Počítačová herna Liberec

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dopad daňových reforem na vztah zaměstnavatel – zaměstnanec.
Advertisements

Seznámení s počítačem.
Radiofrekvenční řízení budov
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Nabídka produktů pro pracovníky v oboru farmacie
Životní pojištění AMCICO AIG Life 2008
Podzimní kampaň 2014 FLOTILOVÉ POJIŠTĚNÍ Praha- Pankrác
Moře stejnosti Miloslav Knepr, client service director, MARK/BBDO Praha.
Srovnání reklamy na internetových portálech Aneta Cihlářová
VYUŽITÍ 3D SENZORŮ V ERGOTERAPII
Roneli – franchisa ve stavebnictví. Roneli (staví např. na Ukrajině, v Rusku, Kazachstánu a Gruzii) Generální dodávky staveb - stavby občanské, průmyslové,
ČINNOST PŘÍSTROJOVÉ KOMISE
Talent marketingových komunikací
Jan Křečan ISSS 2006 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
1 Zasedání spoluřešitelů projektu AU3V Křtiny 7. – doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Vysoká škola ekonomická v Praze
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
Internetová reklama a reklama pro internetové stránky Školení Market Express.
Mobilní Marketing. Co je Mobilní Marketing? Všechna řešení, která využívají nástrojů mobilní komunikace pro komunikaci s uživatelem a zákazníkem. SMS,
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
METODIKA PROJEKTU Postavení a význam cestovního ruchu v České republice Přínosy cestovního ruchu pro Českou republiku sledované období červen.
SECOND HOME (Případová studie – Strategický management ) Spolupracovali: Jakub Šrom, Jiří Nevídal, Jakub Kušnier.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Internet jako mediatyp pro reklamní investice
Internet jako mediatyp pro reklamní investice Jan Edlman
MS Windows Small Business Server Příležitost pro Váš business Luděk Kremser, Server Product Manager.
Peněžní ústavy Petr Machala. 1.Každá domácnost, firma i stát musí každý měsíc platit řadu služeb. a)Které provozní náklady platíte u vás doma? b)Jakým.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
126FIP Bod zvratu 3. týden.
Výběr dodavatelů - příklad
Nabídka pro pracovníky v oboru farmacie
EduCom Projekt Educom Tento projekt je financován evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Tento materiál vznikl jako součást.
ČEŠTÍ ZEMĚDĚLCI - OSTRŮVEK UPROSTŘED EU POHLEDEM BANKY 179. ŽF EGON ČIERNÝ - KOMERČNÍ BANKA, A.S.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Přehled aktivit, k nimž bude klub využíván:  Vyplnění volného času o přestávkách a volných hodinách. › Vypracovávání domácích úkolů › Možnost práce na.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Smartphone – chytrý telefon Co se všechno naučíme??? Typy a.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
Název: Finanční trh a některé jeho produkty Autor: Ing. Luboš Janovský Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast:Finanční produkty Ročník:3.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Srovnání zdanění podílů na zisku a OSVČ a mzdy. Porovnání varianty: zisk nechám ve firmě 1 mil. Kč, zdaním a vyplatím si ho jako podíl na zisku nebo 1.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Interkomunikační adresní systém.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
Inkubační funkce Inovacentra ČVUT Michaela Karlíčková.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Radiofrekvenční řízení budov
Regulátory veřejného osvětlení RPR Plus!
Pečovatelská služba.
STM Stoly Jakub Jůza Viera Mišurdová Hana Dankaničová.
1) odchod tajemníka 2) akce kapitálového rozpočtu
Návrh podnikatelského plánu založení distribučního centra pro EU a svět pro výrobu tisknutelného světla na papír Jiří Plch.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Důchodové pojištění a jeho produktové modifikace
Letní škola EkoInkubátor
INTERNET, POhYB PO WEBU VY_32_INOVACE_14
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Základy ekonomie Seminář 11..
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
RODINNÝ ROZPOČET (PŮJČKA, HYPOTÉKA)
Kolik stojí domácí péče?
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
Transkript prezentace:

Počítačová herna Liberec Vaněček Vít - kvinta Jech Jiří - kvinta

Herna v centru Liberce Veliký zájem : WoW WoT LoL Battlefield 4 Fifa 2014 Umístění – centrum Liberce Vstup – 30 kč/30 min

Rozpočty vybavení kusy cena/kus výsledná cena produkty reklama + webovky   50 000 stolní počítač + obrazovka  31 12999 + 2990 495659 Lenovo IdeaCentre H535 + 24" Acer K242HLbd HS + myš + KB + podložka 1699 52669 CONNECT IT Biohazard Combo Elite PLUS počítačové stoly + stolní židle 919 + 1290 68479 TORKEL + LINNMON/ ADILS osvětlení 1 Philips Massive 55524/30/10 internet (40 Mb/s) 2 606/měsíc 1212/měsíc Internet na doma od O2 rezdvojky + prodlužováky 4 1079 4316 APC SurgeArrest PF8VNT3-FR klimatizace 9956 Midea/Comfee MPD-09CRN1 mobilní elektřina 1765/měsíc ČEZ - BASIC D-Akumulace 16 hry:  World of Tanks ke stažení World of Tanks.cz League of Legends League of Legends.cz Battlefield 4 Premium 999 30969 Battlefield 4 CZ (Premium Service) Fifa 2014 799 24769 FIFA Manager 14 World of Warcraft Download Full WoW WOTLK Client 3.3.5a (12340) enUS Celkem: 738516

Platby za jeden měsíc cena elektřina 1765 Kč internet 1212 Kč nájem   cena elektřina 1765 Kč internet 1212 Kč nájem 8 000 Kč voda 1000 Kč zdravotní pojištění 1748 Kč x 2 sociální pojištění 1890 Kč x 2 celkem 22 230 Kč

Shrnutí Základní kapitál – 400 000 Kč Prostor – zajištěn v centru Liberce Podíl ze zisku ve firmě – 25% Investice – 400 000 Kč

Děkuji za pozornost!