© 2005 Jiří Fořtík Vítejte ! Právě jste spustili prezentaci, která vám sice nezmění život, ale možná přinejmenším pobaví Nemusíte podnikat žádné složité.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zápor.
Advertisements

Vypracovala:Málková Jarmila
MINULÉ ČASY POMOCNÝCH SLOVES
ČTYŘI SVÍČKY.
SKLOŇOVÁNÍ PŘÍDAVNÝCH JMEN 2 - SE ČLENEM NEURČITÝM
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Německý jazyk Ročník.
ČTYŘI SVÍČKY Víra Láska Naděje Mír.
Skoro denn ě dostávám od svých p ř átel maily. Jsou rozli č né. N ě které krati č ké, jen tak pro informaci, nebo upozorn ě ní, ale také n ě které,
Chci vám ř íci - DĚKUJI ! Za všechny ty v ě ci, o které jsem sice nikdy nežádal,
Ja, Robin. * Oberlangau Bavorský cestoval, historik, filosof, politolog, sportovec, milovník přírody Svá nejlepší léta prožil v obci Rybník.
ČTYŘI SVÍČKY.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_HLAVE_NEMCINA2_13
- Označování buněk - Jedna buňka Řádek a sloupec Více buněk Všechny buňky.
Příběh vojáka z první světové války
PRAŽSKÁ NĚMECKÁ LITERATURA
Vítejte při prezentaci některých zajímavých vlastností slovníků Lingea Lexicon. Mezi stránkami můžete přecházet pomocí kláves, myší nebo počkat na automatické.
Johann Sebastian Bach Základní škola Choltice, okres Pardubice – „Učíme se pro život“ Šablona: č. III/2 Inovace a zkvalitnění výuky pomocí ICT Pořadové.
František Soudek Kvarta 2014/15 All rights reserved.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Německý jazyk Ročník:4.
Evangelický kostel, Havířov – Bludovice , 17:00 hod
ICT – 2 – 3 – 23 HV Wolfgang Amadeus Mozart
…obrazy se budou měnit automaticky…
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Německý jazyk Ročník:4.
Martin Malý Prima.
10. LEKCE (10. TÝDEN) Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Insitute of Technology And Business In České Budějovice.
DEUTSCH MIT MAX LEKTION 6 Název školy ZŠ Zlonice, okres Kladno Adresa školy Komenského 305, Zlonice Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ , Moderní škola.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV AUTOR: Mgr. Hana Halamová NÁZEV: VY_22_INOVACE_34_NJ7,8_ Wiederholungstest 5/I TÉMA: Wiederholung 5 ČÍSLO PROJEKTU:
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: II/2 Sada: I. Ověření ve výuce: tercie Datum:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV AUTOR: Mgr. Hana Halamová NÁZEV: VY_22_INOVACE_32_NJ7_ Wiederholungstest 3/I TÉMA: Wiederholung ČÍSLO PROJEKTU:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, p ř ísp ě vková organizace AUTOR: Mgr. Ludmila Faiková NÁZEV: VY_32_INOVACE_16_ N ě mecký jazyk 7.-9.r. TEMA: Zápor kein.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu Wiederholung 1.-3.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ.
Zápor v německé větě VY_32_INOVACE_02-03 Ročník: 8. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Německý jazyk Tematický okruh: Gramatické.
N ÁZEV ŠKOLY : Z ÁKLADNÍ ŠKOLA N ETVOŘICE A UTOR : M GR. L UDMILA V ODEHNALOVÁ N ÁZEV : VY_32_INOVACE_13_ Č. PROJEKTU : OP VK 1.4 T ÉMA : 90. LÉTA V ČESKÉ.
Předložky se 4. pádem VY_32_INOVACE_02-08 Ročník: 9. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Německý jazyk Tematický okruh: Gramatické.
Anotace Materiál je určen pro studijní obory k výuce předmětu německý jazyk, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek – prezentace s názornými obrázky.
Písňové texty v literatuře OB21-VVP-HUM-CJL-BUJ-U
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Lukavice, okres Ústí nad Orlicí AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_05_17_HMAT TÉMA: SMYSLOVÁ SOUSTAVA.
Vznik Hard-rock bez blues Metal není hard-rock
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUMu:
Název školy:. Základní škola Netvořice Autor:. Mgr
AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_05_08_TRÁVICÍ SOUSTAVA
Název školy: ZŠ a MŠ Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Mgr. Jana Vostřelová Název: VY_32_INOVACE_20_HUDEBNÍ VÝCHOVA_ANTONÍN DVOŘÁK_DÍLO.
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Škola: Základní škola a Mateřská škola Halže, příspěvková organizace Název: VY_32_INOVACE_02_HV_J.S.Bach Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
OSOBNÍ ZÁJMENA ich, du, er, sie, es, wir, ihr, sie, Sie.
Kombinatorika VY_32_INOVACE_ ledna 2014
ZŠ. J. E. Purkyně a Základní umělecká škola
AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_05_10_MOČOVÁ SOUSTAVA
ČTYŘI SVÍČKY.
AUTOR: Mgr. Ludmila Faiková
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
INSTAGRAM KOLÁŽE.
Německý jazyk – Gramatické jevy
PRAŽSKÝ VÝBĚR AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Název školy:. ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek. Autor:. Mgr
Název školy: Základní škola Netvořice
Snad vás pobavím stejně, jako ty obrázky mne!
Název školy: ZŠ Průhonice
Osnova ke studiu pro studenty středních pedagogických škol
Vy_32_Inovace_46_ Opakování 3. lekce (deutsch mit max 1: hodiny, w-
ČTYŘI SVÍČKY.
PRO TY, CO SE RÁDI BOJÍ.
ČTYŘI SVÍČKY.
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
Hudební nástroj Název školy: Základní škola Brána Nová Paka
Předmět: Dějepis Ročník: 9. Tématický celek: Letecká bitva o Anglii
Chci vám říci - DĚKUJI !.
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
Transkript prezentace:

© 2005 Jiří Fořtík Vítejte ! Právě jste spustili prezentaci, která vám sice nezmění život, ale možná přinejmenším pobaví Nemusíte podnikat žádné složité úkony, stačí sedět a nechat se unášet proudem nových informací …

… vrátili se po třech letech na pódium … … po čtyřech letech jsme je opět mohli vidět v českých arénách … … nové album, zdokonalená image, stejný rázný germánský styl … … jsou zpět, aby nám rozproudili krev v žilách …

Zde máte jedinečnou možnost shlédnout ukázky z jejich velkolepých koncertů !!! Pohodlně se usaďte a dívejte se … … na scénu přichází skupina …

V akci se nám ukáží : T i l l L i n d e m a n n R i c h a r d K r u s p e P a u l L a n d e r s C h r i s t o p h S c h n e i d e r F l a k e L o r e n z O l i v e r R i e d e l

Tracklist [01] Intro [02] Reise, Reise [03] Links 234 [04] Keine Lust [05] Feuer Frei!Feuer Frei! [06] Rein, Raus [07] Morgenstern [08] Mein TeilMein Teil [09] Stein um Stein [10] Los [11] Moskau [12] Du riechst so gut [13] Du hast [14] Sehnsucht [15] Amerika [16] RammsteinRammstein [17] Sonne [18] Ich will [19] Ohne dich [20] Stripped [21] Outro

Při skladbě „Mein Teil“ [Můj díl] se Till převlékne do řeznického kostýmu, v ruce má stylově mikrofon v podobě řeznické kudly… Píseň je reakcí na německého kanibala Armina Meiwese Klávesista Flake je vhozen do velkého kotle a Till jej pomocí plamenometu „pěkně smaží“ (viz. obrázek v pravém rohu)

Till při této skladbě chodíval v dlouhém plášti, který na něm hořel po celou dobu písně. Avšak nikdo se nechce stále opakovat, tak tentokrát předvedli tento pyrotechnický kousek

© 2005 Jiří Fořtík Zaujalo vás to? Chcete ještě? Tak se sejdeme na koncertě