Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění
Advertisements

Národní technologická platforma pro udržitelnou chemii
1.Význam kosmetického účinku šamponu
7krát efektivnější čištění
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Product Stewardship: Responsible Care v podnikání.
Znečišťování a ochrana vody Praha – město našeho života Projekt č. CZ.2.17/3.1.00/36097, podpořený Evropským sociálním fondem v rámci Operačního programu.
Lipidy jsou estery vznikající reakcí vyšších mastných kyselin a alkoholů alkohol glycerol =propan – 1,2,3 - triol = glycerin.
ZNEČIŠŤOVÁNÍ VODY A VYČERPÁNÍ ZDROJŮ PITNÉ VODY
ZPRACOVÁNÍ ROPY A JEJÍ PRODUKTY
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Právo na informace o životním prostředí.
ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Lidé a příroda.
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
ÚČEL AUTOMATIZACE (c) Tralvex Yeap. All Rights Reserved.
Podnikatelské prostředí: Makroprostředí
Animace F5.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Sympatex Technology – 2007, naše cesta do budoucnosti.
Organizace chránící přírodu a životní prostředí
Dioxiny SŠZePř Rožnov p. R PaedDr.Lenka Těžká Modernizace výuky odborných předmětů CZ.1.07/1.1.08/
Alkoholy a Fenoly.
Toxicita hasiv Toxicita je vlastnost chemických sloučenin, spočívající ve vyvolání otravy osob nebo zvířat, které látku požily, vdechly nebo absorbovaly.
NANOČÁSTICE ELEMENTÁRNÍHO ŽELEZA
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
Krajina a krajinná sféra
 zamezit dalšímu zhoršování životního prostředí  urychlit odstraňování jevů, které ohrožují živé i neživé složky přírody  chránit přírodní i kulturní.
Znečištění půdy a potravin
1 Ochrana kovových dílů proti korozi je velmi důležitá, ale také drahá Zákazníci požadují vysokou kvalitu Konkurence vás nutí minimalizovat výrobní náklady.
ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Lidé a příroda. Krajina = různě velká, ale určitá část pevniny složena z přírodních a kulturních krajinných složek, vytvořených lidmi.
Ftaláty Hampejsová Zuzana 4.B.
Odpadní voda Mgr. Helena Roubalová
RODINNÉ A MATEŘSKÉ CENTRUM VSETÍN, občanské sdružení SLUNÍČKO
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
DOMÁCÍ EKOLOGIE – ODPADY A KONZUMNÍ SPOLEČNOST
Sirné sloučeniny obdoba kyslíkatých derivátů (neb O a S leží
Člověk a rostlina – kulturní rostliny, zemědělství, ekofarmy
Základy chemických technologií 2009 ORGANICKÁ TECHNOLOGIE JE SOUBOR CHEMICKÝCH METOD A POSTUPŮ, KETRÝMI SE REALIZUJE PŘEMĚNA SUROVINY NA KONEČNÝ VÝROBEK.
Stříbro.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
VY_32_INOVACE_ 01 - Ekologie. Ekologie se užívá v několika významech. V původním významu je ekologie biologická věda, která se zabývá vztahem organismů.
Krajina a životní prostředí
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
Zdroje organických sloučenin
VODA – ZÁKLAD ŽIVOTA.
Pokuste se vlastními slovy definovat karboxylové kyseliny: Karboxylové kyseliny jsou organickými kyselinami (zároveň kyslíkatými deriváty, které ve.
Základy chemických technologií 2014 TECHNOLOGIE…..ANEB JAK SE CO DĚLÁ CHEMICKÁ TECHNOLOGIE - SOUBOR CHEMICKÝCH METOD A POSTUPŮ, KTERÝMI SE REALIZUJE PŘEMĚNA.
Polyvinyl acetát Jan Kroupa 5.C.
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
Biologická léčba doc. MUDr. Martin Vališ, PhD.
Hydrosféra. obsah úvod skupenství vody výskyt vody v přírodě zásoby vody význam vody funkce vod použití vody oběh vody kontrolní otázky.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autoři: Ing. Hana Ježková Název prezentace (DUMu): 4. Vliv činnosti člověka na prostředí Název sady: Základy ekologie pro.
9.B, 15 let Ak.Heyrovského Chomutov Ústecký kraj Kontakt na školu:
Reaktor na odstranění organických plynných látek D. Jecha
1 Stavíme svět zítřka. Nové smluvní modely – urychlení investiční výstavby Doprava – investice do dopravní infrastruktury, Ing. Tomáš Koranda, HOCHTIEF.
Průmyslové kompostování: dostupné technologie a jejich vlastnosti
Základy organické chemie
ELEKTROTECHNICKÉ MATERIÁLY
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
Mytí, smáčivost, emulgace I.
Lipidy Gabriela Uherčíková, Bakalářská práce,
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Voda hydrosféra základní podmínka života (tělo člověka – 60 – 70%vody)
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
Mytí, smáčivost, emulgace II.
EKOLOGICKÁ LIKVIDACE PLEVELE.
Pesticidy, léčiva a možnosti jejich eliminace z ŽP
„Green analytical chemistry“
Opravná fólie na poškozená okna
Transkript prezentace:

Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment

O produktech společnosti Hydros Solutions (nanotechnologie) Všechny produkty HydroSafe nabízejí novou generaci netoxických a biologicky rozložitelných čistících přípravků, které jsou zcela bezpečné pro člověka a šetrné k přírodě. Základní ingredience jsou získávány z přírodních látek, jako jsou například rostlinné výtažky, přísady standardně používané v potravinářském průmyslu, či další látky, které jsou přítomny v lidském těle. Během unikátního procesu výroby jsou tyto složky kombinovány tak, aby vytvořily produkt, který lze bezpečně použít na jakémkoli povrchu, jenž je odolný vůči vodě. Při tomto procesu vznikají shluky molekul povrchově aktivních látek rozptýlených ve vodném roztoku – tzn. micely. Tyto micely se chovají jako emulgátory, které umožňují látkám obvykle nerozpustným ve vodě, aby se rozpustily. Výsledkem je, že každá micela vytvoří „balíček“ s nečistotou/olejem a tato mastnota může být odstraněna prostým umytím vodou, neboť vnější část micely je ve vodě rozpustná. Z tohoto důvodu jsou naše HydroSafe produkty schopny vyčistit olejové a voskové substance ze znečištěných povrchů bez použití bělidel, butylů nebo jiných petrochemických rozpouštědel.

Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment Proč Hydros Produkty? Vyvíjené produkty na bázi těch nejmenších částiček umožňují chemickou strukturu upravovat tak, aby dalece překonala účinnost tradičních formulí. Co to znamená ? Malý je dobrý, Menší je lepší… Lepší adhese, Jemnější povrch, Flexibilnější, tedy i schopnější…

Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment Proč řešení Hydros ?  Kooperace s nejlepšími světovými laboratořemi a vědci v oblasti nano technologií a biochemie  Unikátní výrobní zařízení  Nejlepší produkty v oboru, které:  Chrání  Zvyšují výkon  Prodlužují životnost  Šetří čistící přípravky a chemikálie  Snižuje kontaminaci  Ničí infekce  Zvyšuje komfort Šetří náklady a chrání životní prostředí Lehce aplikovatelné, dlouhotrvající účinek  Prodlužuje životnost produktu  Flexibilní : Od 50ml balení až po kontejnery 1000 l  Čističe, ochranné nátěry a impregnace na téměř všechny druhy povrchů  Produkty pro téměř každý trh : uživatelé, obchodní sféra, průmysl a silové složky  Podpora budoucí rozvoje produktů díky stále probíhajícímu vlastnímu výzkumu a vývoji  Ekologické produkty, produkce i balení  ECO.3 System ; Clean, Coat, Care

Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment Jaké je řešení Hydros ? Nový přístup k čištění znamená….. Netoxické Nedráždivé Bez těkavých organických rozpouštědel Bezpečné na kontakt s kůží Bezpečný odpad do “vodního systému” 99% Bio odbouratelné během 14 dní

Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment R & D Laboratories

Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment Aviation, Marine, Auto, Construction, Hospitality, Schools, Hospitals, Food Preparation, Retail, Oil, Gas, Electric and Water Industries, Wind, Sea and Sun energy, Barrier Defenses, Tunnels, Bridges and Highways, Graffiti protection and removal, Corrosion protection and removal, Wood protection and revival, Gřlass protection, Transport solutions, Technology Hardware protection ECO.3® System