Prezentace o hře.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
UPPAAL příklady Jiří Vyskočil 2010.
Advertisements

Základy Počítačů Strana 1-Hardware Strana 2-HW-výstupní,vstupní
Budeme si hrát nebo se učit? Obojí! Bohumil Havel MoodleMoot.cz 2014.
Vytvořil Šimon Prchal. Datové zařízení počítače Utěrka na počítače Televize  Co je harddisk?
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Asie – Turecko a Zakavkazská oblast. Studenti se rozdělí.
Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti Český jazyk 3.třída Kopaná-práce s textem.
Mac vs. PC. PC Označení pro osobní počítače, původně od společnosti IBM (Lenovo) - Označení pro osobní počítače, původně od společnosti IBM (Lenovo) Hardware.
UMĚLÁ INTELIGENCE V POČÍTAČOVÝCH HRÁCH
Counter Strike - Source
..ze světa designu Vladimír Geršl
Okresní svaz hokejbalu Teplice
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT34.20 Téma: Kufr – základní.
Markéta Jelínková Zš Spořilov 2012
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako doplněk k výuce regionální geografie. Studenti se rozdělí na stejně početné skupiny, přičemž.
Pomáháme vytvá ř et a realizovat modré strategie. Řízení cen kategorie Praha, , Category Management 2008.
Herní princip ve sportovní přípravě dětí Licence B
Aion je MMORPG postavené na střetu tří říší a jejich obyvatel. V rámci celé řady nádherných i o odporně nádherných bojišť se budou utkávat démoni (zástupci.
Fotbal.
Hledáme nové talenty od věku 5-10 let.
Pravidla hry Základní informace  Hřiště je lepší oplocené, s jasným vyznačením půlící čáry  Počet hráčů: 2, 4, maximálně 6  Typ hřiště: malé - např.:
Hra ve které se stanete řidičem kamionu.  Doprava celou škálu nákladu ve více než 60 evropských městech.  Spusťte svůj vlastní obchod, který nadále.
Volejbalový tábor mládeže Sportovní klub K2 Dovolujeme si Vás pozvat na 5. ročník Volejbalového tábora mládeže. Akce se koná ve dnech 7. – 14. srpna.
V ekonomice a politice Ing. Václav Janoušek
Fotbal pro 2 Nová hra na trhu 2013 Přenosná zábava Pro všechny věkové kategorie Vynikající reklama.
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
 Hokejové hřiště je z ledu  Hřiště má na šířku 26-30m a na délku má m  Ke hře je zapotřebí hlavně puk který má  průměr: 7,62cm tloušťku: 2,54cm.
HRA ! (o hodnotné ceny). Pravidla hry Postupně budou promítnuty věty, ve kterých je záměrně nějaká chyba Úkolem hráčů je chybu odhalit a napravit Jednotlivé.
Alexander Ovechkin Navrátil Filip 8.A.
Artificial Intelligence (AI).  „Úloha patří do oblasti umělé inteligence, jestliže řešení, které najde člověk považujeme za projev jeho inteligence.
TEORIE HER.
Travian Online Game Online Game. Nejlepší Online Hra na celém světě.
Game Page.
MaSo podzim O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Sedmé MaSo, 49 družstev.
Counter - Strike Global Offensive
Kolaborativní hra MAREK DOKSANSKÝ, JAN TEPLÝ NUR - ČVUT
AUTOR: Mgr. Josef Zhorný ANOTACE: Připravená hra slouží jako souhrnné opakování výukového bloku Světový oceán. Studenti se rozdělí na stejně početné skupiny,
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28.
- nejrozsáhlejší online hra na světě
ROZDĚLENÍ CHEMICKÝCH PRVKŮ
CW – 05 TEORIE ROZHODOVACÍCH PROCESŮ Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně © Ing. Václav Rada, CSc. 16. PŘEDNÁŠKA.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
On-line Hry Hana Smolanová.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Člověk a příroda Zeměpis Zeměpis v praxi Hlavní města Evropy VY_32_INOVACE_19 Sada 7 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
Návrh a realizace multiuživatelské hry Tomáš Wasserbauer České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
PYRAMIDA Celá čísla.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 1. Ročník - hodiny Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
LOTO – ROČNÍ OBDOBÍ Hra je určena pro čtyři hráče. Před započetím hry vystřihněte kartičky označené k vystřižení. Kartičky doporučujeme zalaminovat. Hra.
Počítačové hry a animace
Název školy:Základní škola Okříšky Autor:Mgr. Jana Němcová Název:VY_32_INOVACE_17 Téma:Vypravování Číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/
Chmatákov Je nejlepší hra Autor :Gyzmo Tým : Sam #12, bigdragon,DJ Miky, BaRs, Spid3r.
Vývoj mobilních her a současné trendy
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Patologické hráčství Bc. Balonová Soňa.
Kdo má příklad s nejvyšším výsledkem?
MaSo podzim 2007.
Jak naprogramovat akvarijní rybičku
5 důvodů proč hrát League of Legends (LoL)
Ročník:  3. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Informační a komunikační technologie
Proč copyright? Zdeněk Kučera Kinstellar, FIT ČVUT
Stratégie spolupráce vo viacagentových systémoch
Vy_32_Inovace_44_Zlomky Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Alena Machová.
Propagace nové hry Epic Game
Interaktivní prezentace pravidel
Inovace počítačové učebny
Hry pro nevidomé Jana Kilianová 2011.
Deset ročníků Dnů židovské kultury Olomouc 2008–2017
Transkript prezentace:

Prezentace o hře

Začátky LoL a hrací servery Inspirace od hry DotA *27. března 2009 RIOT Games Servery: EUNE, EUW, NA, CN, TW, JPN, BR, Turecký a Ruský.

Základní info o hře 113 hratelných Šampionů 30 levelů Hrací módy: Tutorial Custom game (Vlastní hra) Normal game (Normální hra) Ranked game (Bodovaná hra) Co-op vs. AI (Hráči vs. umělá inteligence) ARAM (All Random All Mid)

Ligy

Summoner's Rift (5v5)

Twisted Treeline (3v3)

Crystal Scar (Dominium)

Proving Grounds (ARAM)

Zdroje: Software: Microsoft PowerPoint Vytvořil: Jan „Mliko“ Mikolášek http://www.at7addak.com/ http:// nightmaremode.net http://leagueoflegends.wikia.com/ http://cs.wikipedia.org/ Software: Microsoft PowerPoint Vytvořil: Jan „Mliko“ Mikolášek