Terénní základnu - Rohanov

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
RESTAURACE IVETTE,s.r.o. Iveta Ratislavová. Restaurace Ivette – Rest Iv Vám nabízí ve spolupráci s hotelem Elegant širokou škálu vybraných jídel, nápojů.
stravovacích zařízení
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Táborová základna Sedlo II.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.03 SOU Obořiště
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
- je pevná sestava pokrmů, doplněná vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti. Bc. Daniel Vančura.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Penzion u máchova Jezera
Zpracovala Karolíne AL-Eraidiová a Barbora Vodňanská
Školicí a ubytovací středisko IAT
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Podnikání v cestovním.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Filipova Huť – žádost o dotaci na dodělání úprav ubytovny.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
ČESKÉ CENTRUM-ČESKÝ DŮM MOSKVA
Doprovodný program k veletrhům a jiným akcím. Ruční práce, prezentace, ochutnávky a prodej tradičních trdelníků. Lákadlo, atrakce, komunikace s návštěvníky.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
NABÍDKA ZAMĚSTNÁNÍ Úspěšná společnost hledá schopnou asistentku Požadavky: - Pracovní doba 4 hodiny denně - Začátek v 9:30 hod - snídaně s vedoucími pracovníky.
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
Materiálně-technický standard v sociálních službách Eva Capicarová.
Na Liščině 2 Ostrava - Hrušov ÚMOb Slezská Ostrava odbor sociálních věcí oddělení sociálních služeb.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Představení Programu Skutečně zdravá škola Tom Václavík.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
 Odkaz na přihlášku: Předběžná přihláška na pobytPředběžná přihláška na pobyt  Prosíme o vyplnění přihlášek nejpozději do  Přihláška je.
Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt s kapacitou 36 lůžek vhodný pro pobyty v přírodě, tábory, adaptační pobyty, různá soustředění, kurzy a jiné.
Domy na půli cesty. pobytové služby zpravidla pro osoby do 26 let věku, které po dosažení zletilosti opouštějí školská zařízení pro výkon ústavní nebo.
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Obec Křinice Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt
Společenská výchova – Zásady chování v ubytovacích zařízeních
Výrobní činnost hotelu
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Agroturistika a venkovská turistika
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Stravovací úsek hotelu – Food And Beverage Management
Chorvatsko – ostrov Murter
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb
Zemědělská fakulta JU Vás srdečně zve do školního minipivovaru
Azylový dům pro rodiny s dětmi
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
Transkript prezentace:

Terénní základnu - Rohanov prezentuje Terénní základnu - Rohanov

Terénní základna – Rohanov je objekt určen k zajištění služebních cest a rekreačních pobytů příslušníků České geologické služby a zájemců z řad občanské veřejnosti. Objekt je dislokován 2 km západně střediskové obce Vacov.

K dispozici je celkem 48 míst na celkem 14 ti, dvou až 5 lůžkových pokojích , přičemž 4 lůžka z nich jsou   v zvláště oddělené bytové jednotce. Byt

Kuchyňky jsou na každém patře, sociální zařízení společná pro každé patro.

Společenská místnost všemi nazývaná „Konírna“. Vhodná pro uspořádání seminářů, zasedání nebo oslav.

Pro uspořádání aktivit například pro děti v dnech kdy počasí není vhodné k pobytu venku je připravena „Kreslírna“ vybavená promítacím plátnem a sportovním náčiním.

V neposlední řadě zajišťujeme gastroslužby V neposlední řadě zajišťujeme gastroslužby. Snídaně - obědy – večeře, vše v domácí prémiové kvalitě. Používáme výhradně české potraviny od místních výrobců a prodejců. Zajistíme slavnostní příležitosti studenou kuchyní, pivo, víno ostatní nápoje a nealkoholické nápoje. Pivo dodáváme dle přání, nově zavádíme speciály vařené v minipivovaru ve Vimperku, samozřejmě zapůjčujeme kompletní výčepní zařízení se dvěma kohouty. Speciality na grilu! Po domluvě můžeme zajistit podávání jídel a pití obslužným způsobem. 

Jako zvláštnost nabízíme degustace "Single malt - Skotská whisky„ coby zajímavý vstup do světa whisky. Cca hodinu a půl řízená degustace obsahuje 10 vzorků té nejkvalitnějších whisky malou svačinku, a hlavně výklad o whisky počínaje výrobním procesem, přes historii pálení whisky ve Skotsku po zajímavosti o palírnách daného druhu. Přednáška končí neřízenou degustací a zpravidla velmi příjemnou diskusí a prodejem vybraných vzorků. 

Cenová nabídka ubytování (zima/léto) dospělá osoba – 170 Kč/200 Kč děti od 15 let - 135 Kč/160 Kč děti do 3 let - 50 Kč/ 60 Kč byt (4 lůžka) - 600 Kč/700 Kč příklad cen jídla (min odběr 15 porcí) svíčková na smetaně – 80,- Kč rajská - 80,- Kč koprovka - 75,- Kč milánské špagety - 70,- Kč vepřo-knedlo-zelo - 85,- Kč guláš vepřový - 69,- Kč guláš kližka - 74,- Kč degustace whisky s výkladem – 550, Kč (10 vzorků „Single malt“, svačinka) pronájem společenské místnosti – 900,- Kč

49.1343603N 13.7038331E kontakt : Ing. Kurt Čálek kurtcalek@seznam.cz 725 557 159 Adresa: TZ Rohanov Rohanov 19 Vacov 384 73 49.1343603N 13.7038331E