Puzzle – listnaté stromy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Otáčivé účinky síly PÁKA
Advertisements

JEHLIČNATÉ STROMY PODPORA PRO VÝUKU
O B I L N I N Y (POLNÍ PLODINY)
P T Á C I PODPORA PRO VÝUKU
MÁ VLAST PODPORA PRO VÝUKU
Obrazy útvarů souměrně sdružených podle osy souměrnosti
O B I L N I N Y (POLNÍ PLODINY)
Alkany Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
FYZIKÁLNÍ KUFR Pohyb tělesa (7. ročník)
JEHLIČNATÉ STROMY INTERAKTIVNÍ TEST (HRA)
Puzzle – jehličnaté stromy
Obrazy útvarů souměrně sdružených podle osy souměrnosti
PŘIŘAĎ FOTOGRAFII K OBRÁZKU aktivita
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
PTÁCI – INTERAKTIVNÍ HRA
ČLOVĚK – NAŠE TĚLO Pracovní listy
PYTHAGOROVA VĚTA PŘÍKLADY
(PRÁCI ZAHÁJÍTE STISKNUTÍM KLÁVESY F5)
Oběh vody Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Půdní typy Obr. 1 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
KRUŽNICE KRUH Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
ROZPOZNEJ EMOCE SMUTNÝ nebo VESELÝ
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
POZNEJ PLODY LISTNATÝCH STROMŮ STROMŮ
Před, za, pod, nad aktivita
What Time Is It? – Part 2 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Kam letí letadlo? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Násobilka se zvířaty 7x Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
MLÁĎATA ZVÍŘAT KVARTETO
LISTNATÉ STROMY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Puzzle – listnaté stromy
LISTNATÉ STROMY PEXESO
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Puzzle – listnaté stromy
O B I L N I N Y (POLNÍ PLODINY)
Sýr a myška Na snímcích 2, 3, 4 a 5 jsou kartičky určené k vystřižení a zalaminování. Dítě pracuje dle pokynů: Podej mi myšku, která je vedle sýra atd.
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Násobilka se zvířaty 3x Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Zakresli popř. načrtni dle 3D modelů – nárys, bokorys a půdorys
PUZZLE M Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Třídíme podle dvou kritérií
PŘIŘAZOVACÍ KARTY K VYTISKNUTÍ
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Název učebního materiálu
Jak to asi vypadá doma? Sleduj obrázky a povídej.
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
MLÁĎATA ZVÍŘAT PUZZLE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Princip magnetoelektrického měřícího přístroje
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
PUZZLE P Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
ČLOVĚK – NAŠE TĚLO PODPORA PRO VÝUKU
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY
Násobilka se zvířaty 8x Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Najdi rozdíl IV. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
POZNEJ PLODY LISTNATÝCH STROMŮ STROMŮ
PEXESO – stromy ruský jazyk
B a r v y Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
M O T Ý L Í L O T O 2 Najdi stejného motýla!
Černý Petr slovní zásoba − rusky
KVARTETO – hláska R Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Násobilka se zvířaty 4x Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Na které písmenko začíná obrázek?
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Zakresli popř. načrtni dle 3D modelů – nárys, bokorys a půdorys
Transkript prezentace:

Puzzle – listnaté stromy Materiál obsahuje dva typy puzzle. První jsou barevné, připravené k vytisknutí, zalisování a práci např. při hodině ve dvojicích. A druhé, které jsou černobílé, jsou určeny pro žáky, kteří si je vystřihnou, složí a nalepí např. do sešitu. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

DUB BUK

BŘÍZA LÍPA

OŘEŠÁK KAŠTAN

OLŠE TOPOL

JAVOR VRBA

Zdroje obrázků: FRANK VINCENTZ. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acer_pseudoplatanus5_ies.jpg> FRANK VINCENTZ. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acer_pseudoplatanus3_ies.jpg> S SEPP. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Salix_alba_leaf.jpg> FRITZ GELLER-GRIMM. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Salix_fg02.jpg> NEKRASOV.IG. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Juglans_cinerea_001_Nekrasov.jpg> MAXMARSILIUS. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Walnuss_003.JPG> MARPHEUS2309. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Blatt_der_Rosskastanie.png> PLEPLE2000. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Betula_leaf_457.jpg> MIIKA SILFVERBERG. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Birch_475336675_white.jpg> RASBAK. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Populier_mannelijke_bloeiwijze_(Populus_canadensis_male_inflorescens).jpg> RASBAK. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Italiaanse_populier_driehoekigblad_Populus_nigra_%27Italica%27.jpg> NOVA. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alnus_glutinosa_Bialowieza_001.jpg> BFF. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alnus_glutinosa_-_fruits_and_seeds.jpg> SOYLENTGREEN. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Blender3D_Lisc_lipy-Transparent.png> GUILLAUME BOKIAU. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:H%C3%AAtre_feuille.png> ANDEL FRUH. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Fagus_sylvatica_semina.jpg> MPF. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Quercus_cerris1.jpg> [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ka%C5%A1tany_2.jpg> [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Koeh-139.jpg> [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Quercus_alba_acorn.jpg>