Přechod snímků automaticky Zapni zvuk hudba Billyho Vaughna Wonderland by night vytvořeno v PowerPoint 2007.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nicola Tesla století.
Advertisements

Život Ferdy Mravence.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_593_VyOv8 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Výchova k občanství.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Jan Jakub Hartmann Alegorie vody
E C C E H O M O ABRAHA M BLOEMAERT * Gorinchem Utrecht 1651.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Soustava zařízení, kterými se obraz přeměňuje na elektrický obrazový signál.
VÝTVARNÉ TECHNIKY Temperová malba Základní škola Sedmikráska, o.p.s.
Malování Windows Název materiálu: VY_INOVACE_xxx_malovani
Patří k nejvýznamnějším poutním místům Itálie. Zasloužil se o to místní rodák Giovanni Battista Bernardone syn bohatého kupce. ASSISI Itálie Neklikej.
AHOJ! CHTĚL BYCH SE VÁM PŘEDSTAVIT…
POSTIMPRESIONISMUS VY_52_INOVACE_DEK_39.
Obchodní akademie a Střední odborná škola,
TÉMA: R.B: Se narodil v roce 1584 a zemřel v roce 1665, zemřel v 81 letech, to byl na tu dobu vysoký věk. G.R: Narodil se v roce 1590 a zemřel v roce.
ČESKÁ REPUBLIKA Můj erb Základní škola Sedmikráska, o.p.s.
Jindřich Otipka akademický malíř
Figurální malba pomocí projekce
ZŠ Benešov, Jiráskova 888 Společná setkání nad výtvarnými díly 3
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
Abstraktní expresionismus
VY_52_INOVACE_DEK_58 POP-ART
VY_52_INOVACE_DEK_34 Impresionismus
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
Postimpresionismus - Gogh Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G
Každý den jsme trochu starší…
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Moderní učitel.
Technologie.
Vojtěch Hynais.
Malba akrylovými barvami
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Zuzana Ságlová a její výstava
Zapni si zvuk Proč podporovat mír Každý, kdo tvrdí že vede válku pro zachování demokracie je velký lhář a podvodník.
Foto: El Calafate, Argentina Automatická zvuková Slide Show.
Itálie -bylo schopno pojmout sedících diváků a bylo užíváno ke gladiátorským zápasům a veřejným podívaným.gladiátorským -V Koloseu se dokonce mohly.
1. Noc v širý už padá kraj a slunce v mraků dál zapadlo zvečera, A hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra, a hvězdný padá třpyt, že šťastni.
Rembrandt (Rembrandt Harmenszoon van Rijn )
Zemřel nečekaně v předvečer svých osmdesátých narozenin..
P O U T N Í K malíř, restaurátor narozen 1955 v Brně studia : 1971 – 1975 Střední uměleckoprůmyslová škola v Uherském Hradišti 1975 – 1980 Akademie.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.06 Téma: PowerPoint.
Paul Cézanne MgA. Lukáš Psík
Animace Příběh vítězství Strom života
Nela Sováková, Johana Černá
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Michaela Nová. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Název projektu: Zlepšujeme a vzděláváme Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
:38:44 Tohle by mohly být obrazy z jiné planety či pro sci-fi film. Ale ve skutečnosti to je úžasný fenomén vytvořený nehodou uprostřed.
Vážná (artificiální) hudba 20. století 1. část. Vážná (artificiální) hudba 20. století Název školy: Základní škola Francova Lhota Autor: Mgr. Lada Martinková.
Název školyZákladní škola a mateřská škola Libchavy Název a číslo projektu EU peníze pro ZŠ Libchavy CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivityIII/2.
NázevJan Amos Komenský AnotaceVýklad nové látky AutorMgr. Zuzana Šmerdová Očekávaný výstupŽák zná základní údaje z tohoto období Speciální vzdělávací potřeby.
Jak to všechno začalo?. Začalo to v roce 2011 s původní myšlenkou: „Budou to jen takové odlehčené lekce malování, nic složitého, jen prázdninová zábava“
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_ČESKÝ_JAZYK_A_LITERATURA TEMA: Česká literatura 2. poloviny 20. století.
Televize v konzumaci médií suverénně vede
Bar ve Folies-Bergères – Obraz životního stylu podle Édouarda Maneta
Keith Haring Název školy Základní škola a mateřská škola Libchavy
Alfredo Rodríguez, Malíř narozený v Tepicu v Mexiku v roce 1954
  Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Umění a kultura, výtvarná výchova, Body-art Autor: Mgr. Olga Pasovská.
Apollo a Marsyas Tizian
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
ZÁTIŠÍ PODLE PAULA CÉZANNA
  Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Využití ICT, výtvarná výchova, Akční malba Autor: Mgr. Olga Pasovská Název.
Malba Martina Lietavcová.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Každý den jsme trochu starší…
Transkript prezentace:

Přechod snímků automaticky Zapni zvuk hudba Billyho Vaughna Wonderland by night vytvořeno v PowerPoint 2007

Narodil se 29. října 1942, zemřel ve věku 52 let 4. července Byl americký malíř. Proslul jako popularizátor malování v televizním seriálu „Joy of Painting“, který běžel v americké televizi po dobu dvanácti let a stále se objevuje v reprízách i na jiných televizních stanicích i mimo Ameriku. Svoji životní karieru začal u v letectvu americké armády na Floridě. Po jeho přeložení na základnu Lincoln AFB poprvé uviděl sníh a hory které ho tak učarovaly, že v další jeho tvorbě se staly stálým námětem. Vytvořil si svojí svéráznou malířskou techniku, aby mohl tvořit rychle ke komerčním účelům a mohl odejít z armády, kde vojenský život mu nevyhovoval. Svojí malbou a vystupováním v televizním programu, kde přímo před kamerami maloval a učil diváky své malířské technice, dokázal si vydělat více prostředků než v armádě. Jeho malířská technika byla práce s mokrými barvami, nečekal na její zaschnutí, ale vrstvil barvy za mokra na sebe a k tomu používal velmi svérázných způsobů a přípravků jako jsou nože, prsty, špachtle, kartáče či štětce určené pro jiné účely než malování obrazů. Tímto způsobem byl schopen v několika minutách vytvořit oblohu, stromy, vodu, sníh, mraky a keře. Věnoval se malování krajiny kde žil, to je Aljašky. Při dotazu diváků proč maluje to co maluje řekl: „Svými obrazy vytvářím svět takový, v jakém bych chtěl žít a být šťasten“.

Bob Ross v televizním studiu Jeho stojan a náčiní Ním nejpoužívanější náčiní k malbě

Krásná krajina Aljašky

Jakou krajinu malujete? „Maluji takou krajinu, která se mě líbí a ve které bych mohl být šťasten“.

Obrázky byly použité s dostupných internetových stránek dedekBK 2010