CORPORATION. Vyrábíme všechny druhy: Klasické Teplé zimní Dokonce i podkolenky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov
Advertisements

Úvodní studie pro Q&X Trading (Technica Solutions)
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.02 Anotace: Prezentace obsahuje fiktivní internetový obchod, který žákům slouží jako podklad pro sepsání objednávky. Vzdělávací.
Věrnostní program.
 Proč se ceny stejného výrobku liší  Prodej prostřednictvím internetu  Akce obchodních řetězců  Na co si dát pozor Zdroj: Petr Klínský a spol., Finanční.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Úvodní studie pro Q&X Trading (Tomáš Klinský, Technica Solutions)
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Výuková prezentace Předmět:
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Obchodní akademie, Střední.
Dnešní přednášku sponzoruje Firma RENETA Odborná prodejna pro zahrádkáře.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Březen Nepomuk.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Výuka ekonomických předmětů VOŠ a SPŠ Šumperk. Výuka ekonomických předmětů SPECIFIKUM NAŠÍ ŠKOLY: – řada studijních oborů denního studia na SPŠ rozdílná.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
Greiner Perfoam.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku ÚNOR Nepomuk Naše účast na Hornobělské 30.
MARKETING.
Myslivecké potřeby Janák Firma vznikla v září roku 2012.
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
MNOŽINY Příklad 1 Ze 30 žáků třídy celkem 25 odebírá alespoň 1 počítačový časopis. CHIP odebírá 10 žáků, LEVEL 19 žáků. Kolik žáků odebírá oba časopisy?
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Mőbel nábytek Pavla Matoušková. Ceník některého sortimentu Postel se sendvičovou matrací 12999,- Manželská posel s pružinovou matrací 30000,- Obývací.
Přisvojit si hodnoty zákazníka a přizpůsobit své jednání (výzkum trhu -> vyhodnotit, o co je zájem) => potencionální zákazníci si určí hodnoty, které.
ANTIDRUGS S.R.O.. CÍL FIRMY  VYVINUTÍ,VÝROBA A PRODEJ PROTIMAGNETICKÉ SMĚSY KTERÁ OCHRÁNÍ TURISTY A DOPRAVCE  ODSTRANĚNÍ MAGNETICKÉHO POLE NA PODVOZKU.
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
LOGO Hotel byl postaven v roce 2012, i za tak krátkou dobu od nás odchází spousta spokojených zákazníků. Náš hotel se nachází uprostřed Mexického zálivu.
Podnikatelský z á měr Jiří Ullrich – Občerstvení U Mrože Jiří Ullrich, C 29.
Zdeněk Pospíšil. Mezinárodní obchodní značka, pod kterou japonská firma Panasonic Corporation prodává své výrobky z oblasti domácí elektroniky. Vznikla.
Motol Sport. Co je to fiktivní firma Fiktivní firma pracuje jako skutečná firma - výrobní, obchodní nebo dopravní. Firma se řídí platnými právními předpisy,
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
VY_52_INOVACE_ZBO2_5264HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
STUDENTSKÝ MINIPODNIK MATĚJ MAREK. firma Matěj Marek (Manufaktura Wolkerova) sídlo: Wolkerova 2941, Havlíčkův Brod,
Minipodnik ZŠ Litovel, Vítězná Členové minipodniku Ředitel –Toby Náměstek ř.- Dave Ředitel výroby – Kuba Ředitel odbytu – Nicolas Investice – Rišan.
Kontingenční tabulka Mgr. Jan Vavřík
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
2. Úloha marketingu ve firmě
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Cars.  Vybrali jsem si toto zaměření, protože nás baví vyrábět a opravovat auta.  K založení firmy budeme potřebovat peníze, pracovníky, stroje, budovu,
Podnikatelský záměr Název prodejny: Sweet Cupcakes
Základy marketingu třetí přednáška Ing. Nina Kudláčková, Ph.D.
Výzkumné komunity / Privátní panely / Výzkum trhu Firemní dárcovství Radek Jiřičný Research Director
Dotazníkový průzkum ARZ Petr Chroust.
Jsme Smiths Medical Pracujeme s nejmodernějšími technologiemi v oblasti výroby zdravotnického materiálu za použití špičkového technologického zázemí a.
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
Internetový prohlížeč
2 Marketingové koncepce
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
Pleteniny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Charakteristika a význam obchodního provozu, činitelé OP.
Ing. Veronika Dostálková MBA
Obor podnikání, název a umístění firmy
Webová stránka, nástroj pro komunikaci a distribuci
Konzervárenská výroba
Vypracovali: Tomáš Dula Jakub Konečný Richard Kalužík Jan Jaspar
ANGLIE A VELKÁ BRITÁNIE V KOLONIÍCH
NÁKUPY Sčítání a odčítání do 100 s přechodem desítky
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
RISKUJ Marketingový mix. RISKUJ Marketingový mix.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
CHYTRÉ MĚSTO VIZE ČESKÉ SPOŘITELNY.
Procenta Jitka Mudruňková 2014.
Firemní dárcovství Radek Jiřičný Research Director
Podnikatelské koncepce
Vánoční odměny Tři zaměstnanci velké firmy si povídají, co udělají s vánočními odměnami.
ABC, s.r.o. - nabídka 2006 Josef Novák
VY_32_ INOVACE_ 19_ VLASTIVĚDA 4
Transkript prezentace:

CORPORATION

Vyrábíme všechny druhy: Klasické Teplé zimní Dokonce i podkolenky

Prodejna:

Klasické ,- Podkolenky ,90,- Zimní ,- Jarní slevy na všechny zimní ponožky!!! až 35%

Statistika prodeje z roku 2009:

Zde vidíme naši zcela ekologickou továrnu!

Zde se míchá barvivo:

V naší firmě pracuje celkem 50 zaměstnanců. Z toho 30 v továrně,10 jsou dealeři,propagátoři,správci internetových obchodů… 10 jich pracuje v prodejně-včetně uklízeček.

Naše ponožky jsou vyráběny ze stoprocentní bavlny dovážené z Ameriky!

Billboardy