Polish Cuisine Štěpán Maškarinec. Bigos Bigos – Ingredients 1,5 kg sauerkraut 1 kg cabbage 1 – 1,5 kg meat 0,2 kg sausage 0,3 kg smoked meat.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
FILIPÍNY & PALAU VRAKOVÝ SPECIÁL PODZIM 2013.
Advertisements

Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.10 Název pro školu:
Jídlo e Anotace: Žáci si v prezentaci osvojí a opakují výrazy týkající se jídla. Výrazy si mohou procvičit dle zadání v prezentaci. Vzdělávací oblast:
HOW MUCH CHEESE HAVE YOU GOT? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Základní škola Rosice, okres Chrudim Rosice 97, Rosice; IČO: ; tel.: ; Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Practice Vocabulary and your MEMORY and your MEMORY.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE_05B4 AutorMgr. Daniela Běčáková Období vytvořeníříjen 2012.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Zdravotnický asistent, třetí a čtvrtý ročník Food and cooking Autoři: Mgr. Přemysl Kozmík, Mgr. Jitka Skopalová SZŠ a VOŠZ Zlín Zdravotnický asistent,
In the grocery Autor: Mgr. Alžběta Fojtů Předmět Inovace výuky na Gymnáziu Otrokovice formou DUMů CZ.1.07/1.5.00/
Alcoholic drinks 1. ročník – Kuchař, číšník Skočovská Vlasta, číslo 292 „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Polsko
Člověk a jeho svět, 2. ročník
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Helena Zikmundová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Komunikace Pizza VY_22_INOVACE_01 Sada 2 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracovala:
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: SIMONA ŠTRANCOVÁ, DIS. NÁZEV: VY_32_INOVACE_678_STUPŇOVÁNÍ_PŘÍDAVNÝCH_JMEN_KRÁTKÁ.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Restaurant, cooking – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
National cuisine Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Renata Vondráková.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
FOOD – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
CZECH REPUBLIC. Jaroslav Seifert ( ) Nobel prize laureate for literature Jaroslav Heyrovský ( ) Nobel prize laureate for polarography.
Austria Country and food. Typical food schnitzel Stew.
Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Mgr. Pavla Šrubařová AUTOR: Mgr. Pavla Šrubařová VY_22_INOVACE_AKON_21_May_Day.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Food - collocation Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-26 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ27 Název školySPŠ a.
Digitální učební materiál Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ12 Název školy SPŠ a.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Digitální učební materiál Digitální učební materiál Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ20.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ29 Název školy SPŠ a.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ22 Název školySPŠ a.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ36 Název školy SPŠ a.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ24 Název školy SPŠ a.
G Traditional cooking vs. Fast food Adam Hlavatý Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. Food and meals Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastAngličtina:
© Sportovní gymnázium Dany a Emila Zátopkových Ostrava VY_32_INOVACE_GLUMBIKOVA:VOCAB.10 ACTIVATOR VOCABULARY – TOPIC 5- FOOD.
Typical Czech dishes Drápalová Tereza, Kuklová Klára, Havlíková Veronika, Dubová Veronika Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Nabídka pro SPOLEČNOST :
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Interaktivní procvičování anglických Slovíček – ovoce a zelenina
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
1 ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Cooking and restaurants
Kamila Jurčeková a Nela Balcárková
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Mgr. Jaroslava Majlišová Název prezentace: (DUMu) TOPIC: Meals
AUTOR: Mgr. Ilona Jurčeková NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_AJ_20
FOOD AND MEALS - GEOGRAPHY
Název školy: Základní škola, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_Potraviny Anglický.
HOW MUCH CHEESE HAVE YOU GOT?
ZDRAVÍ – OVOCE, ZELENINA
WILD ANIMALS.
British Typical Meals and Meal Times
Czech cuisine Mgr. Zdislava Šmídová.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
National symbols Mgr. Zuzana Hnátová.
Animals - Exotic animals
Meal AND DRINKS Stay healthy!.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Název školy: Základní a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr
Převody jednotek hmotnosti
Creamy Cheese Vegetable Pasta Red Lentil & Tomato & Herb Pasta
Transkript prezentace:

Polish Cuisine Štěpán Maškarinec

Bigos

Bigos – Ingredients 1,5 kg sauerkraut 1 kg cabbage 1 – 1,5 kg meat 0,2 kg sausage 0,3 kg smoked meat

Bigos – Ingredients 1 l stock 10 dried plums 1 fistful dried mushrooms 4 big onion 0,2 l wine

Bigos – Ingredients 1 tbsp tomato sauce 4 bay leaves 8 juniper 2 tbsp lard

Reference zeli-bez-vitaminu-i-takove-se-da-koupit.html online.cz/uzenamasa/uzenakrkovicebezkosticca1k g%5B1320%5D?ItemIdx=1

a4f74609ada3208d290d13c3aaa3bd59/images/CI MG6637.jpg?ver=3

zdravi/206883/?foto=3 /logo.gif