D ĚTSKÁ UNIVERZITA 2015 Palackého univerzita Olomouc.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Nový školní rok začíná.
Environmentální výchova pro základní školu
Předmět – PRVOUKA Projekt „Všude žijí lidé“ Výlet do Číny
Aktivity projektu E-BEZPEČÍ & E-SYNERGIE
ADOPCE PANENEK Adoptuj panenku a zachráníš dítě. Cíl projektu •Cílem projektu PANENKA je získat finanční prostředky pro celosvětovou očkovací kampaň UNICEF,
Anglický jazyk Michaela Hrdličková, 251 PT1 – Provozní technika 1. ročník „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Morfologie savců a ptáků Karolína Rezková. T-exkurze jsou skvělou příležitostí pro středoškoláky, kteří si chtějí vyzkoušet něco nad rámec školní výuky.
Výuka chemie na ZŠ ve spolupráci se SŠ Mgr. Klára Helanová.
Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Živá historie konference Informační gramotnost – témata, trendy, inspirace Adéla Dilhofová Jiří Zounek.
Doc. Michal Kaplánek, Th. D.
PANE MŮJ Pane můj, dals mi dost šťastnejch chvil,mnohem víc já zažil, než jsem mohl si přát. Pane můj marně teď vzpomínám, čím si zasloužit mám, že mě,
OBLAST 1: KOOPERACE VE VÝZKUMU A VÝVOJI Marek Junek Filozofická fakulta Univerzity Karlovy v Praze EVROPSKÁ KULTURNÍ STEZKA SV. CYRILA A METODĚJE.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
Postřehy ze studijního pobytu, aneb Fulda 2004 (Socrates Erasmus)
Školní výchova ke zdravým stravovacím návykům dětí
Základní škola Mendelova Adresa: ulice Einsteinova 2871, Karviná - Hranice Na škole pracuje: 30 učitelů 3 vychovatelé ŠD 2 asistentky pedagogů 16.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_15.
Vzdělávání pedagogů v oblasti prevence úrazů dětí
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
2. Ročníkový pohovor - Imatrikulace Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ II. přednáška Doc. Ing. Růžena KRNINSKÁ, CSc. Zemědělská fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.
2. infoschůzka.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Životní prostředí Petr Machala.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Ani příroda ani kultura
Úvod Proč studovat informatiku?
Sára nováková 5c. Kolik je na klávesnici čísel  
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Centrum pro klinické doporu č ené postupy Ústav sociálního léka ř ství a zdravotní politiky Léka ř ská fakulta Univerzity Palackého v Olomouci CK DP.
DALŠÍ NEBEZPEČNÉ KOMUNIKAČNÍ JEVY
Projektová výuka na školách HEURÉKA CZ, spol. s r.o vzdělávací společnost pro podporu a rozvoj efektivity a adaptability lidských zdrojů a mezilidských.
VY_I/2_INOVACE_71_Bezpečnost na internetu Bezpečnost na internetu Miroslav Kaňok.
Speciální pedagogika jako pedagogická disciplína
Ročníkový pohovor Imatrikulace Imatrikulace Vyhláška děkana FEL č. 3 – 2007/08 Vyhláška děkana FEL č. 3 – 2007/08 Oficiální přijetí do.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/28 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Kryštof Kolumbus Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Zimová. Vytvořeno dne Nový začátek (New start) CZ.1.07/1.4.00/
MAP ORP OSTRAVA PRACOVNÍ SKUPINA PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PÉČE.
Téma: Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina.
Vedoucí bakalářské práce: Mgr. Pavel Vyleťal Autor: Roman Lachowicz Motivace Jana Beera a jeho projekt sekundárního vzdělávání v penitenciární praxi
Základní škola Velká Bíteš, Tišnovská 116, příspěvková organizace.
N ÁRODNÍ CENTRUM BEZPEČNĚJŠÍHO INTERNETU „Nebezpečí číhá všude“ workshop Brno 2011.
Univerzita Palackého v Olomouci Centrum prevence rizikové virtuální komunikace PdF UP v Olomouci Mgr. Kamil Kopecký, Ph.D. & Mgr. Veronika Krejčí
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Zkvalitnění výuky německého jazyka na Vyšší odborné škole Zahradnické v Mělníku CZ.1.07/2.1.00/
Nová šetření výskytu a podob šikany Centrum sociálních služeb Praha – Pražské centrum primární prevence.
Bezpečnost na Internetu. Jsi digitální domorodec? Digital natives – digitální domorodci – věková skupina lidí, kteří se v digitálním, internetovém, světě.
AKČNÍ POLE SOCIÁLNÍ PRÁCE – VÝCHODISKO I CÍL STUDIA OBORU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Adopce na dálku. Mnozí z nás často mívají pocit, že pomoc jednoho nic nezmůže. Není tomu tak. Pomoc každého jednotlivce je důležitá.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
VOŠP a SPGŠ Litomyšl UNESCO. Lidská práva a svobody Pozornost tématu věnována napříč humanitními vzdělávacími předměty Zapracováno do ŠVP Používány moderní.
IRER Projekt: Trojlístek - podpora výuky přírodopisu, biologie a chemie žáků ve věku 11 až 15 let Projekt „Trojlístek“ Akce na 20 školách Semináře pro.
MAP Místní akční plán rozvoje vzdělávání v SO ORP Šternberk
Vít Richter (využití podkladů kol. P. Mazáčové a L. Nivnické)
Příjemce podpory: TRIALOG
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
1.
Studuj na… Studuj na ISŠ Na Karmeli, Mladá boleslav
Kraje pro bezpečný internet 26. 9
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Proč potřebujeme systém managementu ?
Eva Foltýnová, Anna Čapková
Masarykova univerzita (koordinátor) Univerzita Palackého v Olomouci
Stipendia města Ostrava
Studijní obor Fyzioterapie
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Rodičovské fórum kraj Vysočina
Transkript prezentace:

D ĚTSKÁ UNIVERZITA 2015 Palackého univerzita Olomouc

SLAVNOSTNÍ IMATRIKULACE

MOHOU STROJE MYSLET? Otestovali jsme si vlastní inteligenci, porovnali ji s některými zvlášť bystrými zvířaty a zkusili jsme si popovídat s „mluvícími“ počítačovými programy.

MOHOU STROJE MYSLET?

¡HOLA, AMIGOS Y AMIGAS! Už umíme španělsky pozdravit, počítat,..

¡HOLA, AMIGOS Y AMIGAS!

CO VÁM VE ŠKOLE NEŘEKLI - RIZIKA SOCIÁLNÍCH SÍTÍ Interaktivní přednáška s workshopy realizovaná pedagogy a studenty Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci v rámci projektu Dětská univerzita. Úkolem akce je předat dětem co nejvíce zajímavých informací o světě internetu a zaměřit se na metody ochrany a obrany před existujícími riziky. Více informací o našich aktivitách najdete na případně v naší facebookové skupině na Vysíláno ČT v 18.00

JAK JSI NA TOM S ROVNOVÁHOU?

ZNÁŠ, PAK ZACHRÁNÍŠ… Snad zvládneme bez váhání zachránit lidský život. Seznámili jsme se základním postupem při provedení resuscitace

CHEMIE V KUCHYNI

SVĚT NA DLANI Mapy, měřítko, Země, glóbus, Kryštof Kolumbus, GPS, …

SVĚT NA DLANI

TAJEMSTVÍ VOLNÉHO ČASU Už vím co s volným časem Prohlédli jsme si Pevnost poznání – Vidět a vědět

SRDCE – SVĚTOVÝ REKORDMAN Srdce je dokonalá „pumpa“, která musí bez přestávky pracovat po celý život člověka

REKLAMACE BEZ LEGRACE ANEB CO SI K VÁM PRODÁVAJÍCÍ NESMÍ DOVOLIT Šmejdi na nás nemohou!!! Dáme si pozor na nákupy

SLAVNOSTNÍ PROMOCE