OPAKOVÁNÍ PROBRANÉHO UČIVA – ČTEME PŘÍBĚH.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název projektu: Moderní škola 2010 Číslo projektu, šablona:
Advertisements

VYVOZENÍ SLABIK S PÍSMENEM T,t
Pojmy vpředu, vzadu, vedle, před, za
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: MGR. JINDRA BENEŠOVÁ, 2011 – 10 – 31 NÁZEV: VY_12_INOVACE_35_ PÉČE O ZDRAVÍ TÉMA:
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_36.
VYVOZENÍ SLABIK s PÍSMENEM a HLÁSKOU m, M
Základní škola a mateřská škola Tomáše Ježka Ralsko – Kuřívody Šablona II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji výuky cizích jazyků EU 1/01.
Název školy: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF Autor: Mgr. Jaroslava Novotná, Název: VY_12_INOVACE_35_PŘÍRODA Téma: Zvířata.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova Vyjmenovaná slova po S VY_32_INOVACE_11 Sada 15 Základní škola T. G. Masaryka, Český.
Vyvození dvojhlásek au, ou
Podstatná jména Pád podstatných jmen. Podstatná jména Pád podstatných jmen.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova
VY_32_INOVACE_04_ Počet slabik (SADA ČÍSLO 1)
* ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY * JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE * ANGLICKÝ JAZYK * SLOVNÍ ZÁSOBA * CLOTHES * VY_32_INOVACE_AJ_VE_02 * Vypracovala:
Škola: Základní škola a Mateřská škola Nečtiny, Nečtiny 39 Název: VY_32_INOVACE_SADA02_ČESKÝ JAZYK_DUM18 Předmět: Český jazyk Ročník: 2. Klíčová.
PROCVIČOVÁNÍ SLABIK S PÍSMENEM A HLÁSKOU M, L,S, P
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Škola: Základní škola a Mateřská škola Nečtiny, Nečtiny 39 Název: VY_32_INOVACE_SADA02_ČESKÝ JAZYK_DUM17 Předmět: Český jazyk Ročník: 2. Klíčová.
VY_32_INOVACE_03_NÁCVIK ČTENÍ. Obsahuje cvičení na seznámení s hláskou a písmenem, cvičení na sluchové poznání hlásky ve slově. Můžeme použít i jako pracovní.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Slovo - věta VY_32_INOVACE_08 Sada 3 Základní škola T. G.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_382_Word AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 4. ročník,
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ Projekt EU – OPVK, projekt číslo:CZ.1.07/1.4.00/ Anotace: cvičení čtení ze známých písmen,
Moje vlast, moje bydliště Světové strany VY_32_INOVACE_01 Sada 9
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_458_Význam slov AUTOR: Mgr. Dagmar Petřeková ROČNÍK, DATUM:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_396_Tisk dokumentu AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Trávicí soustava – stavba (popis) VY_52_INOVACE_34 Sada 1
Vy_32_INOVACE_Čj.1.07-Čtení dvojhlásek-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková.
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Inovace výuky v PrŠ Horní Česká Šablona - název/číslo: III/2 Inovace.
Vy_32_INOVACE_Čj.1.08-Čtení písmen, slov a vět-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk.
TŘI MEDVĚDI.
Výškopis, polohopis, popis VY_32_INOVACE_16 Sada 4
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Brabcová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
VY_32_INOVACE_03_NÁCVIK ČTENÍ
VYVOZENÍ HLÁSKY A PÍSMENE O, o
Slova se souhláskou na konci – slabiky zavřené
Podstatná jména Přídavná jména Zájmena Číslovky Slovesa
 ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY  JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE  ANGLICKÝ JAZYK  SLOVNÍ ZÁSOBA  Food and drink  VY_32_INOVACE_AJ_VE_01.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_26_Slova opačného významu AUTOR: Zdeňka Buchtelová ROČNÍK,
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Věty oznamovací VY_32_INOVACE_01 Sada 22 Základní škola T.
Co máme společného Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Velké Albrechtice, příspěvková organizace Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Autor:Elena Kolarovská Období:prosinec.
VYVOZENÍ SLABIK S HLÁSKOU A PÍSMENEM S
VY_32_INOVACE_03_NÁCVIK ČTENÍ
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Slabiky dě, tě, ně VY_32_INOVACE_11 Sada 3 Základní škola.
INFORMATIKA 9 MS Excel IV. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_10 Autor: Mgr. Kateřina Sigmundová Vytvořeno: Anotace: Tento materiál slouží k procvičování přídavných jmen ve 3.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Eliška Kopečná VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_12_Český jazyk_31_Protiklady,
Samohlásky - procvičování VY_32_INOVACE_1B_08 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 2 Jazyková komunikace MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny.
Pohádka (čtení souvislého textu) Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Aleš Jarolím VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_32_Český jazyk_12_Slovní druhy.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Mgr. Jaroslava Novotná, NÁZEV: VY_12_INOVACE_27_POHÁDKY Z PAŘEZOVÉ CHALOUPKY.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF
Autor: Mgr. Jitka Langerová Datum: Název: VY_32_INOVACE_11_ČESKÝ JAZYK
Autor: PaedDr. Jana Čechová
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám
Nejprve ústně popiš jednotlivé obrázky s užitím předložek, poté zapiš do sešitu celou větou. Zkontroluj.
VY_32_INOVACE_13_SLOVNÍ DRUHY_PŘÍSLOVCE
VY_32_INOVACE_20_04_procvičování podstatných jmen
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_04_JARO TÉMA: JARO
Marie Rottrová
Elektronická učebnice - I
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Moje čtení a otázky. Moje čtení a otázky CO JE TO? Kvá, kvá, kvá - kváká to? Bu, bu, bu - straší to? Du, du, du - dudlá to? Hú, hú, hú - houká to?
Přídavná jména a příslovce
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název : VY_12_INOVACE_28_Podstatná jména 2
VY_32_INOVACE_16_ Skladba – věta jednoduchá a souvětí
Transkript prezentace:

OPAKOVÁNÍ PROBRANÉHO UČIVA – ČTEME PŘÍBĚH. VY_32_INOVACE_03_NÁCVIK ČTENÍ OPAKOVÁNÍ PROBRANÉHO UČIVA – ČTEME PŘÍBĚH.

anotace Obsahuje článek s obrázky k procvičení čtení, doplňovací cvičení, článek bez obrázků k tisku. Vhodné pro I. třídu – leden, únor

ČTI NAHLAS A DOPLŇUJ SVÉ VĚTY ÚSTNĚ. To je Kája. Má…........oči. Je veselá.

Třetí větu doplň podle otázky. To je Hanka. Má zelený rolák. Má Hanka dlouhé vlasy?

Hanka a Kája mají mámu Evu a tátu Milana. Dokonči ústně věty. Hanka a Kája mají mámu Evu a tátu Milana. To je dům Hanky, …….. Má velká okna.

ČTI DÁL. A POVÍDEJ DÁL ÚSTNĚ. Mají hezkou zahradu. Rostou tam kytky.

ODPOVÍDEJ NA OTÁZKY. TO JE PES DAN. JE TO PES HANKY. JE DAN VESELÝ?

TO JE PAPOUŠEK IVO. JE TO MAZEL KÁJI. POPIŠ HO. A DÁL……….

To je dům Hanky, Káji, mámy, táty. To je Kája. Má černé oči. Je veselá. To je Hanka. Má zelený rolák. Hanka a Kája mají mámu Evu a tátu Milana. To je dům Hanky, Káji, mámy, táty. Má velká okna. Mají hezkou zahradu. Rostou tam kytky. TO JE PES DAN. JE TO PES HANKY. TO JE PAPOUŠEK IVO. JE TO MAZEL KÁJI.

citace www.office.microsoft.com