Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ 1.6. 2015 Shrnutí  Jedná se o velmi rozsáhlou a pozitivní změnu v celé produktové nabídce  Změny POV/ BLACKBOX.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití služby O2 Car Control v praxi operativního leasingu
Advertisements

POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
Pojištění firemní flotily
Finanční produkty určené k ukládání peněz
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
TISKOVÁ KONFERENCE Naše auto 1.
Pojištění krátkodobých pohledávek se splatností do dvou let Mezinárodní strojírenský veletrh Brno
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Životní pojištění AMCICO AIG Life 2008
Pojištění vozových parků
Podzimní kampaň 2014 FLOTILOVÉ POJIŠTĚNÍ Praha- Pankrác
Daňová reforma - reformní novela 2013 JUDr. Radim Boháč, Ph.D
Vyplatí se (více) pracovat? Jan Pavel MF, oddělení Koordinace hospodářských politik Smilovice – květen 2005.
PODZIMNÍ KAMPAŇ GENERALI POJIŠTĚNÍ MOTOROVÝCH VOZIDEL
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Příklady OPH – P7, P8 Závazky (obecná část). Vznik závazků. Zánik závazků.
Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti
Vymáhání pohledávek.
PŘEDSTAVENÍ SATUM CZECH
Tomáš Rozsypal, A09N0169P, obor Finanční informatika a statistika.
2 OBSAH 2 1HISTORIE SPOLEČNOSTI 2HLAVNÍ ČINNOSTI SPOLEČNOSTI 3CENTRÁLNÍ PNEUSERVIS ( CP )  Minulost  Správa pneumatik  Nákup pneumatik  Činnosti středisek.
Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti
Číslo materiáluVY_62_INOVACE_EKO_4S_RE_33_05 NázevPojišťovnictví Druh učebního materiálu Prezentace PředmětEkonomika Ročník4 Tématický celekPojišťovnictví.
1 UNIQA slaví 15. výročí působení v ČR Slavíme narozeniny ! Ale dárky dostanete Vy a Vaši klienti !
ÚVOD DO POJIŠTĚNÍ 5 POJISTNÉ PLNĚNÍ (NÁHRADY). POJISTNÉ PLNĚNÍ DEF: náhrada, kterou poskytne/zaplatí (v určité podobě/výši a čase) pojistník pojištěnému.
Číslo materiáluVY_62_INOVACE_EKO_4S_RE_32_13 NázevZajištění Druh učebního materiálu Prezentace PředmětEkonomika Ročník4 Tématický celekFinanční gramotnost.
Změny Tarifu PID od ROPID – Regionální organizátor Pražské integrované dopravy.
Komerční pojišťovna.
Příklady OPH – P7, P8 Závazky (obecná část). Vznik závazků. Zánik závazků.
EGAP – ZÁKLADNÍ PILÍŘ STÁTNÍ PODPORY EXPORTU XIV. Exportní fórum Jan Procházka.
MAS Nad Prahou Iva Cucová, starostka Baště
Produktové úpravy – jaro 2015
T- 5 Marketingový mix v pojišťovnictví. Pojistný produkt.
ÚVOD DO POJIŠTĚNÍ 6 POJISTNĚ TECHNICKÉ REZERVY. POJEM PTR Pojistně technické rezervy je terminus technicus pro peníze, o kterých pojistitel (pojišťovna)
ÚVOD DO POJIŠTĚNÍ 5 POJISTNÉ PLNĚNÍ (NÁHRADY). POJISTNÉ PLNĚNÍ DEF: náhrada, kterou poskytne/zaplatí (v určité podobě/výši a čase) pojistitel pojistníkovi.
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015 S platností od vám přinášíme další vlnu novinek Hypotéka pro cizince:  pro získání hypotečního úvěru u ČS pro cizince.
Pojištění odpovědnosti 2015 Ing. Olga Hebká Pojištění občanské odpovědnosti 2.Pojištění odpovědnosti zaměstnance.
Připravil: „Balíček“ pojištění kochleárního implantátu Připravil: Ing. Lucie Kobrová Obrázek možno vyměnit za tematický! Smazat a vložit jiný.
Havarijní pojištění motorových vozidel Doplňková pojištění, kritéria pro výběr pojišťovny a vývoj trhu s havarijním pojištěním.
Deregulace nájemného v bytech RPG Deregulace nájemného v bytech RPG.
Problematika zabezpečení a vyhledávání motorových vozidel ve vazbě na oblast pojišťovnictví © Ivo Macek 2006.
1 Naše Odpovědnost pojištění odpovědnosti občanů a zaměstnanců 1.14 Masarykovo náměstí 1458, Pardubice.
Pojištění nemovitostí, pojištění movitých věcí, doplňková připojištění a kritéria pro výběr pojišťovny Jan Svoboda, Radka Čermáková.
Srovnání zdanění podílů na zisku a OSVČ a mzdy. Porovnání varianty: zisk nechám ve firmě 1 mil. Kč, zdaním a vyplatím si ho jako podíl na zisku nebo 1.
Pojištění odpovědnosti za škodu při výkonu povolání a zájmové činnosti Soňa Jarošová Lukáš Klemensevič.
POJIŠTĚNÍ MOTOROVÝC H VOZIDEL březen OBSAH.
Cestovní náklady podnikatele. Paušální cestovní výdaje  Podnikatel si může do nákladů započítat paušální odpočet 5000 Kč/měs. na jedno firemní vozidlo.
Havarijní pojištění motorových vozidel Veronika Bučková Romana Slováčková.
Následky nehod osobních automobilů ve vazbě na jejich věk a roční proběh km (počty nehod a usmrcených osob při nehodách osobních automobilů) (vývoj za.
Novinky v oblasti pojištění motorových vozidel. 28. září 2016 Novinky v pojištění motorových vozidel / Zdobina 2 Obsah prezentace Poradce č. 2,
Bankopojištění (bank-assurance) Markéta Suchomelová.
Vysoká škola technická a ekonomická Bakalářská práce Daňové a odvodové zatížení podnikatelů ČR Autor: Radka Přibylová Vedoucí práce : Ing. Marta Hortová.
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti
Finanční část. Seminář pro žadatele, výzvy Předaplikační výzkum a Předaplikační výzkum pro ITI.
Allianz pojišťovna, a. s. Novinky MBI.
Active Life Rychlé představení… Rizikové životní pojištění
Železniční doprava pro kraje Praha, 28. listopadu 2016
Pojištění odpovědnosti za škodu při výkonu povolání a zájmové činnosti
K.O. kriteria Pojištění občanského majetku
Důchodové pojištění a jeho produktové modifikace
Komerční pojišťovna.
Seminář – změny rámcové pojistné smlouvy „ pojištění v rámci projektu SČMBD“ Vždy ve Vašem zájmu.
SERVISNÍ SMLOUVY DRIVE. PROGRAM Nabídka servisních smluv Drive Podmínky pro uzavření smlouvy Asistenční služby (běžné x rozšířené) Platnost servisní smlouvy.
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015
Finanční situace systému veřejného zdravotního pojištění a úhrady zdravotní péče v roce 2009 Praha, 20. listopadu 2008.
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
ZJEDNODUŠENÍ UKONČOVÁNÍ SMLUV O STAVEBNÍM SPOŘENÍ
Transkript prezentace:

Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Shrnutí  Jedná se o velmi rozsáhlou a pozitivní změnu v celé produktové nabídce  Změny POV/ BLACKBOX  Změny POV  Změny KASKO  Zjednodušení problematiky připojištění doplňků  Změny SafeLine  Značková pojištění

Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Změny POV/ BLACKBOX  Snížení pojistného POV v průměru o cca 10%  Stabilní klient - výhodnější pojistné  Vysoký BONUS a bezeškodní historie – výhodnější pojistné  Koeficient BLACKBOX se v AiV nezobrazuje, je zahrnut do základního pojistného

Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Změny v POV – slevy 1.Výše slevy za Pojistník = Vlastník 15% + k tomu 2.Výše slevy za Zkušenost nově dvě úrovně *** buď:  Pojistník = Vlastník  Nula škod za poslední dva roky 15% nebo:  Pojistník = Vlastník  Nula škod za poslední dva roky 25%  Vozidlo vlastní více než rok  Zrušena časově omezená sleva na 1. rok

Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Změny v KASKO - slevy  Zvýšena OBCHODNÍ SLEVA na 20%  Struktura další slevy Výše slevy za Pojistník = Vlastník 15% + k tomu Výše slevy za Zkušenost 15% Pojistník = Vlastník Nula škod za poslední dva roky

Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Změny v KASKO  KASKO MAX 12 – lze sjednat i pro ojeté vozy /výjimka/  Možnost snížení PČ u KASKO MAX 12/36, SUPER 12/36 a KOMFORT po uplynutí zvolené doby GAPu  Doplňkové produkty u KASKO MAX 12/36 a SUPER 12/36 již nejsou zdarma součástí těchto produktů – nutno připojistit  Nadále již nebude možné likvidovat škody na sklech, ráfcích a pneumatikách bez vazby na jiné poškození  Zrušeno KASKO MAX 24  Zrušena časově omezená sleva na 1. rok

Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Zjednodušení problematiky připojištění doplňků  Všechny doplňky jsou shodně připojišťovány  Asistence Komfort  Skla  Ráfky + Pneu  Sedadla  Zavazadla  Náhradní vozidlo  Doplňky je možné ponechat připojištěné při změně KASKO  Doplňky je možné ponechat připojištěné při zrušení KASKO  Doplňky u KOMFORT MAX 12/3650% SLEVA SUPER 12/36

Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Změny SafeLine  Aktuálně tři varianty SL EASY NOVÝ PRODUKT RENT+ SECURITY  Zrušena Závazková smlouva, demontáž a vracení telematické jednotky  Náhrada Klientským kuponem a Deaktivačním poplatkem, který vychází ze základního ročního pojistnéhoEASY 2.140,-Kč RENT ,-Kč, SECURITY6.100,-Kč Výpočet poplatku je popsán ve VPP (k výročí 0,- Kč, jinak poměrná část)  Zrušena varianta RENT  SL k leasingu/úvěru - souběžná smlouva (nově bude záložka pro SafeLine v AiV)

Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Změny SafeLine  EASY  Stejné funkce jako RENT+ /pouze není B-call tlačítko/  Nárazové čidlo integrované v jednotce zvládne klient sám Jednoduchá montážnic se nerozebírá umístěno na baterii vozu  Prioritně určen k POV na ojetá vozidla  Aktivace992,- Kč + roční pojistné 1490,- Kč  Není sleva za ujeté km  Není sleva za zabezpečení

Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Změny SafeLine  RENT+ pro NOVÁ vozidla (při SUPER 12/36 a KOMFORT) 1. rok ZDARMA, následné pojistné 990,- Kč/rok Pro HYUNDAI ix35, i40, RENAULT KADJAR a všechny modely MITSUBISHI je ZDARMA po celou dobu pojištění  RENT+ pro OJETÁ vozidla (při KASKO KOMFORT) Variabilní pojistné vázáno na výši KASKO dle již dříve platných podmínek ( ,- Kč/rok)  Nově je zobrazována výše pojistného 3.900,- Kč/rok před započtením dotace

Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Značková pojištění  HYUNDAI POJIŠTĚNÍ Stále tři produkty – KOMPLET (2,99%),KLASIK, SUPER Nově nutno připojistit Ráfky a Pneu SL RENT+ pro KOMPLET a SUPER 1.rok ZDARMA/ 990,-Kč další roky SL RENT+ pro ix 35 a i 40 ZDARMA po celou dobu POZOR již dříve zavedena nutnost připojistit skla!!  RCI POJIŠTĚNÍ (RENAULT,DACIA,NISSAN) Nahrazeno produkty KASKO KOMPLET/ MAX Platí sjednaná spoluúčast v autorizovaném servisu – jinde dvojnásobek

Aktualizace produktové nabídky AUTOPOJIŠTĚNÍ Závěr Pro všechny návrhy s počátkem pojištění od jsou platné nové VPP a DPP.