Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Správní právo Pojem správního práva.
Advertisements

Organisation for Economic Cooperation and Development OECD iLibrary.
Samospráva venkovských obcí v komplexu veřejné správy.
Centrální elektronická podatelna a úřední deska Městský rok informatiky.
PORTÁL ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ
Informatizace veřejných knihoven Internet a veřejné knihovny jako informační centra měst a obcí PhDr. Ivana Štrossová Okresní knihovna Havlíčkův Brod.
Projekty PHARE v gesci odboru informatizace veřejné správy Ministerstva vnitra ČR PHARE 97 informační a komunikační systémy VS přednáší Ing. Tomáš Holenda.
Statistika RF, výroční zpráva, kontrola plnění RF Vít RICHTER Národní knihovna ČR 23. dubna 2002 Brno.
Elektronická publikace Vydavatel: Triada, spol. s r.o. SOLÓN informační systém o veřejné správě Ing. Barbora Mertová.
2006 Bleskové zpravodajství pomocí RSS/RDF/Atom – roční bilance Ing. Petr Palisa, Triada, spol. s r. o.
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu, Projekt Matra – Solón Solón Matra.
ISSS 2003 BusinessInfo.cz Portál státní správy pro malé a střední podnikatele Miloslav Marčan, Ministerstvo průmyslu a obchodu Michal Sontodinomo, CzechTrade.
ČTK a státní správa komunikace v zájmu veřejnosti.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Elektronická publikace
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY PŘEDSTAVENÍ II. ETAPY PROJEKTU Ing. Břetislav Moc IBM Česká republika spol.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
ISSS 2008 VÝZKUM INFORMAČNÍCH ZDROJŮ Duben 2008 / Prezentace syndikovaného výzkumu pro vybrané Krajské úřady / Jan Tuček / STEM/MARK, a.s.
PSI a rozvoj IS J. Svoboda, MV ČR, OIVS. Národní konference – Praha 23. ledna 2008 Úvod Zákonná úprava Hodnocení stavu Veřejné informační služby Závěr.
Základní informace Veřejná správa – činnost veřejnoprávní korporace spravující veřejné záležitosti ve veřejném zájmu financovaná z veřejných prostředků.
Legislativa.
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Sekce digitální ekonomiky Digitální Česko v. 2.0 Cesta k digitální ekonomice Milníky cesty k digitální ekonomice Co bude dál? 1.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
E-podpis ve veřejné správě ISSS Blízká budoucnost e-podpisu ve veřejné správě  Správní řád – správní orgány:  Přijímají podání s elektronickým.
Finanční a rozpočtové právo
Seminární práce z předmětu SIPOL
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Státní správa Petr Machala.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Buďte v obraze Služby pro veřejnou správu oblasti monitorování médií NEWTON INFORMATION TECHNOLOGY, s.r.o. Politických vězňů 10, Praha 1
SOLÓN elektronická publikace pro pracovníky veřejné správy a návštěvníky knihoven Vydavatel: Triada, spol. s r. o. Ing. Barbora.
Zjednodušení orientace na portálech veřejné správy Jaroslav Svoboda - Ministerstvo vnitra ČR Iva Zelenková - Ministerstvo informatiky ČR Konference ISSS,
Zapojení se do "evropských" procesů a diskusí o sociálním začleňování Sociální inkluze ve světle současného vývoje a nového programovacího období Seminář.
Ministerstvo informatiky ČR ISSS, Hradec Králové, duben 2005.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Moderní zdroj statistických informací.
Centrální elektronická podatelna a úřední deska ISSS 2006.
Přístup k veřejnému internetu v knihovnách obcí a měst Vít Richter Knihovnický institut Národní knihovna ČR Tel ISSS 2007.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Státní politika vysokorychlostního přístupu ISSS, duben 2005.
REGIONÁLNÍ AKČNÍ PLÁN PRO ÚZEMÍ KRAJE VYSOČINA (RAP)
ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY Ing. Dana Bérová Ministerstvo informatiky.
Portál veřejné správy CS – Zákaznická řešení pro státní správu Ing. Vladimír Hořejší Ing. Jitka Novotná Ministerstvo informatiky.
Organizační zabezpečení práva životního prostředí JUDr. Jana Dudová, Ph.D.
Ekonomika veřejného sektoru
Služby ČTK pro veřejnou správu V Hradci Králové dne
ANOPRESS IT PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Koncepce rozvoje regionálních funkcí v Jihomoravském kraji v letech Porada ředitelů pověřených knihoven JMK, Mgr. Adéla Dilhofová.
D OMOUŠIC E Vypracoval: Jiří Stehlík; UČO Z ÁKLADNÍ INFORMACE : kraj (NUTS 3): Ústecký okres (LAU 1): Louny katastrální výměra: 15,27 km² počet.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb Mgr. Ivana Stráská.
Zajištění regionálních funkcí knihoven v roce 2013 PhDr. Vít Richter Národní knihovna ČR Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel. 603–223–627,
Systém základních registrů. Zákony a nařízení vztahující se k problematice základních registrů Zákon č.111/2009 Sb. o základních registrech v aktuálním.
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
VIKBA20_Elektronické informační zdroje Klára Zemanová, UČO
Michal Kubáň Martin Nečaský Tomáš Pecha 31. března 2017
Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
odbor politiky bydlení
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Informační zdroje české veřejné správy
Finanční účetnictví RADNICE
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstva vnitra oddělení dozoru Brno Poznatky z dozorové činnosti ve vztahu k tvorbě obecně závazných vyhlášek.
Ing. Rostislav Babarík Úloha a postavení Ministerstva informatiky ČR ve vztahu k územním samosprávám Ing. Rostislav.
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Projekt e-Sbírka a e-Legislativa snazší přístup k právu a k informacím o jeho změnách pro podnikatele JUDr. Vít Šťastný a Mgr. Aleš Gola Ministerstvo.
Transkript prezentace:

Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy

Solón Deník veřejné správy Vydavatel: Triada, spol. s r. o. Obec & finance Veřejná správa online příloha O&Fhttp://vsol.obce.cz

Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Co to je?Elektronická publikace určená pro veřejnou správu. Co obsahuje? Předpisy ze Sbírky zákonů aktuální znění více než 200 zákonů, nařízení a vyhlášek z oblasti veřejné správy Zprávy Ministerstva financí pro finanční orgány okresních úřadů, obcí a krajů od roku 1997 Věstníky Ministerstva pro místní rozvoj od roku 1997 Vybrané vyhlášky měst a obcí a dále

Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Co obsahuje? (pokračování) Metodické pokyny - účtování (výklad rozpočtové skladby, opatření MF, odpovědi na dotazy z časopisu Obec & finance, …) - hospodaření obcí - komunální odpad - pohřebnictví - místní poplatky - bydlení - sdružování obcí Dokumenty vybrané dokumenty k reformě veřejné správy, informační politice, vzdělávání, bytové politice, dotační tituly Rešerše časopisu Obec&finance od roku 1996 a navíc

Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Co obsahuje? (pokračování) Sborníky konferencí ISSS kompletní sborníky konferencí ISSS od roku 2000 z právě probíhající konference budou zařazeny i prezentace přednášejících včetně zvukových záznamů! Čím je specifický? Informace trvalejšího charakteru kdykoliv k dispozici bez nutnosti připojení k internetu Rychlý přístup k velkému objemu dat Vyspělá technologie navigace a vyhledávání dat publikace využívá prostředí, které umožňuje mimo jiné fulltextové vyhledávání s jazykovou analýzou a možností použít operátory Příjemné uživatelské prostředí intuitivní ovládání, nestandardní funkce – např. uživatelsky definovatelné poznámky k jednotlivým tématům

Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón

Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Jak vychází ?Aktualizace 4x ročně, datové medium CD Solón – athénský politik, vojevůdce, zákonodárce a reformátor. Symbol moudrosti a schopnosti se orientovat i v nejsložitějších situacích.

Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Základní údaje aktuální informace z oblasti státní správy a samosprávy, krajů, měst, obcí a regionů vychází od května 1998 součást projektu Veřejná správa online ( využívá odborné zázemí redakce časopisu Obec a finance a redakce elektronické publikace Solón dlouhodobá návštěvnost 400–500 unikátních čtenářů (v pracovních dnech)

Z obsahu zpravodajství týkající se veřejné správy na celostátní i regionální úrovni odborné rubriky (Ekonomika, Bydlení, Reforma VS,...) dokumenty (Zprávy MF, Věstníky MMR, vybrané zákony,...) kalendář událostí (odborné výstavy, semináře, konzultace) monitoring webů veřejné správy (ministerstva – MF, MI MPSV, MV; Vlády, Parlamentu, ÚOOÚ, SMO ČR apod.) anketa na aktuální téma možnost zasílání měsíčních přehledů v textové podobě možnost inzerce (bannery, komerční tiskové zprávy) Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu

Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Zaujal vás projekt Deníku veřejné správy? Rozšiřte nabídku informací na Vašem webu o oblast zpravodajství z veřejné správy! Umístěte na váš web tuto ikonu