Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informační střediska Evropské unie v České republice
Advertisements

Činnost AKVŠ v roce 2012 Marta Machytková Bibliotheca academica 2012
Komunitární program PROGRESS
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Informační systém Benefit7+
Ing. Jana Popelková Národní vzdělávací fond Kongres výchovného poradenství, Pardubice, 25.–26. dubna 2006 Informační zdroje v poradenství.
Odbor informování o evropských záležitostech (OEZ)
Evropský sociální fond v ČR
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Praktické rady ke komunitárním programům Michal Kadera, CEBRE Jihlava, 18. prosince
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
„Místní partnerství ve Vsetíně“ Seminář Knihovny a strukturální fondy EU II – využití prostředků EU na podporu rozvoje knihoven.
POSOUZENÍ VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Podklady k posouzení vlivu akce z hlediska vlivu na životní prostředí (EIA) dle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
MV RPS, 1. červen 2005 RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
1 Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
1 Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Českou republikou Atlas Labe na území Královéhradeckého kraje prezentace výsledků projektu.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Jednotný programový dokument pro Cíl 2 regionu soudržnosti Praha na období 2004 – 2006 Ing. Hana Veselá Magistrát hl. m. Prahy Odbor fondů Evropské unie.
Závěrečná konference k projektu
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
OEF/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor evropských fondů.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Informace o zahájení realizace operačních programů Cíle 1 OP RLZ - Aktuální stav MV RPS, 12. ledna 2005 Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor řízení.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Operační program Průmysl a podnikání 2004 – 2006 Výsledky, hodnocení a dopady pro nové programovací období 2007– června 2009 Praha.
Přístup k veřejnému internetu v knihovnách obcí a měst Vít Richter Knihovnický institut Národní knihovna ČR Tel ISSS 2007.
EUROCENTRUM LIBEREC Informace pro podnikatele Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
EUROCENTRUM LIBEREC Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI)
EURES Evropské služby zaměstnanosti Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace Bc. Kateřina Krčmářová , Plzeň.
Informační a poradenský portál Romana Křížová Cross Czech a.s.
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
17. září 2015:  Plzeň - Magistrát Města Plzně, od 9 hod do 17 hod 21. září 2015:  Jihlava - Krajský úřad Kraje Vysočina, od 9 hod do 17.
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
Komunikace evropských záležitostí Současná komunikační politika EK: konkrétní nástroje a projekty Michaela Kozlová.
PREZENTUJÍCÍ Comenius Regio na Vysočině Pro koordinační schůzku dne připravil tým ComReg, prezentuje RNDr. Kamil Ubr.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
EUROREGION ELBE/LABE 1 Společný Fond malých projektů v EUROREGIONU ELBE/LABE
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Strategické řízení a plánování
Individuální projekt OP VVV
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
Praha, 23. března 2017 Alice Štollová Kovandová
Michal Šperling - EUREDIS
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Komunitární program PROGRESS
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
V. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání komunitárních programů a strukturálních fondů, prezentace programu EaSI Přestávka na občerstvení 11:00 – 11:15 II. blok 11:15 – 12:00 Jitka Zukalová, MPSV, František Tupý, MPSV Obsah: seznámení s plánem a obsahem výzev na rok 2015 a se systémem SWIM, ve kterém se vyplňují žádosti, rozpočet projektu – popis a hodnocení Přestávka na oběd 12:00 – 13:00 III. blok 13:00 – 15:00 Vlastimil Outlý, nadační fond Erudicio Obsah: praktické informace o způsobu vyplňování žádostí v komunitárních projektech, rozpočet, oslovování partnerů, možná úskalí při zpracování žádosti, informace relevantní pro realizaci projektu, jeho finanční řízení, vykazování, podávání zpráv jak MPSV tak EK.

Úřad vlády ČR Odbor informování o evropských záležitostech (OEZ) Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Národní orgán pro koordinaci (NOK), Odbor publicity EU CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE

Nástroje vládního informování o EU  Eurocentra (13) - ve všech krajských městech ČR  Eurofon – bezplatná telefonní linka  Euroskop.cz – internetový portál o EU

Služby Eurocenter  možnost osobního setkání / konzultace / zodpovídání ových či telefonických dotazů o Evropské unii;  zajištění pravidelného informačního servisu z dění v EU a z dění spojeného s EU v Plzeňském kraji;  poskytování informačních materiálů o EU zdarma;  pořádání bezplatných odborných a informačních akcí pro veřejnost - konference, semináře a přednášky zaměřené na evropská témata;

Služby Eurocenter  pořádání bezplatných přednášek o EU pro žáky ZŠ a studenty SŠ;  možnost zapůjčit si odbornou literaturu z knihovny Eurocentra;  pořádání výstav s evropskou tematikou;  neplacené stáže pro studenty vysokých a vyšších odborných škol

Kde nás najdete? Nerudova Plzeň

Eurocentrum Plzeň Nerudova Plzeň E/ E/ Děkuji za pozornost ☺ Mgr. Ing. Jana Němcová