Project by ADRENALINE RACE tvář léta Richard Gasperotti

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN
Beckiland Firemní párty.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Mistrovství světa v lyžování Liberec Jedna z největších sportovních akcí v historii České republiky, která proběhla od 18. února do 1. března 2009.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
SKOKY NA LYŽÍCH.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
TOUR DE SKI. HISTORIE Tento etapový závod vznikl v roce 2006 Uskutečňuje se pravidelně na přelomu dvou roků Jde o sérii 7 až 9 závodů v běhu na lyžích.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
DÁLKOVÉ BĚHY.
KDO CO je PR OČ KDO CO je PR OČ. Roman Šebrle Změlík Robert.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Expertní panel pro GS JPD Propagace rovnosti šancí mužů a žen prostřednictvím médií - prezentace - Šance pro společnost, občanské sdružení.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
1 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA silniční běžecký závod 7. března 2009.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
R EGENERACE : JÍZDA V BOULÍCH Vypracovala: Kylarová Lenka,
Současný stav organizace sympozia BOBCATSSS 2007 Linda Skolková Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK Kontakt:
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
Portál Kudy z nudy Statistiky 2009 Marketingové aktivity v roce 2009 Plán aktivit 2010.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
. Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA – pro Magistrát města Frýdku-Místku Dolní Lomná zpracovala: Lucie Dužíková Manažerské dovednosti.
Praha – Modřany, Základní informace o akci Název akce : Škoda Cycling Challenge 2011 Termín konání akce : (7-22hod) Místo konání.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
T-MOBILE OLYMPIJSKÝ BĚH MANUÁL PRO POŘADATELE BRONZOVÝCH BĚHŮ
turistická oblast v srdci Čech
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Média - jak s nimi a jak na ně?
Kapela, které nesmí chybět na Vašich akcích
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Plavecký klub Děčín.
POŘADATEL 2018 PODMÍNKY SPOLUPRÁCE.
Projekt ERASMUS
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
JUNIORSKÝ MARATON 2019.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

ADRENALINE RACE 2015-2016 www.adrenalinerace.cz Project by ADRENALINE RACE 2015-2016 www.adrenalinerace.cz tvář léta Richard Gasperotti tvář zimy Radek Čermák

O adrenaline race www.adrenalinerace.cz Série adrenalinových víkendů Léto 2015 Zima 2016 Připravujeme akce na kolech, na lyžích a v dalších předně adrenalinových sportech - v kategorii hobby a elite. Všechny akce jsou na velmi vysoké úrovni včetně technického zajištění, cateringu a doprovodného programu www.adrenalinerace.cz

Přehled Akcí 6-7. června 2015 - Track of Peace and Friendship 2015 19-20. září 2015 - Mezihořský vršek leden-březen 2016 - Fresh Crackers – Skicross série 2016 únor-březen 2016 - Turné čtyř můstků 26-27. března 2016 - Speed and Style www.adrenalinerace.cz

Track of Peace and Friendship 2015 6-7. června 2015 Cesta míru a přátelství je ultramaraton na horských kolech dlouhý minimálně 250 km se startem v Chomutově a cílem v Harrachově. Celá trasa se táhne přes 6 pohoří v Čechách, Německu a Polsku. V roce 2013 jsme tuto trasu, ale v opačném směru testovali poprvé v rámci letní přípravy skicross teamu Chomutov při povodních v prvním červnovém víkendu. V ten samý víkend o rok později jsme jeli z Chomutova do Harrachova. Krátce po příjezdu pod skokanské můstky bylo jasné, kterým směrem se tento závod pojede. Více na: http://www.adrenalinerace.cz/?p=72 www.adrenalinerace.cz

Track of Peace and Friendship 2015 – orientační plán Start: Chomutov Cíl: Harrachov cca 250 km, 3 země, 6 pohoří www.adrenalinerace.cz

Track of Peace and Friendship 2015 Doprovodný program Start: Festival Otevřeno – před divadlem v Chomutově Cíl: Fotbalový stadión Harrachov – součástí cíle je celodenní doprovodný program pro veřejnost Závody na kolech pro děti Dětský fotbalový kemp Juventus Soccer school Celodenní hudební program – živé kapely a D‘J www.adrenalinerace.cz

Mezihořský vršek www.adrenalinerace.cz 19-20. září 2015 Loňský první ročník závodu MTB a běžců do vrchu lze bez nadsázky považovat za úspěšný. Organizace i výkony sportovců byly stoprocentní. Koncert dvou kapel po akci i závěrečná afterparty vše potvrdily. Pro nás pořadatele jasná výzva pro letošní rok – větší, delší, náročnější a zábavnější akce. Podrobnosti na: http://www.adrenalinerace.cz/?p=60 www.adrenalinerace.cz

Fresh Crackers – Skicross série 2016 leden-březen 2016 Už samotné složení realizačního teamu jasně napovídá, že jednou z námi pořádaných akcí bude série skicrossových závodů v horách ČR. Již při první schůzce jsme se jednomyslně shodli na pravidlech a formátu celé soutěže. Jsme si po letech praxe ve skicrossu vědomi, jak nákladný sport to je. A jak náročné je se probojovat do závěrečných bojů v jízdě ve čtyřech. Zejména v kategorii OPEN. Podrobnosti na: http://www.adrenalinerace.cz/?p=53 www.adrenalinerace.cz

Turné čtyř můstků www.adrenalinerace.cz únor-březen 2016 Historicky první Český pohár v rychlostním lyžování (speed ski) na našem území. Celá série Českého poháru proběhne ve čtyřech skokanských areálech v ČR. Které to budou, vám zatím neprozradíme. Čtyři rychlé víkendy v několika kategoriích od S1, SDH pro Elitu po kat. OPEN a DĚTI, za asistence Českého rekordmana Radka Čermáka (242,7 km/h) a jiných ostřílených borců ze Světového poháru. Podrobnosti na: http://www.adrenalinerace.cz/?p=48 www.adrenalinerace.cz

Speed and Style www.adrenalinerace.cz 26-27. března 2016 Nápad pro závod vznikl po vzoru závodu speed and style horských kol, který se jezdí v rámci největšího světového MTB festivalu Crankworx a těší se obrovskému zájmu diváků i médií. Kombinace rychlosti a stylu, kdy závodníci jedou technickou tratí na čas a na dvou checkpointech mají možnost předvést trik, který se na základě koeficientu odečítá od výsledného času. Podrobnosti na: http://www.adrenalinerace.cz/?p=51 www.adrenalinerace.cz

Prezentace pro sponzory během závodů Bannery na trati – fyzicky na startu, v cílovém prostoru a jeho okolí Prezentace v průběhu závodu na trati – na startu, v cíli, v průběhu trasy závodu – na check-pointech apod. Prezentace na plakátech, letácích apod. Výrobky, promo stánky nebo dárkové předměty, které sponzoři dodají budou opatřeny jejich logem (stany, párty stany, bary apod.) Značkové věci, které budou předmětem výhry a součástí odměn za umístění – dárkové předměty dokážeme zajistit výrobu Prezentace v mediích a na sociálních sítích – on-line, TV, rozhlas, specializované portály, Facebook, Google+, Youtube Sponzor je prezentovaný na webu www.adrenalinerace.cz a na sociálních sítích jako partner značky ADRENALINE RACE. www.adrenalinerace.cz

Prezentace pro sponzory Jméno společnosti v názvu závodu Jízdní kolo SPYDER – Hlavní cena s logem partnera – závod Track of Peace and Friendship 2015 www.adrenalinerace.cz

NABÍDKA pro sponzory www.adrenalinerace.cz Chcete  propagovat Vaši značku nebo firmu a zviditelnit jak v terénu tak v mediích? Chcete se účastnit a podílet se na něčem novém a zajímavém! Staňte se našimi partnery  na projektu ADRENALINE RACE!!! Projekt ADRENALINE RACE nabízí širokou škálu sportovních klání, kterých se můžete jako partner účastnit. A to v následujících kategoriích: Hlavní partner všech sportovních akcí (celoročně) Sezónní partner (Zimní nebo letní sezóna) Partner závodu (partnerem závodu dle výběru) Sestavení firemního závodního týmu včetně PR a propagace v médiích www.adrenalinerace.cz

Generální sponzor www.adrenalinerace.cz Generální sponzor je partnerem ADRENALINE RACE po dobu 12 měsíců bez ohledu na počet přibývajících akcí v průběhu roku. Je prezentovaný ve všech médiích, kde jsou jednotlivé závody prezentovány a má celkem 100 volných registrací na naše závody (pro veřejnost a firmy) pro partnery a zaměstnance. Prezentace Logo na startovní a cílové bráně, vyhlášení vítězů na všech závodech Bannery na trati a promo materiálech včetně webových stránek Prezentace na sociálních sítích ADRENALINE RACE, komunikace v rámci Youtube kanálů Prezentace partnera v rámci ADRENALINE RACE v TV – ČT Sport, Nova Sport Pojmenování poháru Skicrossu 2016 jménem partnera Celkový sponzoring ve výši 900 000 Kč www.adrenalinerace.cz

Sponzor letní a zimní sezóny Sponzor sezóny je partnerem ADRENALINE RACE v průběhu všech akcí během letní nebo zimní sezóny bez ohledu na počet přibývajících akcí v sezóně. Je prezentovaný ve všech médiích, kde jsou jednotlivé závody prezentovány a má celkem 50 volných registrací na naše závody ve sponzorované sezóně (pro veřejnost a firmy) pro partnery a zaměstnance. Prezentace Logo na startovní a cílové bráně, vyhlášení vítězů na všech závodech Bannery na trati a promo materiálech včetně webových stránek Prezentace na sociálních sítích ADRENALINE RACE, komunikace v rámci Youtube kanálů Prezentace partnera v rámci ADRENALINE RACE v TV – ČT Sport, Nova Sport Sponzoring - letní sezóna - 400 000 Kč zimní seźona – 600 000 Kč www.adrenalinerace.cz

Sponzor AKCE www.adrenalinerace.cz Sponzor akce je partnerem ADRENALINE RACE na konkrétním závodě, je prezentovaný ve všech médiích, kde je konkrétní závod prezentovány a má celkem 5 volných registrací na konkrétní závod (pro veřejnost a firmy) pro partnery a zaměstnance. Prezentace Logo u vyhlášení vítězů na všech závodech Bannery na trati a promo materiálech včetně webových stránek Prezentace na sociálních sítích ADRENALINE RACE, komunikace v rámci Youtube kanálů Prezentace partnera v rámci ADRENALINE RACE v TV – ČT Sport, Nova Sport Sponzoring - dle akce – 50 – 100 000 Kč ultramaraton Track of Peace and Frendship 2015 – 70 000 Kč www.adrenalinerace.cz

Registrace firemního týmu Společně se závodem Track of Peace and Frendship 2015 jedem poloviční závod firemních týmů. Jede se cca 120 km z Tisé, kde je druhý start, cíl je stejně jako hlavní závod v Harrachově. Je to ideální příležitost ke stmelení týmu a možnost si poměřit síly s profesionálními závodníky. V cíli se potkají všichni. Registrace firemního týmu obsahuje: Registrace 3 závodníků na startovní čáře včetně zajištění stravy a noclehu během závodu 3 cyklistické trika v barvách firmy Prezentace na sociálních sítích ADRENALINE RACE, komunikace v rámci Youtube kanálů Prezentace vítězného týmu v rámci ADRENALINE RACE v TV – ČT Sport, Nova Sport Registrace firemního týmu - 15 000 Kč www.adrenalinerace.cz

NABÍDKA pro sponzory www.adrenalinerace.cz Doplňkový program pro sponzory: Účastníci našeho realizačního týmu realizují teambuildingy pro naše partnery. Obsahem teambuildingu je: zábavné a sportovní aktivity, sportovní týmové soutěže, kde je důležitá důvěra a podpora týmu společné zážitky při řízených aktivitách, ale i ve volném čase motivaci do další práce, aktivity zacílené na rozvoj kooperace, prevenci stresu a burn-out syndromu, vzájemné poznávání i sebepoznávání, trénink soft skills, diagnostiku týmových rolí a potenciálu týmu odpočinek, relaxaci aktivity zacílené na podporu koheze týmu zkušenost, že fungující tým dokáže víc než sebelepší jednotlivec www.adrenalinerace.cz

KONTAKTY www.adrenalinerace.cz Organizátor: Ladislav Šoufek e-mail: soufek@freshcrackers.cz mobil: +420 776 776 699 Dalibor Boehm  e-mail: boehm@freshcrackers.cz mobil: +420 778 080 085 Jan Toth e-mail: toth@freshcrackers.cz mobil: +420 602 840 887 Petr Jílek e-mail: jilek@freshcrackers.cz mobil: +420 777 777 946 www.adrenalinerace.cz