=WkwQSZUUQnScZM:&imgrefurl= bnid=WkwQSZUUQnScZM:&imgrefurl= psrovnani.cz/energie&imgurl= psrovnani.cz/energie&imgurl= mgrefurl= mgrefurl= mgrefurl= mgrefurl= p://sluzby-remesla.megainzerce.cz/pujcky-uvery/potrebujete-pujcit-penize-do-24-hodin htm&imgurl= p://sluzby-remesla.megainzerce.cz/pujcky-uvery/potrebujete-pujcit-penize-do-24-hodin htm&imgurl= xM:&imgrefurl= xM:&imgrefurl=