Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vy_32_INOVACE_Čj.1.07-Čtení dvojhlásek-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vy_32_INOVACE_Čj.1.07-Čtení dvojhlásek-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková."— Transkript prezentace:

1 Vy_32_INOVACE_Čj.1.07-Čtení dvojhlásek-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková komunikace - Český jazyk a literatura - Čtení dvojhlásek autor VM: Ilona Baloghová období vytvoření VM: únor 2012 anotace: Prezentace pro žáky 1. ročníku ZŠ. Materiál je určen k procvičení znalosti čtení dvojhlásek. Po přečtení tiskacích tvarů připíší žáci tvary psací. Následně spojují dvojhlásky se správným obrázkem. Na závěr čtou slova a věty obsahující dvojhlásky.

2 Au ou Ou au  Přečtěte dvojhlásky  Napište dvojhlásky psacím písmem

3 auou

4

5 moucha mouka Mourek housle loutka s mámou s tátou soused boule housenka papoušekhouba

6 Táta má nové auto. Emil je skaut. Mourek se nerad koupe. Loudáme se loukou k potoku. Koupíme kousek sýra.

7 Citace: Obrázky staženy dne 6. 2. 2012 z Office.microsoft.com


Stáhnout ppt "Vy_32_INOVACE_Čj.1.07-Čtení dvojhlásek-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková."

Podobné prezentace


Reklamy Google